Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu kadar iğrençlik fazla artık.
Bu gerçekten zivanadan cikti artık kimsede dur demiyor bunlara tek başlarına savaşıyor 6 li masa karşı taraf gurur kırıcı küçük düşürücü davranıyor başarılarda ilk turda gördük millet inanmış

Bence mimar filan değil ya, benim eşim de mimar ben de öğretmenim değil yalı, İstanbul'da denizi ucundan kıyısından gören evde zor otururuz paraların nereden geldiği belli.
Mimar yazıyordu profilinde,değişik hayatlar işte.
Muhalefet geç kaldı aslında,ilk gün aynılarını yapacaklardı mitinglerde,vereceklerdi ekrana herşeyi.
Özellikle kale dedikleri yerlerde olacaktı bunlarda.

Şimdi konuştuk tanıdıklada muhtara gitmiş değişiklik yokmuş,söylentiydi herhalde o paylaşımda.

Denedim şimdi e devletten, seçmen sorgulamada seçmen kağıdı indir diye bir bölüm var, indirince cumhurbaşkanılığı seçimi ikinci oylaması diye evrak veriyor bilginiz olsun, bence çıktı alıp gidin

Neye inanacağımızı şaşırdık valla..

Ulan ben evlatlarıma ülke çıkarkarı her türlü ideolojinin ve kişisel kârın üzerindedir diye öğretiyorum ama ülke gerçeklerini duymak beni kendimden bile tiksindiriyor. İlkenize de size de

Baktım şimdi geçen seferki gibi aynı sandık numarası var.

Bence yine birer çıktı alıp gidin ablacım son dakika sandık başında evrakınız yok falan demesinler, her şey olabilir çünkü :)))) seçmen kağıdını döküm alınca cumhrbaşkanlığı seçimi ikinci oylaması diye yazı çıkıyor çünkü

Tamam o zaman eşimede söyleyimde çıktısını alsın elimizde olsun en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…