Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kırmızı cizgimizdir hepimizin öylede olması gerektir. Diyemiyen var bu ülkede arkadaşlarım bunu diyemiyen var. Ben üniversitede rehberlik stajımi ANITKABİR de yaptim dünyanın heryerinden insanı agirladim hepsi hayranlıkla ağlayarak çıktılar elin ingilizi almanı polonyalisi . Ruslari, Çekoslovakyasili kişi daha çok sayamadığım ülkenin insanları aramıza saygı duyup anıyor . Bizim ülkemizde atamızın adını bile anmaktan aciz insanlar var ben buna üzülüyorum.

Adını dahi anamayanların sayısı da gittikçe çoğalıyor ne yazıkki

Adını dahi anamayanların sayısı da gittikçe çoğalıyor ne yazıkki
Aynen öyle ilerde torunlarımız çocuklarımız Atatürk'ü bile anmayacak buna çok üzülüyorum. Eskiden burda bir amca vardı baya yaşlıydı otobüs şoförüne beni beton Mustafa nin heykelinde indir dedi diye amca baya sıkıntı yaşamıştı geceyi nezarette gecirmisligi vardi şimdi biri dese böyle espri yaptı derler yazık yazik

Cahil bırakıldık halk olarak sonuç bu oldu. Umut fakirin ekmeği. Bunlar hayatları boyunca fakir, çulsuz, gariban, ezilen oldukları için tek umutları ahiret ve vaadedilen zenginlikler. erdoğan da yıllardır bunu ustaca oynayıp allah din kitap edebiyatıyla kalplerine hitap ediyor. O yüzde Allah gibi tapıyorlar. Onlara imar affıyla tapu, ev, sağlık, ekmek, makarna, kömür, elektrik doğalgaz vs ödemeleri gibi minimum ihtiyaçlarını verip oylarını alıyor.

Eklentiler

• 60F4E4E6-C982-497E-90C8-E1BA5031BA23.webp
    18 KB · Görüntüleme: 41
Örnek: Diyanet

Anketi nerde yaptığınız önemli akp seçmeni göçmenlerden yurtdışında oturanlardan ve eğitim seviyesi düşük bolgelerden alıyor.burda tabiki kk cikicak ama karanlık bı geleceğe gitmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun cahillerin kaderimizi belirlediği yerde karanlığa doğru gidiyoruz

Mustafa Kemal ATATÜRK, çok yüce bir karakter. Savaşta mağlup ettiği düşmanının bile saygı duyduğu, ezilen, sömürge olan milletlerin, bağımsızlığını kazanma noktasında rehber edindiği kişidir ATATÜRK! Neden saygı duyuyorlar? Atatürk, düşmanının da insan olduğunu unutmuyor ve insanlık onuruna saygısı var. Kendisi esaslı bir dünya lideridir, çakmalarına itibar edilmemelidir. Bu vatan toprağını bize malımızı, canımızı, inançlarımızı, namusumuzu koruyabilelim diye bıraktı! Hakkı ödenmez!

Geçen gün birisine ekmek 20 lira olacak,bir çuval parayla alışveriş yapmaya gideceğiz dedim.Bana,bıkmadınız şu ucuz siyaset yapmaktan dedi.Nasil anlatabilirsin ki bu insanlara durumun vahametini.
Oktay Sinanoğlu Bye bye Türkçe kitabı 23 yıl önce çıktı. Bu hükümet yokken. 35 yıl önce yazmış üstat nasıl yok oluruz diye.
İzletsen kim ki bu derler? Gerçekleri görmek zihin açmıyor.

Evet o sözü bende severim ... birde şey var

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

o yüzden inan yoruldum...nasılsa anlamıyorsunuz aslında bir şeyi anlatma derdin de değilim bana gore yanlışı yada doğruyu yu yazıyorum fakat çoğunluk sizsiniz aranız da bazıları seviyeyi düşürüyor hakaret ediyor

Buna da bir söz var ...kişi kendinde olanı dışa vururmuş...içinde ne varsa diline yansırmış..kimseye hakaret etmedim aşağılamadım seviyemi bozmadım doğrum neyse yazdım.. uzatmiyacam merak etme..

Sen daha Atatürkçü ben daha tartışmasına yarışına hiç girme niyetin de değilim..ispat etme derdin de hiç değilim

mülteciler pahalılık feto huda par gibi gibi şeyler de sizlerle bir olduğum halde begenmedimler atıldı bak bak çevir kazı yanmasın dendi ..chp yi eleştirdiğim için buda hoşunuza gitmedi .. ..neyse

Sadece şunu yazmaktı niyetim... bu alıntıyı yaparken ..babanın sağlık sorunlarıyla ilgili bir şeyler yazmisin üzüldüm...çok zor sağlık bunu bende biliyorum hastaneden yeni çıktık heleki mesele.anne baba aile olunca Rabbim şifalar versin yardımcısı olsun ..sizlere sabırlar versin ..geçmiş olsun..

Fetöyü palazlandıran ülkenin dört bir başına salan kendileri şimdi chp fetöcü oldu! HDP yi meclise sokan kendileri şimdi hdp ile kol kola yürüyen chp oldu! Yarın bir gün hüda par Hizbullahçılar başlarına bela olunca chp Hizbullahçı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…