Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aslında anlıyorlar biliyorlar
Sadece bu onlara yeterince kötü gelmiyor
Bence akp oy veren çoğu kişi şeriat istiyor
Laikliği ve demokrasiyi cumhuriyeti kendine düşman biliyor
İşte bu dahada kötü
Lisedeki tarih hocam Türkiye’nin Arap ülkeleri kadar zenginliği yok kaynakları falan eğer seriat gelirse az buçuk olan turizm sektörü de biter demişti .Avrupalılar seriatle yönetilen bir ülkede tatil yapmayı asla kabul etmezler demişti bu sözünü yıllardır unutmam .Gerçekten getirselerdi getirirlerdi ama şimdi bile Kılıçdaroğluna sataşıyorlar neymiş yabancıları tatile gelmekten vazgeçirmiş .Bana görede ülkeyi tam bi Arap ülkesine çevirmemelerinin büyük sebeplerinden biri . İran da yine petrol rezervleri var bizim neyimiz var

bu kadar kendinizi kasmayın geçmiş haberleri izleyin hafıza kaybı yaşıyorsunuz:)siz kendi aklınızla oynuyorsunuz. Bakın kendinizde yazmışsınız "selehatttin demirtaşin eşi mitingde konuşmadi mi? Bir oy yeşil sol partiye bir oy kiliçdaroğluna" selhattin demirtas seçmenini kılıçdaroğlu yönlendirdi tercih onların:)bir oy yeşil sol bir oy recep Tayyip Erdoğan da diye bilirdi:)o zamanda böyle dusunecekmiydiniz?
Bu ülkede kapalı kapılar arkasında konuşmayan parti varmi?pariler millet meclisine halkın seçtiği yüksek seçim kurulunun onayladığı milletvekilleri ve partiler yasa dışı bişey yoki?
Partiler görüşebilirler sakica yok:)
Bence bunları düşüneceğine ev fiyatlarına kira durumlarına mutfak masraflarına bakın insanlar aç insan hayatı yaşamı bu kadar ucuz ve zor olmamalı birlik olalım bu ülkeyi kim hangi parti yönetirse beraber mücadele edelim partiler gider bizler kaliciyiz çocuklarımızın geleceği bunların elinde.

Korona dönemi bütün Türkiye evde otururken turistlere ülkeyi gezdiren bunlar.Ülkye biraz gelir getirebilen turizmi şeriat için harcamazlar.

Bizim mi lozanın 100 yılı dolduya gaz rezevlerimiz madenlerimiz var
Artık onları çıkarıp satacağız yersen
Fesli öyle diyordu
Kılavuzu Karga olanın gerisini sen anladın
Bedava vatandaşlık veriyoruz bol bol zaten
Yakında biz misafir olacağız

Aslında anlıyorlar biliyorlar
Sadece bu onlara yeterince kötü gelmiyor
Bence akp oy veren çoğu kişi şeriat istiyor
Laikliği ve demokrasiyi cumhuriyeti kendine düşman biliyor
İşte bu dahada kötü
Evet şeriat istiyorlar. 80 yılda hiç bir şey yapılmamış. Dikili ağaçları bile yok diye boşuna demiyorlar. Fabrikaların satılmasından rahatsızlık duymuyorlar. Andımız ın, T.C nin kaldırılması onları rahatsız etmiyor.

Öğretmenler ne zaman ki öldürülme korkusu olmadan doğuda görev alir o zaman size katılabilirim.
Siz uçuşa geçmişiniz sıra öğretmenlerin görevinde:)daldan dala:)benim şuan yeğenim orda öğretmen hiçte korkmuyor hata bu depremden sonra burası daha güvenilir dedi.insanlari yanlış yönlendirmeyin kırsal kesimde zorluklar var sosyal yönden. ulaşım sıkıntı. öbür türlü insanları birbirine düşürmeyin.yanlis aktarmayın. zaten yeterince kopmuşuz.sizin derdiniz tek hdp değil Kürtlerde hazmetmiyorsunuz.herkes huzur içinde beraber yaşasın yeterince bölündük kargaşanın ülke ekonomisini getirdiği ortada.

Yunanistan ve bulgaristan ekonomilerini toparladı. Bizim ülkede de yarından başlanıp adımlar atılsa birkaç yıla toparlayabilir bence. Diplomasi sorunları, deprem,müdahil olunan savaşlar, siyasetçilerin dünyaya çizdiği profil derken yarın iyiye dönük adım atılabilecek bir ortam yok maalesef. Bunun için öncelikle bir dönüşümü bekleyeceğiz. Güvenlik ve demokrasi sağlansa türkiye yabancı yatırımcı için altın değerinde bir ülke aslında. Zaman ne gösterecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…