- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
En azından ABD’ye karşı aslan gibi dimdik durduk da ambargo yedik, ondan kuyruklar oldu. Ecevit’in tırnağı olamazlar. Kuyruklar 2023 hâlâ devam ediyor. Neden? Beylikdüzü Adnan Kahveci’de Et ve Süt Kurumu’nun önünde hava aydınlanmadan metrelerce kuyruk oluyordu, bizzat gördüm. Neden? Ucuz et için geceden kuyruğa girmişler. Bu rezillik değil de nedir?Savaş sonrası almanyasının hiper enflasyonla tanıştığı yıllarda bi bavul dolusu markla ekmek alındığını okumuştum. Türkiye’nin gidişinin bu yönde olduğunu görmeyecek kadar kör insanlar .Ama eskiden daha kötüydük derler
malum kişilerin ''eskiden yağ kuyruğunda beklerdik'' laflarına bir atıfta bulunacağım.
Eskiden para varmış, ürün yokmuş. yetersiz üründen dolayı kuyruk beklenirmiş.
E şimdi ürün dolu dolu, para yok? Rafa git izle o zamanında beklediğin yağı. Ne fark etti? Yine alamıyorsun. Yine elde sıfır.
Allah kardeşinize ve tüm hastalara şifa versinAllah kimseyi düşürmesin şu durumlara. Yazıktır .
Bu topikte siha iha yol köprü patates soğan tartışılıyor diye eleştiriyor hem iktidar seçmeni hem muhalefet seçmeni.40 milyon mülteciye harcamış
AminOrtak değiliz. Diyen kişinin de Allah belasını versin...
Dün bahsettik. Vladimir Bartol, Fedailerin Kalesi Alamut kitabındaki fedailer gibi o kesim. Hasan Sabbah da davası(!) uğruna her şeyi mübah gören birisiydi.Bide “ bu dava islam davası “ diyen bi kesim var. Çok cahilce içler acısı
Vahiy geliyor galiba, bunlar nasıl cümle ya
İstanbul’un bazı ilçeleri ele geçirilmiş gibi, yani eminim ki Türk nüfusundan fazla yabancılar var. Böyle gezdiğinizde sanki gerçekten Hindistan, Pakistan, Afganistan sokaklarındaymış gibi hissediyorsunuz. Duyduğunuz dil ağırlıklı olarak Arapça, fenotip olarak da Türk’lerden çok farklılar. Yani bu işgali kimse görmüyor mu? Saraylarından, boğaza nazır evlerinden görmüyorlar ise, biz halk olarak referanduma gidelim o zaman. Ben neden istemediğim etnik yığınla yaşamak zorundayım?Bu mülteci durumu gerçekten çok büyük bir sorun çoğu insan farkında değil. Hem mitoz bölünme gibi sürekli çoğalıyorlar hem de davranışlarına baktığınızda kötü ne ararsanız çoğunda var,iyileri elbet vardır fakat genele bakarım ben. Bir 10 15 sene sonra İsrail Filistin durumuna yavaş yavaş gelmeye başlayacağız ve daha da sonra kendi ülkemizde azınlık haline geleceğiz. Çünkü vatandaşın işyerindeki camı çerçeveyi indirip ceza almayan adamı gören diğerleri de buna cesaret alır çünkü hiçbir yaptırımı yok
Dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözümüz var bizim ben çok severim.Doğru siz çok daha Atatürk cüsünüz ...ondan dimi hdp yle birlik olmanız ve hapiste olan demirtaş ve diğerlerini çıkarma çabanız...tamda Atatürk ilkesi inkılâbı düşüncesi...dimi
Atatürk ömrünü bu ülkeye adadı sizin övdüğünuz kesimden ülkeyi uzak etmek için sınır bütünlüğü için ülkenin bir karış toprağını düşmana vermemek için harcadı...onunla birlikte binlerce şehit verdi bu vatan..
Ondan kemalin itleri diye bağıran biriyle ortak olmanız Neyse...
Konuyu bu şekile nasil getirdiniz hanı ayrışma yoktu hanı herkes düşünce de özgürdü hani oydu hanı buydu ...
Öyle klavyeden yazmayla biz daha çok Atatürk cüyüz kavgasıyla olmuyor...sıra buna mi geldi
Işte öyle olmuyor bir durusu bir görüşü olmalı ülkeyi bölme çabası değil özerklik diye bas bas bağırmak dimi yada sınırları ypg ye pkk ya bırakmak dimi onca askerin şehit olması da boşa dimi ...yazık...doğru sizsiniz...
