Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Merhaba ilk secmen kagitlari gecerli bence sanırım.. çünkü şimdi baktım ilk seçmen kagıdında alt tarafta Not: 28.05.2023 pazar günü 2. oylamanın yapılması halinde de gecerlidir diye yazıyor
Bize bugün ikinci seçmen kağıtları geldi. Aynı sandıkta yine.
Yavaş yavaş herkese gelir diye düşünüyorum.
Muhtarlıktan alacağız kısmı falan yok yani.

"Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma" diyen bir siyasal islam haberiyle geldim:)
İstanbul sozlesmesinin boşanmaları arttırdığını söyleyip bu konuda makale yazan,Erdoğan'ın takdirini kazanan hilal kaplan kocasını bosayip eşiyle sık sık aynı ortamlara soktuğu adamla evlenmiş 😅
IMG_20230523_002300.webp

Sarı olan eski kocası,yakışıklı olan yeni

Adamların sloganı NE DOMUZ BAĞI NE KANDİL DAĞI. Sen git DOMUZ BAĞCI dediğin partinin vekillerini kendi listesinden meclise sokan adamla anlaş. Şu an geçmişteki tweetleriyle alaya alınıyor. Rezil kepaze oldu. Bir de ibrikçibaşı, herkesi engelliyor.
Aaa Bir ilki ben yapmışım o zaman.
Ben kendisini engelledim oglen ki acıklaması yla 🤣

"Sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma" diyen bir siyasal islam haberiyle geldim:)
İstanbul sozlesmesinin boşanmaları arttırdığını söyleyip bu konuda makale yazan,Erdoğan'ın takdirini kazanan hilal kaplan kocasını bosayip eşiyle sık sık aynı ortamlara soktuğu adamla evlenmiş 😅
Eki Görüntüle 3251393
Kitap yazdı :)

Eki Görüntüle 3251393
Biz de bugün bu kadını anmıştık burada:)

O değil de Erdoğan çok feci çökmüş ya,hiç iyi gözükmüyor.Makyajla da kapatamiyorlar artik.
ayyy ayni seyi yazacaktim kalbimiz birmis ne kadar çökmüş ya gecen esiminde dikkatini cekmis erdogan hic iyi görünmüyor gibi sanki dedi. bu videoada durumunu bende cok kötü gördüm sanki hasta gibi mi degisik olmuş çökmüş baya

yalniz youtube videolarina da bakiyorumda sinan oganin hudapar konusu baya gundeme geldi sanki oy kaybedecek gibi bunlar

Back
X