Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Ben bizzat yaşiyorum da oradan biliyorum yerel gazeteye ihtiyacım yok kayda değer birsey sayamazsınız hiç yok demiyorum ama aaa şunu da yapti hayatımız kolaylaştı diyebileceğimiz bir icraati yok maalesef.

Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadece deseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
. İstanbullu deilim ama İBB nin yaptığı işler diye İBB videolar var herkese açık sanırsam çok rahat bulunur.

Bi size haber vermemişler calpol o zaman. Üzüldüm.

Hem yasak uydurup insanların hayatıyla oynayan kesim hemde magdur edebiyatı hehehıhı diye dalga geçen yine aynı kesim. Yapmasaydınız o zaman kimsede magdur olup sizin deyiminizle ekmek yemeseydi. Kusura bakmayın da şu an böyle bir sorun olmamasının sebebi zaten Erdoğan. Vaktiyle seçilmeseydi aynı sorun devam ediyor olacaktı. Gençler bilmez o zamanlar pasaporta kapali resim konur mu tartışması vardı. İnterneti yeni kullanmaya başladiğim zamanlar forum sitesinde ciddi ciddi bunu tartışıyorduk Başörtülü fotoğrafı var diye tedavi edilmeyen hasta çıkmıştı haberlere. Şimdi çok ütopik geliyor ama yaşandı. E yaşatanlar utanmıyor da magdur olanlar mi edebiyat yapiyor oluyor. Yaptirmasaydınız kardeşim ne kimse magdur olsaydı ne de bunun ekmeği yenseydi.

Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadece deseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)

interneti olmayan,ya da teknoloiden anlamayan,kimi kimsesi olmayan yaşlılar ne yapacak.buna da bir çözümünüz var mı?

Ben bizzat yaşiyorum da oradan biliyorum yerel gazeteye ihtiyacım yok kayda değer birsey sayamazsınız hiç yok demiyorum ama aaa şunu da yapti hayatımız kolaylaştı diyebileceğimiz bir icraati yok maalesef.
Size göre doğrudur diyecek biseyim yok . İstanbul'a sık seyahat edemiyorum uzun zamandır dediğiniz doğrudur. Orda bir site yapıldı. Koru evleri ormanlık alanda ordan ev almıştım site güvenlikli diye. Yaşam şehirden. Onu bile takip edemedim 150 günde 150 proje tamamlandı Bu arada. Bildiğim kadar ben İBb nin yaptığı sarnıcı gördüm bide beykozmu neydi metro açıldı sanirsam. Birde özgem projesini gezdim otizmi çocuklarımız için hatta İBB nin kreşleri var bildiğim kadariyla birde Tevfik Göksun onaylamadigi bişey vardı onu unuttum. Bişey görmüştüm tür goturdugumde kadın üretici pazarları hatta yer ucretsizmis teyzenin biri evde ürettiği şeyleri satıyordu İBB ye aitmiş proje kadın söylemişti bir sürü şey almıştım ekrem başkan iş sahibi yaptı demişti.evler yenileniyor sanırsam deniz taksiye bayildimmmmmm

Gittim gördüm hepsini

Yetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.

Onun için İstanbul'da çoğu semtte seviliyor onun için İstanbul'u guzeltisteren başkan diye bahsediliyor ben İstanbullu deilim bu arada gittim gezdim tur götürdüm turist götürdüm rehber olarak kuzenim var herşeyde eli var

Dini inançla uğraşmaktan bahsedince komik oluyorsunuz

Eklentiler

• F6306212-8884-4969-A072-F9B7245A5595.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 32
Bir turist rehberi olarak ve İstanbullu olmayan biri olarak söylüyorum bunu adam yapmış çok insanlarda konuştum memnun olmayan bir elin parmağını gecmez

ben bir istanbullu olarak cok memnunum baskanımdan :)
geçen hafta bir sorunum oldu kreş ile ilgili 153 u aaradım direkt ilgilendiler sorunumu çözdüler ertesi gunde aradılar hizmetten memnun kaldınız mı diye. umarım tüm ülkemiz ekrem baskanımın sistemi ile yönetilir bir gün :)

Tabii kültürlenme anlayışı parkta çekirdek çitlemek olanlar için park yapmalıydı

Yetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.
sosyal yasamla ilgili kaliteli yaşamakla ilgili verilen emek gözükmez maaalesef yol yapmak gözükür sadece :) öyle alıştırıldık demekki 20 senede :) ki adam yolda yapıyor ya hu

Ekrem Başkan daha İstanbul a çok hizmet edecek. Önce altyapıyı tamamen düzeltmesi lazım o da biliyor ve önceliği buna verdi. Üsküdar da artık yağmur yağınca arabalar yüzmüyor, alt geçitleri su basmıyor. Yapmak istediği çok şey var ama belediye meclisi her şeye hayır diyor. Neden peki ? Mecliste hala çoğunluk Akp de. Erdoğan demişti zaten " topal ördek " diye. Şİmdi de aynı Erdoğan diyor ki İstanbul a ne yapmış Hem her öneriyi engelle hem de ne yapmış de. Seçmeni de bunu sorgulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…