Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Halk ekmeğin tost ekmekleri çok güzel tavsiye ederim,unoya 10 basar cidden.

Çok güzeldir oralar
Güzeldi ben hayran kalmistim ortanca teyzem ve dayım orda oturuyor git gidesim gelmedi Ankara'dan okul bitince orda kalmak istedim ama yurtdışı isim oldu kalamadim karış karış Ankara'yı bilirim Ankara'nın sogugunuda bilirim Ankara'nın yazinida bilirim..

Sıkıntı yok. Görmemişsinizdir.

Ankara'nın ayazı meşhurdur,adamın yüzüne çarpar tokat gibi bana hatırası kronik sinüzüt olmuştur.
Yazında yakıcı bir sıcağı vardır .
Yönetimden hediye o zaman.

Maarrem ödü kopuyor KK 'ı destekleyecek diye hemen hastaneden foto atmış

Bir angara bebesi olraktan mansur başkandan çok mennunlar,gerçi ağzıyla kuş tutsada cıkks diyenlerde var .
Görmezler çünkü adam acayip çalışıyor yardımları filan muhteşem.
En çok uzuldugum noktada su haksızlıklar benim dayım Çanakkale valisiydi oranın başkanıyla beraber çok güzel işler yaptılar hiç makam arabası kullanmadı hep halkın icindeydi çok eleştirdiler biz ziyarete gittiğimizde koruma istemedi halkla iç içe olmak istiyorum dedi yegenlerimi rahat rahat gezdirmek istiyorum dedi yengem avukat emekli oldu hiç vali esiyim demedi avukatlığa devam etti bir gece kararnameyle Ankara'ya merkeze çekildi bazı kesim rahatsız olmuş belliydi valinin arabasız gezmesi korumasız gezmesi halkın sorunlarını dinlemesi. Sonra iktidara geçti galiba orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…