Adını dahi anamayanların sayısı da gittikçe çoğalıyor ne yazıkkiGAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kırmızı cizgimizdir hepimizin öylede olması gerektir. Diyemiyen var bu ülkede arkadaşlarım bunu diyemiyen var. Ben üniversitede rehberlik stajımi ANITKABİR de yaptim dünyanın heryerinden insanı agirladim hepsi hayranlıkla ağlayarak çıktılar elin ingilizi almanı polonyalisi . Ruslari, Çekoslovakyasili kişi daha çok sayamadığım ülkenin insanları aramıza saygı duyup anıyor . Bizim ülkemizde atamızın adını bile anmaktan aciz insanlar var ben buna üzülüyorum.
Valla keşke böyle bişey olsaydiHakkı galeyana getirmek suc degıl mıydı
Biz bunu sıkayet edemıyoz mu
Aynen öyle ilerde torunlarımız çocuklarımız Atatürk'ü bile anmayacak buna çok üzülüyorum. Eskiden burda bir amca vardı baya yaşlıydı otobüs şoförüne beni beton Mustafa nin heykelinde indir dedi diye amca baya sıkıntı yaşamıştı geceyi nezarette gecirmisligi vardi şimdi biri dese böyle espri yaptı derler yazık yazikAdını dahi anamayanların sayısı da gittikçe çoğalıyor ne yazıkki
Diyanet soruşturma başlatmış...Soruşturma hep başlatılıyor da sonrası gelmiyor.Hakkı galeyana getirmek suc degıl mıydı
Biz bunu sıkayet edemıyoz mu
Cahil bırakıldık halk olarak sonuç bu oldu. Umut fakirin ekmeği. Bunlar hayatları boyunca fakir, çulsuz, gariban, ezilen oldukları için tek umutları ahiret ve vaadedilen zenginlikler. erdoğan da yıllardır bunu ustaca oynayıp allah din kitap edebiyatıyla kalplerine hitap ediyor. O yüzde Allah gibi tapıyorlar. Onlara imar affıyla tapu, ev, sağlık, ekmek, makarna, kömür, elektrik doğalgaz vs ödemeleri gibi minimum ihtiyaçlarını verip oylarını alıyor.GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kırmızı cizgimizdir hepimizin öylede olması gerektir. Diyemiyen var bu ülkede arkadaşlarım bunu diyemiyen var. Ben üniversitede rehberlik stajımi ANITKABİR de yaptim dünyanın heryerinden insanı agirladim hepsi hayranlıkla ağlayarak çıktılar elin ingilizi almanı polonyalisi . Ruslari, Çekoslovakyasili kişi daha çok sayamadığım ülkenin insanları aramıza saygı duyup anıyor . Bizim ülkemizde atamızın adını bile anmaktan aciz insanlar var ben buna üzülüyorum.
Örnek: DiyanetGAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kırmızı cizgimizdir hepimizin öylede olması gerektir. Diyemiyen var bu ülkede arkadaşlarım bunu diyemiyen var. Ben üniversitede rehberlik stajımi ANITKABİR de yaptim dünyanın heryerinden insanı agirladim hepsi hayranlıkla ağlayarak çıktılar elin ingilizi almanı polonyalisi . Ruslari, Çekoslovakyasili kişi daha çok sayamadığım ülkenin insanları aramıza saygı duyup anıyor . Bizim ülkemizde atamızın adını bile anmaktan aciz insanlar var ben buna üzülüyorum.
Anketi nerde yaptığınız önemli akp seçmeni göçmenlerden yurtdışında oturanlardan ve eğitim seviyesi düşük bolgelerden alıyor.burda tabiki kk cikicak ama karanlık bı geleceğe gitmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun cahillerin kaderimizi belirlediği yerde karanlığa doğru gidiyoruzEvet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Cumhur OY: 311 29,1%
Millet OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.
