Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu terslikte bir iş var olum
Kk'yı linç eden İnce destekler gibi yapan Sinan. Sağ gösterip soldan vurup ülkeyi karıştılar resmen
Daha ilk cumhurbaskani adayi belli oldugu zaman esim demisti sinan ogan sonra iktidar i destekleyecek diye ben inanamamistim adamin dedigi cikti valla
bence ince ve kk birbirlerini kotuleyerek birbirlerini sarstilar sadece :/

Şimdiye kadar kk ya karşı herhangi bir problemim yoktu. Ama ittifak olmaması gereken birileriyle ittifak oldu. Bu hazmedilemez birsey
onları meclise kim soktu bir araştırın derim,
kk hdp ile ittifak değil. ittifaklarında hdp yok..
ama rte hızbullah ıle ıttıfak .. onlar sayesınde 4 mılletvekıllerı meclıse gırdı, yanı hdp ye yaptıgını suan hudapara yapıyor sayın rte..
sonra 15 yıl gecınde meclıste 50kısı olacaklar , hdp de oyle olmadı mı sankı gökten zembılle mı gırdıler meclıse, çözüm süreci dendi ve girdiler ..
suan da kk yı desteklıyor olmaladı kk nın sucu degıl kı butun sucu herkes kk ya yıkıyor ..
herkes gecmısı unutmus hayret edıyorum.
umarım sonumuz Iran gıbı olmaz,
sorun sadece ekonımı degıl !!

Videoda yapacağını vaadettiği hangi icraatlerini yapti sayabilir misiniz? Belki de benim haberim yoktur gerçekten öğrenmiş olurum

Bir önceki mesajınızda troll değilsiniz diye cevap veriyorum demiştim ama sanırım yanıldım :)

Eğer gerçekten merak etseydiniz zaten bilirdiniz ve yandaş medyanın "imimiğli bil bil titil dişinde ni yipti" gibi ahlaksız propagandasına kanmaz, gerçeğin peşinde olurdunuz. Aha kendi ağzından istanbulda neler yapmış:

Okumazsanızda çok basitçe yazayım. İnanılmaz alt yapı çalışmalarıyla her yağmurda su basan dere taşan yerler düzenlendi, kreşler açıldı, yenileneler yapıldı, halk ekmek büyütüldü, metrolar tüm engellenmelere rağmen para bulup yapıldı/bitirildi, kent lokantaları açıldı, öğrenci yurtları yapıldı vs vs

Bu arada güzel engellemişim insanları bir normal insanların cevabını görüyorum. Sizi de engelleyip kurtuluyorum. Troll olsamız da olmasanız da böyle bir söylemi benimsemeniz, savunmanız ve buna cevaplar verilmesine rağmen hala ama hala akpnin vitaminsiz goebbels propagandalarına ya inanmanız ya da inanmasanız bile bunu yaymaya çalışmanız benimle ahlaki açıdan çok çok farklı bir yerde olduğunuzu gösterdi. Bir insanın hırsızları, yolsuzları, adaleti, eğitimi, ekonomiyi çöpe çevirenleri canhıraş savunması artık kabul edebileceğim bir şey değil.

Kolay gelsin.

Akıllı kadının hali başka

Son düzenleme:
Üstteki alintilanan kişi ben olduğum için olabilir mi neyse size iyi kültürlenmeler benim işlerim var kocami yolladim parka çekirdek çitlemeye gidiyorum
Aaa siz benim yazdıklarımı görebiliyormuşsunuz. Size yazdıklarıma cevap vermeyip sessiz kalınca engellendim sanmıştım. Sizin mesajnız üzerinden yazmış evet ama " park " deyince herkes burada kimin kırmızı çizgisi olduğunu bilir. Üstünüze alınmayın lütfen :)

adamlar bızden rahat yaşıyor neden gıtsınler kı,
mis gibi sıgortasız calsıyorlar ,
sureklı de cocuk yapıp ulkede cogunluk olma yolundalar bakalım daha neler gorecegız

Mahvettiler orayı zaten,Atatürk Orman Çiftliğini ne hale getirdiler sonrası malum işte kapandı.
Ankara girişte kapılar vardı,saçma sapan işler işte.
Aynen yaa kadınlar kahvesi vardı Tek birtaneydi önce. Sonra mansu başkan her mahalleye açtı hatta Gökçek abbnin paraları nereye gidiyor dedi adam türkü barlara karşıydı ya Gökçek şimdi Ankara'nın genişleyip güzelleşmesinin sebebi Mansur başkan sayesinde ben kitapçılar çarşısında yurt vardı orda kalıyordum özel yurtta yaa yıkılıp yerine dükkan yapılacak demişti Gökçek yiktirtmadi Mansur başkan. Ankara'da ev sorunu yurt sorunu yaşamış biri olarak. Daha çok yurt acildi

Birtane adam akilli icraati yok bol çene var sadece deseniz İstanbula geldi ne yapti yok yani adam akilli hiçbirsey yok ak partiden devraldiği metrolari kendi yapmiş gibi açti ancak
Yalanın bu kadarı, akşama kadar evde durmayın. Çıkın da İstanbul’u bir gezin, kültürel etkinliklere katılın da ne yapmış görün. Çok tarzınız olduğunu sanmıyorum ama.

Bulvar yolu üzerinde solda mülkiyeye giden sokağın adını unuttum oralar demi.

Genelde cevap vermiyorlar. Verecek mantıklı cevapları olmayınca fikirlerinizin ne önemi var görmüyorum ki diye kendilerince görmemezliğe vuruyorlar ya da saatler sonra absürt cümle yığınlarıyla karşılaşıyorsunuz. Bahaneleri de siz kalabalıksınız burada oluyor. Hani biz insanları bastırıyormuşuz. Bu arada proluğunuz hayırlı olsun, kırmızılar yakışmış; profil fotoğrafıyla bütünlük oluşturmuş.

Benim anlamadığım da bu ya, ne çabuk unuttunuz daha kaç yıl önce pkk ile kol kola girip ağladıklarını hala o adamı savunuyorlar ya çıldırırıyorum
Ulan ne meraklısınız kedi köpek gibi sahiplendirilmeye
Kadını insan yerine bile koymayan zihniyete oy verecekler
Yarın kocanız ölse sizi köpek gibi sahiplendirecekler aklınız hayaliniz alıyor mu bunu
Nasıl kızlarımızın geleceğiyle oynarsınız
Bu zihniyette olanlara nasıl oy verirsiniz

Aaa ben niye pro oldum. Bende diyorum neden forumdakiler görünüyor. Bu arada teşekkür ederim:) Samsun da ki Atatürk Heykeline saldırı olmuştu. Halk tepki göstermiş ve nöbet tutmuştu. O zaman çekilmiş çok güzel bir fotoğraf bence.

Son düzenleme:
fetö için geri dön diye aglıyordu rte,
pkk ıle kolkolaydı davul zurna ıle karsıladı ..
ama sımdı kk oy verenler ve halk terorist oldu,
saka gıbı..
hudapar bıle pkk ya terör orgutu dıyemıyor sız oyle dıybılırsınız ben oyle nıtelendırmıyorum dıyo,
herkes gormek ıstedıgını goruyor ,duymak ıstedıgını duyuyor bu çok net,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…