Ben özellikle alıntı yapan kişinin yazdığını paylaştım. Doğru bulduğum için. Muhalefet partisi adayının iktidarın karşısında kim varsa onu desteklemesi gerekir diye düşünüyorum. İktidarla hiç görüşmemesi gerekiyordu bence.Program sunucusu açıklama yapmış, yeni yayın değilmiş, linç kampanyası yapıyorlar diyor
Ee çünkü yanlış oy sayımlarına vatandaşlık verdiği Araplar besledikleri milyonlarca insana rağmen kazanamadılar .Onlar ilk turda bitirmeyi düşünüyorlardı .Oylarının gerçek durumu da 49.5 değil kaybedenin böyle saldırgan olması normal .Ekonomi böyle kötüyken başa gelmeleride eskisi kadar keyifli olmayacak onlar için :) Zaten bundan sonraki nesilleri icin bile hırsızlık yaptılar ama korkuları yargılanmak bu yüzden iktidarı kaybetmek istemiyorlarBu seçimin en çirkef iki ismi melik gökçekle süleyman soylu oldular.soylu oy ve ötesinin seçmenlere baskı yaptığını hukuk dışı olduğunu söylemiş.
Yuşa o yuşa, gökçek söylemiş bak adınıKılıçdaroğlu ne güzel çıkmış programa. Artık iki lafı bir araya getiremiyor argümanını sunan arkadaşlar da başka argüman bulur kendine diye düşünüyorum.
Biz bilmiyoruz ne soruluyor ne cevap veriliyor ama maşallah birileri yazmaya başlamış hepsi chpli vs diye sen nerden biliyorsun orda değilsen diye sormazlar mı adama?
Demek ki orda hatrı sayılır sayıda Kemal Bey’e karşı olan birileri var.
Bari program yayınlansaydı da öyle ortalığa dökülseydiniz böyle olunca hepiniz oradasınız işte be diyesi geliyor insanın.
Vatan millet sakarya anacım. Ama sata taşıya aslında o da kalmadıYani buraya yazdım bir akp seçmeni neden hala bu seçimde erdoğana oy veriyor.Bakın neden kılıçtaroğluna oy vermiyor diye sormuyorum.neden erdoğana oy veriyor.sordum henüz cevap veren olmadı.Ben merak ediyorum
Kulaklarımdan özür diliyorum.
Ahirette hep hesap soracak kulaklar bizden.Kulaklarımdan özür diliyorum.
Kolay gelsin bacım :) Bizde sorduk bazıları hiç cevap vermedi, bazıları da park, yol, köprü falan dediYani buraya yazdım bir akp seçmeni neden hala bu seçimde erdoğana oy veriyor.Bakın neden kılıçtaroğluna oy vermiyor diye sormuyorum.neden erdoğana oy veriyor.sordum henüz cevap veren olmadı.Ben merak ediyorum
Çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?