Tamam o zaman eşimede söyleyimde çıktısını alsın elimizde olsun en azından.
2.tur için düğün vardı ona bile gitmiyoruz oy kullanacağız kısmetse.Oy veren ellerin dert görmesiiiiinnnnnnn
Mantıkkı açıklamaya sahip olmayıp sadece çıkar güdenlerin arkasına sığındığı yalan işte.Saçma
PKK yla kimin kol kola yurudugunu kör bile gördü o mu bilmeyecek
Bildiğin trollFurkan Bölükbaşı diye biri twitter da ak parti savunucusu
Eski Fethullahçı şakirtlerdenmiş, maklubeci ekipten ama şu an AKP’nin yılmaz savunucularından.Bildiğin troll
Onun cezasını kısasa kısas olarak hapishanede verirler, sağ çıkamaz zaten oradan.2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…
Bu amca ülkenin yüzde kırkını falan temsil ediyor.Yandaş medyanın insanları getirdiği hale bak, adam karşısında ben peynirim diyor yok sen helvasın diye tutturuyor, öbürü ben peynirim dese haşa ne dediyse doğrudur dava adamı oluyor.
Chpnin hdp ile ittifak içinde olduğunu düşünenlerden, bu videoyu tarafsızca izlemelerini istiyorum
Varya CHP den bir troll çıktığında dünyayı dar ediyorlar sakız gibi her mitingde söyleyip duruyor ak li troller yapınca çıt yok el üstünde tutuluyorEski Fethullahçı şakirtlerdenmiş, maklubeci ekipten ama şu an AKP’nin yılmaz savunucularından.
Hep bizi düşündüğünden kilo almayalım diye bencr herkes benim gibi mide küçültme olsun bak nasıl kuş kadar yiyorsunuz
Buna ses çıkarmıyorlar nedenseEski Fethullahçı şakirtlerdenmiş, maklubeci ekipten ama şu an AKP’nin yılmaz savunucularından.
Süper olmuş hepsideKimse paylaştı mı bilmiyorum ama bende atayım çok iyi değil mi ya
Demi ne yazsak boş zatiiSözcükler kifayetsiz kalır onu anlatmaya!
Cezasını keserler nasılsa onun.2 yaşındaki kıza tecavüz olayına ne diyorsunuz..kız ölmüş yaaa..bu sapık zihniyete ne zaman dur denilecek neden agır cezalar alınmıyor..2 sene sonra hapisten çıkarılıyor böyle tipler..Allah hepsinin belasını versin..aklım almıyor yaaa almıyor..hangi partiden olursa olsun çocuklarımızı korumak zorundasınız…
Ahaaaaaa kapak cevap olmuş sjksjksjksjkKizlar İçişleri bakanının videosunu izlediniz mi roman Mahallesi'nde oy alçak diye illede roman olsun diye şarkı söylüyor seçim otobüsünden cevap ne biliyormusun koro halinde biz Kılıçdaroğlu nu destekliyoruz ahanda cecvappppppo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?