- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.073
- 1.423
- 60
Yol önemli nasılsa gerisi tırı vırı değilmi sjksjksjksjksosyal yasamla ilgili kaliteli yaşamakla ilgili verilen emek gözükmez maaalesef yol yapmak gözükür sadece :) öyle alıştırıldık demekki 20 senede :) ki adam yolda yapıyor ya hu
ne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Dedim ya canım güzel bakmayan güzel şeyleri görmez napsin daha. İBB meclisinde çoğunluk akpartide napsin önerdiği çok şey kabul edilmiyor bunu bildiği için naptın diyorEkrem Başkan daha İstanbul a çok hizmet edecek. Önce altyapıyı tamamen düzeltmesi lazım o da biliyor ve önceliği buna verdi. Üsküdar da artık yağmur yağınca arabalar yüzmüyor, alt geçitleri su basmıyor. Yapmak istediği çok şey var ama belediye meclisi her şeye hayır diyor. Neden peki ? Mecliste hala çoğunluk Akp de. Erdoğan demişti zaten " topal ördek " diye. Şİmdi de aynı Erdoğan diyor ki İstanbul a ne yapmışHem her öneriyi engelle hem de ne yapmış de. Seçmeni de bunu sorgulamıyor.
bi tane icraati yok demişssiniz de ben o yuzden saydım bazılarını :) ibb nin spor salonları tabi ki vardı ama işleyen devam eden düzgün ve uygun fiyatlı bir sistem var neticede. ben bir istanbullu olarak memnunum istanbulun çogunluguda öyle bellikiBen hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
Onu da yapıyor :) Yeşil İstanbul diye bir sayfa var twitter da. Merak edenler girip bakabilir. Niloya bacım görse İstanbul a taşınmak isterTabii kültürlenme anlayışı parkta çekirdek çitlemek olanlar için park yapmalıydı
İzinmi var İBB nim meclis canlı izlenebiliyor ben izliyorum vala oralı olmama rağmen adam bişey öneriyor akpartili belediye meclis üyeleri hemen itirazz. Adam bişey söylüyor bağıra çağıra hayır.Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
Ben ekonomistim diyen Erdoğan vadettiği neleri yaptı onlardan örnekler verir misiniz pekiBen hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
İstanbul'daki evimin olduğu alanı yeşil alana cevirren oydu. Niye tamamlanmamış ti o dönemlerde projeleri tamamlayan yarım kalan işleri bitiren o.Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
İHA siha yaptı toog yaptıBen ekonomistim diyen Erdoğan vadettiği neleri yaptı onlardan örnekler verir misiniz peki
İBB nin spor alanları varmış evet fakat hizmete ve işletmeye çalışan tamamlayan Ekrem başkan.Ben hiç yok demedim ama vaadettiği çoğu şeyi yapmadi dedim. İBB nin spor salonları hep vardı İmamoğluna özel değil. Metro hatlari da çoğu ondan önce başlanan projeler. Vaadettiklerini yapabilir mesela bir belediye başkani.
Ekonomiyi batırdılar el birliğiyleİHA siha yaptı toog yaptıtabi onu da parası olan alabilir
Togg alayimmi sana dedim babama bedavami veriyolar dediİHA siha yaptı toog yaptıtabi onu da parası olan alabilir
Ben ekonomistim diyen Erdoğan vadettiği neleri yaptı onlardan örnekler verir misiniz peki
Olmaz. Park yapması lazım. Kocalarını işe gönderip parkta çekirdek çitliycekler. Bu saydıklarınızın çoğu, İmamoğlu’nu sevmeyen kitleyi ilgilendirmiyor zaten. Hele kadın şoför aboooo ne kaaa ayıp. Kadın dediğin evinde oturur çocuk doğurur. Hiç utanmıyor o kadınlar onca erkeğin bindiği otobüsleri sürmeye. Cık cık cık. Park lazım park anlatabiliyor muyum PARK PARK PARKne mi yaptı ?
ibb tarihinde ilk kez kreş açtı bir sürü hemde özel kreş konforunda ve çok çok ucuz ucretlerle
bir sürü metro açıldı.
ibb lokantaları açıldı çalışanlar için makul ucretlere 3 çeşit yemek veren.
kentsel dönüşüm bi çok bölgede yapılıyordu halada yapılıyor
anne kart verildi bizlere herşeye teleferige bile biniliyor UCRETSİZ.
ibb nin spor salonuna yazıldım mesela gecen hafta 12 seans areobik sadece 4o tl :)
belediye otobuslerinde kadın şoförler var ne kadar hosuma gidiyor
daha ne yapabılır bir belediye baskanı hanımefendi ? :) nerde eskiiği varmiş baskanımın merak ettim :)
Yetmez bunlar dahada lazım,ironi yapıyorum sadece alışmışlar icraat yok diye.
Olmaz. Park yapması lazım. Kocalarını işe gönderip parkta çekirdek çitliycekler. Bu saydıklarınızın çoğu, İmamoğlu’nu sevmeyen kitleyi ilgilendirmiyor zaten. Hele kadın şoför aboooo ne kaaa ayıp. Kadın dediğin evinde oturur çocuk doğurur. Hiç utanmıyor o kadınlar onca erkeğin bindiği otobüsleri sürmeye. Cık cık cık. Park lazım park anlatabiliyor muyum PARK PARK PARK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?