İstanbullu deilim fakat sıkı bir İmamoğlu takipçisiyim İstanbulun yerel gazetelerini takip ediyormusunuz bilmiyorum kuzenim var İstanbul'da iyide bir mevkide ak partiden önceki resimleri birde imamoglundan sonraki resimleri gördüm benim arşivin var bulunca ordan yolluycdam size. Semtleri bilmiyorum fazla fakat oy aldığı semtlerde nekafar sevildiğini biliyorum İBB grubundan
Tahmin etmiştim kimden geldiğini Tevfik Göksu kendi videolarini neden arşivde tutuyor onu imamogluna sorun
Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadecedeseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
Buyrun hanımefendi.Ben bizzat yaşiyorum da oradan biliyorum yerel gazeteye ihtiyacım yok kayda değer birsey sayamazsınız hiç yok demiyorum ama aaa şunu da yapti hayatımız kolaylaştı diyebileceğimiz bir icraati yok maalesef.
Bi size haber vermemişler calpol o zaman. Üzüldüm.
ne mi yaptı ?Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadecedeseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
interneti olmayan,ya da teknoloiden anlamayan,kimi kimsesi olmayan yaşlılar ne yapacak.buna da bir çözümünüz var mı?Öncelikle geçmiş olsun.Geçmiş mesajları okurken gördüm mesajınızı. Randevu almak konusunda zorlandığınızı yazmışsınız. Çoğu kişiye randevu ala ala püf noktalarınını öğrendim artık. Bugün bile uzun zamandır göze randevu alamadığını söyleyen komşuma randevu aldım. 182 den almak zaten güç, bağlanıp bilgileri verene kadar zaman geçiyor. MHRS uygulamasından gideceğiniz bölümü ve hastaneleri favorilere ekleyin ki seçenek olarak en üstte olsun. İstanbul da saat tam 10 da açılıyor randevu sistemi. 9:59 da bütün bilgilerinizi girip saat 10 olur olmaz hastaneye tıklayın.WİFİ daha yavaş çekiyor, varsa İnternetiniz randevu alırken mobil veriyi açın.
Size göre doğrudur diyecek biseyim yok . İstanbul'a sık seyahat edemiyorum uzun zamandır dediğiniz doğrudur. Orda bir site yapıldı. Koru evleri ormanlık alanda ordan ev almıştım site güvenlikli diye. Yaşam şehirden. Onu bile takip edemedim 150 günde 150 proje tamamlandı Bu arada. Bildiğim kadar ben İBb nin yaptığı sarnıcı gördüm bide beykozmu neydi metro açıldı sanirsam. Birde özgem projesini gezdim otizmi çocuklarımız için hatta İBB nin kreşleri var bildiğim kadariyla birde Tevfik Göksun onaylamadigi bişey vardı onu unuttum. Bişey görmüştüm tür goturdugumde kadın üretici pazarları hatta yer ucretsizmis teyzenin biri evde ürettiği şeyleri satıyordu İBB ye aitmiş proje kadın söylemişti bir sürü şey almıştım ekrem başkan iş sahibi yaptı demişti.evler yenileniyor sanırsam deniz taksiye bayildimmmmmmBen bizzat yaşiyorum da oradan biliyorum yerel gazeteye ihtiyacım yok kayda değer birsey sayamazsınız hiç yok demiyorum ama aaa şunu da yapti hayatımız kolaylaştı diyebileceğimiz bir icraati yok maalesef.
ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Yetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Onun için İstanbul'da çoğu semtte seviliyor onun için İstanbul'u guzeltisteren başkan diye bahsediliyor ben İstanbullu deilim bu arada gittim gezdim tur götürdüm turist götürdüm rehber olarak kuzenim var herşeyde eli varne mi yaptı ?
bir sürü metro açıldı.
Dini inançla uğraşmaktan bahsedince komik oluyorsunuzBir kesim insanların kılık kıyafetleri ile dini inançlari ile ugraşmak yerine eğitimle ugraşsalardı binlerce genç kizin hayatı mahvolmazdı. Ve sizin deyiminizle ekmeği yenmezdi bunun ne ekmeği yemişsek haberimiz yok :) Hem cahillikten bahsedip hem insanların yaşadiklarini küçümsemeniz komik olmuş. İlla domuz bağiyla öldürmek gerekmiyor magdur olmak için hayatını çalmakta bir manada öldürmektir. Şu an Erdoğan hala bu kadar oy alabiliyorsa insanların sizin tarafın zihniyetini bildiği içindir. İnsanlar görmüyor mu sanıyorsunuz olanlari? İnsanlar sizin sandiğiniz kadar bilinçsiz kör cahil değil. Ama birilerinin zihniyetini de maalesef iyi bildiği için kötünün iyisi diyerek yine Erdoğanı seçiyor.
Bir turist rehberi olarak ve İstanbullu olmayan biri olarak söylüyorum bunu adam yapmış çok insanlarda konuştum memnun olmayan bir elin parmağını gecmezne mi yaptı ?
bir sürü metro açıldı.
ben bir istanbullu olarak cok memnunum baskanımdan :)Onun için İstanbul'da çoğu semtte seviliyor onun için İstanbul'u guzeltisteren başkan diye bahsediliyor ben İstanbullu deilim bu arada gittim gezdim tur götürdüm turist götürdüm rehber olarak kuzenim var herşeyde eli var
Tabii kültürlenme anlayışı parkta çekirdek çitlemek olanlar için park yapmalıydıBirtane adam akilli icraati yok bol çene var sadecedeseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
sosyal yasamla ilgili kaliteli yaşamakla ilgili verilen emek gözükmez maaalesef yol yapmak gözükür sadece :) öyle alıştırıldık demekki 20 senede :) ki adam yolda yapıyor ya huYetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.
Ekrem Başkan daha İstanbul a çok hizmet edecek. Önce altyapıyı tamamen düzeltmesi lazım o da biliyor ve önceliği buna verdi. Üsküdar da artık yağmur yağınca arabalar yüzmüyor, alt geçitleri su basmıyor. Yapmak istediği çok şey var ama belediye meclisi her şeye hayır diyor. Neden peki ? Mecliste hala çoğunluk Akp de. Erdoğan demişti zaten " topal ördek " diye. Şİmdi de aynı Erdoğan diyor ki İstanbul a ne yapmışOnun için İstanbul'da çoğu semtte seviliyor onun için İstanbul'u guzeltisteren başkan diye bahsediliyor ben İstanbullu deilim bu arada gittim gezdim tur götürdüm turist götürdüm rehber olarak kuzenim var herşeyde eli var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?