Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
En azından ABD’ye karşı aslan gibi dimdik durduk da ambargo yedik, ondan kuyruklar oldu. Ecevit’in tırnağı olamazlar. Kuyruklar 2023 hâlâ devam ediyor. Neden? Beylikdüzü Adnan Kahveci’de Et ve Süt Kurumu’nun önünde hava aydınlanmadan metrelerce kuyruk oluyordu, bizzat gördüm. Neden? Ucuz et için geceden kuyruğa girmişler. Bu rezillik değil de nedir?

Ya ekranlarda oraya buraya artistlenip, bu can bu bedende, bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi (Rahip Brunson) alamazsınız deyip de, ABD höt deyince Rahip Brunson’ı tıpış tıpış teslim eden Erdoğan’a ne dersiniz? O da rezilliğin daniskası işte.

40 milyon mülteciye harcamış
Bu topikte siha iha yol köprü patates soğan tartışılıyor diye eleştiriyor hem iktidar seçmeni hem muhalefet seçmeni.
Doğru konulara mı parmak basıyorum bilemem ama her 2 ittifakında seçmenleri dönüp dolaşıp yazılanların dışındakileri de düşünsün istiyorum.

Mülteciler, kadın, çocuk, hasta ve yaşlılar kabul ama sağlıklı erkeklerin ülkesi için savaşması gerekirken bizim ülkemizde ne işi var?

Hadi kardeş dedik hepsine kucak açtık, Uygur Türkleri niye aynı muameleyi görmedi? Onlar kardeş değil mi?

Mültecilere vatandaşlık verilirken Uygur Türklerinin vatandaşlık talebi neden reddediliyor?

Bu mülteci durumu gerçekten çok büyük bir sorun çoğu insan farkında değil. Hem mitoz bölünme gibi sürekli çoğalıyorlar hem de davranışlarına baktığınızda kötü ne ararsanız çoğunda var,iyileri elbet vardır fakat genele bakarım ben. Bir 10 15 sene sonra İsrail Filistin durumuna yavaş yavaş gelmeye başlayacağız ve daha da sonra kendi ülkemizde azınlık haline geleceğiz. Çünkü vatandaşın işyerindeki camı çerçeveyi indirip ceza almayan adamı gören diğerleri de buna cesaret alır çünkü hiçbir yaptırımı yok

Bide “ bu dava islam davası “ diyen bi kesim var. Çok cahilce içler acısı
Dün bahsettik. Vladimir Bartol, Fedailerin Kalesi Alamut kitabındaki fedailer gibi o kesim. Hasan Sabbah da davası(!) uğruna her şeyi mübah gören birisiydi.

İstanbul’un bazı ilçeleri ele geçirilmiş gibi, yani eminim ki Türk nüfusundan fazla yabancılar var. Böyle gezdiğinizde sanki gerçekten Hindistan, Pakistan, Afganistan sokaklarındaymış gibi hissediyorsunuz. Duyduğunuz dil ağırlıklı olarak Arapça, fenotip olarak da Türk’lerden çok farklılar. Yani bu işgali kimse görmüyor mu? Saraylarından, boğaza nazır evlerinden görmüyorlar ise, biz halk olarak referanduma gidelim o zaman. Ben neden istemediğim etnik yığınla yaşamak zorundayım?

Dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözümüz var bizim ben çok severim.

Yanlış yerden giriyorsun pare, meclise hdpyi sokanla hüdaparı sokan aynı adam, atatürkçülükten dem vurmak için çok yanlış bir yerdesin. Onlar yapınca mübah da niz yapmadığımız halde mi bize günah. Masada olmayan adamdan dolayı kalvye şövalyeliği yapıyorsun ama dayandığın yer çürük hatta kurtlu, daha fazla dayanırsan sadece seni değil ülkeyi yiyecek. Boşa söylenme, biz ülkeyi yakanları çok iyi tanıyoruz. Demirtaş şimdi çağırsa 'tamam beni çıkar halkın desteği senin' dese ne pkk kalır ne vatan hainliği, geç bunları, savunduğun adamın ciğerini herkes biliyor.

Cevap yazmiycaktim dayanamadım yuzkerede anlaticam yuzkerede yazicam belliki anlasilmadi. Selo cikarilmiycak adil şekilde yargılanacak adil çıkarmak demek degilir apo denen o bebek katili içerden çıkarılmayacak kilicdaroğlu binlerce kez anlattı anlattı belliki masal gibi gelmiş videoları var çıkarılmayacak diye.chp li binlerce şehit ailesi var bunlardan biriyim. Yine soyluycem biktirincaya kadar. askeri ailedenim oggretmen bir annenin kızıyım teröre uğramış biriyim sulalemin yarısi asker polis . Bizlerdemi öyleyiz dun akşam Mansur Yavaş o dinledinmi koca bir gazete kapağı getirdi belge getirdi baskan. Koskoca yazı kapakkkkkkkk gibi 3 kere apo denen adamı akp çıkarmak istemiş diğer partiler reddetmiş. Belge var belge kapiiii gibi öyle montaj falanda deil bakanların imsazi o dönemi lütfen onu izle bir gazete yazısı. Bildiğin gazete mondaj filan deil kapı gibi gazete. Apoya o arkadaşı ben gönderdim bunu CHP ye söylüyor üstüne basa basa bir lafiniz varsa bana söyleyin bana diyor haaa montaj deil gerçek o dönemin gazetesi gazete için montaj yapılamaz bunu söyleyeyim de ,HDP inadına yapıyor CHP yi dibe düşürmek bunu söyledi Kılıçdaroğlu hiç dinlemedinmi Tv'de bas bas gösterildi 2 kanalda.mevzu Atatürkçülük kavgası deil mevzu CHP'ye atılan iftiralar. Bunlar montaj bunlar mahsus yapılan şeyler görülmesi gereken olay bu.

Savaşa mı gidiyoruz yaa bu nee alt tarafı geleceğimizi secicez zaten seçimden sonra hiç bişey olmamış gibi olur herşey unutulur gider.
Hakkı galeyana getirmek suc degıl mıydı
Biz bunu sıkayet edemıyoz mu

Allah in emirlerini biz Kuran'ı Kerim den biliyoruz.
Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya karşılık olmaksızın (haksız yere) bir cana kıyarsa bütün insanları öldürmüş gibi olur. Her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur. Maide 32

Zemheri o kadar uzuldum ki
Baban için şifa diliyorum alzheımeri yavas seyreder umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…