Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bahceli duruşlu mu azcık arşiv karıştirsanız adamin a sıni almazsınız agzıniza

Yıllar önce görmüştüm o bölgeyi,hatta orada bir eğlence merkezi vardı sonra kapandı ismini hatırlamıyorum 90'lı yıllardı.
Görmek isteyen görür zatende,işlerine gelmiyor nedense konu yol köprü oldumu mangalda kül bırakmıyorlar nedense.
Merak ettim orayıda başkan demek ki harika çalışmış ki neler yapmış bölgesine.

Abooo kadınlar kocasının eline bakmayıp ürettiklerini mi satıyormuş? Hem de pazar yeri ücretsiz! Püüüü ahlaksızlığın da böylesi (!)

Ben bizzat yaşiyorum da oradan biliyorum yerel gazeteye ihtiyacım yok kayda değer birsey sayamazsınız hiç yok demiyorum ama aaa şunu da yapti hayatımız kolaylaştı diyebileceğimiz bir icraati yok maalesef.

Ben doğma büyüme istanbullu ve eski bir akp seçmeniyim. Size söyleyeyim bir icraatini örneğin. Benim kızım bu yıl ilkokula başladı. Ondan önceki iki yıl da Ekrem başkanın seçim vaadi olan ve kendisine ağırlıklı olarak bu sebeple oy verdiğim kreş vaadini sıkı takip ettim.
Kendisi sözünü tuttu ve istanbulun bir çok yerinde çocuklarımız için anasınıfı açtı. Rehber öğretmenliği, kaliteli yemek seçenekleri, çalışan anneler ve babaları desteklemek için tam gün olması, her konuda harika bir iş çıkardılar.

İki yıl boyunca evladım çok güzel yetişti, kullandıkları metodlarda modern eğitim metodlarıydı ve boğaziçi universitesi okul öncesi bölümü ile koordineli çalışıyorlar.

Rehberlik hizmetleri de harika, ben eski eşimle ayrılırken hem ögretmenleri kızımızın durumu hakkında uyarıda bulundu hem de rehber öğretmen hemen aradı randevu verdi.

Ayrıca, sancaktepe, sultanbeyli hattındaki metro çalışmaları da yeniden başladı. Arı gibi çalışıyorlar. Bunlar sadece benim dar alanımdaki gözlemim.

Görmek, duymak istemeyen, salt kara propogandadan başka bildiği olmayanlara duyurulur !

Tatilya'dan bahsediyorsun sanırım, ben burada ilk ev aldığım dönem yolu,suyu yoktu millet benimle dalga geçiyordu orada yaşanır mı diye, şimdi bambaşka bir çehresi var, gerçekten çok çalıştılar. Zaman zaman bende eleştiririm Ekrem başkanı ama sezarın hakkı sezara

Niye üzerine alındı ki burada " park " deyince herkes kimden bahsettiğimizi biliyor

sosyal yasamla ilgili kaliteli yaşamakla ilgili verilen emek gözükmez maaalesef yol yapmak gözükür sadece :) öyle alıştırıldık demekki 20 senede :) ki adam yolda yapıyor ya hu
Kalite ne demek efenim. Karnımız doyuyor çok şükür. Kalite kim la? Tanımıyorm ben öyle birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…