Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sakın yanlış anlamayın size demedim :) Her kim yaptıysa Adile Naşit e haksızlık etmiş.

Çok incesiniz, yanlış anlamadım. Meraklanmayın.
Diğer türlü olsa da Münir Özkul'a haksızlık etmiş olacaktı.
İzahı olmayan şeyin mizahı olur derler.
Bu seçim süreci de biraz buna döndü sanki.
Kaafayı soğutmak için bile olsa gülebilmeliyiz diye düşünüyorum.

Haydi gülelim

Öğretmenler ne zaman ki öldürülme korkusu olmadan doğuda görev alir o zaman size katılabilirim.
Ben doğuda çalışıyorum öldürülme korkum yok. Arkadaşım şırnak Cizre'de. Tayin istemem buralar çok rahat diyor. Ama ülkeye doldurulan milyonlarca ne idüğü belirsizlerden korkuyoruz.

Harika bir kara mizah, hatırlıyorum Levent Kırcalı günleri, insanlar bir şeyleri söylerken korkmazdı, her şeyi özgürce mizah malzemesi yapıp tiye alabilirdi eski Türkiye’de. Hatta siyasilerin kendileri bunlara gülerdi.

Bizim iktidar ve yandaşlarına hesap sormamız gerekirken onlar canhıraş bir şekilde biz den hesap soruyorlar.ağızlarına dolamışlar bir terörü başka argümanları yok.kardeşim anlatsana yolunda giden ne var neden bu iktidar devam etmeli mülteci akınına ne diyorsunuz.gönderirsek hepbirlikte yanacakmıyız.ekonomi neden bu halde neden çok fazla vergi ödüyoruz.deprem neden bu kadar sarsıcı oldu.bu seçim neden batan kurtarma olayına döndü.anlatın lütfen sizin erdoğana oy verme motivasyonunuz ne.ekonomiyi tayyip bozdu recep düzeltecek mi diyorsunuz?

Bu ne ya melih gökçek epeyce ergen tribine girmiş. Yuşa bunun adamıydı anlaşılan

Henüz karar mekanizmalarının nasıl bir algoritmayla çalıştığını çözemedik. Her şeyin bu durumda olmasının sorumlusu belliyken, ki adam verin bu kardeşinize yetkiyi diyerek yetki de almışken, nasıl 21 senede hiçbir şeyin sorumlusu olmuyor anlamış değiliz. İnadına oy vereceğim diyenler de zaten hem psikoloji hem sosyoloji hem tıp gibi birçok bilimin araştırma konusu olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…