Aynen bende buna tepki verdim ama haklisin diyecekleri yerde bana tepki verildi
Bunu diyen sırrı sakık ...böyle bir şey nasıl denir diye tepki verecekleri yerde bana yazılıyor neymiş Atatürkü savunmak bize düşmemiş
Neymiş benim seviyem yetmezmiş kafam almamış...görüyorum bana tepki verip hakaret edenlerin kafası ve seviyesi baya almış baya basmış
Cevap yazmiycaktim dayanamadım yuzkerede anlaticam yuzkerede yazicam belliki anlasilmadi. Selo cikarilmiycak adil şekilde yargılanacak adil çıkarmak demek degilir apo denen o bebek katili içerden çıkarılmayacak kilicdaroğlu binlerce kez anlattı anlattı belliki masal gibi gelmiş videoları var çıkarılmayacak diye.chp li binlerce şehit ailesi var bunlardan biriyim. Yine soyluycem biktirincaya kadar. askeri ailedenim oggretmen bir annenin kızıyım teröre uğramış biriyim sulalemin yarısi asker polis . Bizlerdemi öyleyiz dun akşam Mansur Yavaş o dinledinmi koca bir gazete kapağı getirdi belge getirdi baskan. Koskoca yazı kapakkkkkkkk gibi 3 kere apo denen adamı akp çıkarmak istemiş diğer partiler reddetmiş. Belge var belge kapiiii gibi öyle montaj falanda deil bakanların imsazi o dönemi lütfen onu izle bir gazete yazısı. Bildiğin gazete mondaj filan deil kapı gibi gazete. Apoya o arkadaşı ben gönderdim bunu CHP ye söylüyor üstüne basa basa bir lafiniz varsa bana söyleyin bana diyor haaa montaj deil gerçek o dönemin gazetesi gazete için montaj yapılamaz bunu söyleyeyim de ,HDP inadına yapıyor CHP yi dibe düşürmek bunu söyledi Kılıçdaroğlu hiç dinlemedinmi Tv'de bas bas gösterildi 2 kanalda.mevzu Atatürkçülük kavgası deil mevzu CHP'ye atılan iftiralar. Bunlar montaj bunlar mahsus yapılan şeyler görülmesi gereken olay bu.Doğru siz çok daha Atatürk cüsünüz ...ondan dimi hdp yle birlik olmanız ve hapiste olan demirtaş ve diğerlerini çıkarma çabanız...tamda Atatürk ilkesi inkılâbı düşüncesi...dimi
Atatürk ömrünü bu ülkeye adadı sizin övdüğünuz kesimden ülkeyi uzak etmek için sınır bütünlüğü için ülkenin bir karış toprağını düşmana vermemek için harcadı...onunla birlikte binlerce şehit verdi bu vatan..
Ondan kemalin itleri diye bağıran biriyle ortak olmanız Neyse...
Konuyu bu şekile nasil getirdiniz hanı ayrışma yoktu hanı herkes düşünce de özgürdü hani oydu hanı buydu ...
Öyle klavyeden yazmayla biz daha çok Atatürk cüyüz kavgasıyla olmuyor...sıra buna mi geldi
Işte öyle olmuyor bir durusu bir görüşü olmalı ülkeyi bölme çabası değil özerklik diye bas bas bağırmak dimi yada sınırları ypg ye pkk ya bırakmak dimi onca askerin şehit olması da boşa dimi ...yazık...doğru sizsiniz...
Aynen bende buna tepki verdim ama haklisin diyecekleri yerde bana tepki verildi
Bunu diyen sırrı sakık ...böyle bir şey nasıl denir diye tepki verecekleri yerde bana yazılıyor neymiş Atatürkü savunmak bize düşmemiş
Neymiş benim seviyem yetmezmiş kafam almamış...görüyorum bana tepki verip hakaret edenlerin kafası ve seviyesi baya almış baya basmış
Hakkı galeyana getirmek suc degıl mıydıSavaşa mı gidiyoruz yaa bu nee alt tarafı geleceğimizi secicez zaten seçimden sonra hiç bişey olmamış gibi olur herşey unutulur gider.
Allah tan mi
Hepsi aynı şeyi yazmış baya örgüt bunlar, organize ilerliyorlar.
Zemheri o kadar uzuldum kiHdpyi alamadığı için hüdapardan medet umanları ne yapsak ki, hortlatacak terör örgütü hazırda bekletiliyormuş meğersem, hizbullahın öldürdükleri için de konuş lütfen, masum kadınlar gazeteciler askerler yok mu orada.
Ayrıca kimse dünyaya kazık çakmayacak. Adam 69 yaşında, babam 70 yaşında 2 defa kanser atlattı, alzaimer hastası. Bu adam hayatını kitap okuyarak geçirdi, emekli polis, zihni tıkır tıkır işlerdi şimdi her şeyi birbirine karıştırıyor. Bu yaşlar bir ayağın çukurda olduğu yaşlar, kimse sonsuza kadar yaşamayacak, ülkemi 5 yıl yönetmeye aday adamın sağlıklı görünmesini dik yürüyebilmesini aynı zamanda söylediğini unutmayıp inkar etmemesini de beklerim. Neden bu kadar zoruna gitti ki hasta olduğunu söylememiz.
İstisnasız hepsi böyle katip başörtü, din, vatan hainiHepsi aynı şeyi yazmış baya örgüt bunlar, organize ilerliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?