İlla içeri mi attıracaksın biziYani buraya yazdım bir akp seçmeni neden hala bu seçimde erdoğana oy veriyor.Bakın neden kılıçtaroğluna oy vermiyor diye sormuyorum.neden erdoğana oy veriyor.sordum henüz cevap veren olmadı.Ben merak ediyorum
Sarayin masraflarina israf demiyorlar.
Kesinlikle. Kılıçdaroğlu ile Erdoğanı kıyaslamam bile. Vicdanım çok rahat.Düşünsenize oy verdiğiniz aday ithal sahte vatandaşlık verilmiş yasadışı yollarla ülkeye sokulmuş mülteci araplarla zar zor kazanılmış.Arkadaşlar kaybedersekte üzülmeyin kılıçtaroğlunun aldığı oy özbe öz tertemiz Türk halkının oyudur.
İmamlar kendi işleri dışında her şeyi yapmaya başladılar zaten. Eşimin dayısı küçük bir ilçede yaşıyor cumaya gitmiş, imam "buradan sonra chp binası önünde protestomuz var" demiş. Siyaset cami içlerine kadar girdi maalesef.Kızlar, cuma vaazında 28 Mayıs'ta herkesi silahlanmaya davet eden,kendi iki silahının dolu olduğunu söyleyen imamı izlediniz mi??? Ve bu adam hala serbest mi
Eğer demokratik davranilirsa çıkar, veya yargilanirInstagramda yorumlarda böyle bir şey okudum CHP'ye Selo başkan çıkacağı için oy verdiklerini yazmışlar yoksa CHP ye oy vermeyiz demişler bu doğrumu
İmam os.runca cemaat s.çar demiş güzel atalarimiz. Sen gidip ayasofyada miting yaparsan ,camii açılışında siyaset yaparsan imamlar da bu yetkiyi kendileinde görür isteİmamlar kendi işleri dışında her şeyi yapmaya başladılar zaten. Eşimin dayısı küçük bir ilçede yaşıyor cumaya gitmiş, imam "buradan sonra chp binası önünde protestomuz var" demiş. Siyaset cami içlerine kadar girdi maalesef.
Dagdaki terörist olsa sorgusuz sualsiz at hapse ama bu adam meclisteydi ve meclise siz soktunuz bu adamlari.Bunlar ne anlar haktan hukuktan, liderleri çıktı ben Anayasa Mahkemesi’ni tanımıyorum dedi. Zannediyorlar ki o adalet bir gün onlara lâzım olmayacak. Liderleri ne derse biat, sorgulasana bir, bu adam kim, yargıdan üstün mü?
İmam os.runca cemaat s.çar demiş güzel atalarimiz. Sen gidip ayasofyada miting yaparsan ,camii açılışında siyaset yaparsan imamlar da bu yetkiyi kendileinde görür iste
Izlenmesi gereken bir video arşivden.. şimdilerde nerde böyle tarafsız medya.. hizbullahin ne oldugu neler yaptıgını az çok anlatıyor detaylı olmasa daO evlerden biri de Gaziantep te ki Emek mahallesindedir.
Ayasofyanın da kapısını penceresini yediler ama konumuz bu değil galibaİmam os.runca cemaat s.çar demiş güzel atalarimiz. Sen gidip ayasofyada miting yaparsan ,camii açılışında siyaset yaparsan imamlar da bu yetkiyi kendileinde görür iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?