Son anket
- Recep Tayyip ErdoğanOY: 632 31,1%
- Muharrem İnce (çekilmiştir) OY: 168 8,3%
- Kemal Kılıçdaroğlu OY: 1.128 55,4%
- Sinan Oğan OY: 107 5,3%
Mustafa Kemal ATATÜRK, çok yüce bir karakter. Savaşta mağlup ettiği düşmanının bile saygı duyduğu, ezilen, sömürge olan milletlerin, bağımsızlığını kazanma noktasında rehber edindiği kişidir ATATÜRK! Neden saygı duyuyorlar? Atatürk, düşmanının da insan olduğunu unutmuyor ve insanlık onuruna saygısı var. Kendisi esaslı bir dünya lideridir, çakmalarına itibar edilmemelidir. Bu vatan toprağını bize malımızı, canımızı, inançlarımızı, namusumuzu koruyabilelim diye bıraktı! Hakkı ödenmez!GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kırmızı cizgimizdir hepimizin öylede olması gerektir. Diyemiyen var bu ülkede arkadaşlarım bunu diyemiyen var. Ben üniversitede rehberlik stajımi ANITKABİR de yaptim dünyanın heryerinden insanı agirladim hepsi hayranlıkla ağlayarak çıktılar elin ingilizi almanı polonyalisi . Ruslari, Çekoslovakyasili kişi daha çok sayamadığım ülkenin insanları aramıza saygı duyup anıyor . Bizim ülkemizde atamızın adını bile anmaktan aciz insanlar var ben buna üzülüyorum.
Oktay Sinanoğlu Bye bye Türkçe kitabı 23 yıl önce çıktı. Bu hükümet yokken. 35 yıl önce yazmış üstat nasıl yok oluruz diye.Geçen gün birisine ekmek 20 lira olacak,bir çuval parayla alışveriş yapmaya gideceğiz dedim.Bana,bıkmadınız şu ucuz siyaset yapmaktan dedi.Nasil anlatabilirsin ki bu insanlara durumun vahametini.
Aaa bu imam şeye benziyor ya!
Aaa bu imam şeye benziyor ya!
Hatırlayan olur belki karabukteydi sanırım cami de karısı dostu ile basmıştı. O mu acaba?
Dinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözümüz var bizim ben çok severim.
Yanlış yerden giriyorsun pare, meclise hdpyi sokanla hüdaparı sokan aynı adam, atatürkçülükten dem vurmak için çok yanlış bir yerdesin. Onlar yapınca mübah da niz yapmadığımız halde mi bize günah. Masada olmayan adamdan dolayı kalvye şövalyeliği yapıyorsun ama dayandığın yer çürük hatta kurtlu, daha fazla dayanırsan sadece seni değil ülkeyi yiyecek. Boşa söylenme, biz ülkeyi yakanları çok iyi tanıyoruz. Demirtaş şimdi çağırsa 'tamam beni çıkar halkın desteği senin' dese ne pkk kalır ne vatan hainliği, geç bunları, savunduğun adamın ciğerini herkes biliyor.
Fetöyü palazlandıran ülkenin dört bir başına salan kendileri şimdi chp fetöcü oldu! HDP yi meclise sokan kendileri şimdi hdp ile kol kola yürüyen chp oldu! Yarın bir gün hüda par Hizbullahçılar başlarına bela olunca chp Hizbullahçı olacakDinime küfreden müslüman olsa diye bir atasözümüz var bizim ben çok severim.
Yanlış yerden giriyorsun pare, meclise hdpyi sokanla hüdaparı sokan aynı adam, atatürkçülükten dem vurmak için çok yanlış bir yerdesin. Onlar yapınca mübah da niz yapmadığımız halde mi bize günah. Masada olmayan adamdan dolayı kalvye şövalyeliği yapıyorsun ama dayandığın yer çürük hatta kurtlu, daha fazla dayanırsan sadece seni değil ülkeyi yiyecek. Boşa söylenme, biz ülkeyi yakanları çok iyi tanıyoruz. Demirtaş şimdi çağırsa 'tamam beni çıkar halkın desteği senin' dese ne pkk kalır ne vatan hainliği, geç bunları, savunduğun adamın ciğerini herkes biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?