Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dün yüzü değişikti zaten okurken bile zorlandı.

Bilim insanı olmak da sana kalmıştı zaten bunlar ciddi ciddi insan aklıyla bir şey geçiyorlar.

Evet öyle nedense ben hiç görmedim,durun bende gülücük atayım size sjksjskjk

Eger ki 94 ten önceki İstanbulun günlerce gelmeyen geldiği zaman da çamurlu akan su sıkıntısını bilmiyorsanız ya İstanbulda yaşamadınız ya da işinize gelmiyor. Çöp yığınlarindan bahsetmedim bile. Yine eleştirin de yapilani inkar etmeyin.

Bilim insanı olmak da sana kalmıştı zaten bunlar ciddi ciddi insan aklıyla bir şey geçiyorlar.
Bu tip söylemler ne yazık ki 99 depreminde de vardı, askeriyede dansöz oynattılar, azdılar gibi sözlerle depremde ölen insanların kemiklerini sızlattılar, depremzedeleri yaraladılar.
Hangi siyasi parti, hangi politikacı olursa olsun, afetlerde zarar görmüş vatandaş için böyle sözler sarf edemez.

İşini hakkıyla yapan belediye başkanları, hükümetler varsa onları tenzih ederek yazıyorum, kusura bakmasınlar ama belki 40 yıldır ya da daha fazla veya daha az bir zamandır, şehirlerde çarpık kentleşmeye izin verdiler, her gelen belediye başkanı imar affını ilk sıraya koydu, her seçim öncesi kaçak binalar yapıldı kaçak katlar çıkıldı ve seçim sonrası imar affı yüzünden hepsi tapu aldı.

Halkımız bazı konularda hem uyanık hem de bilinçsiz ama politikacılar da bu yanlış davranışları onaylayacak nitelikte adımlar attı.

Karşılıklı yapılan hataların faturası azgınlık denerek vatandaşa kesilemez.

Katliam mi? nasil yani

herkes istediğine oy verir saçma olan nedir yani

Bizim site Malatya'da tarım arazisi üzerine yapılmış, zamanında kayısı bahçesi ve bostan olan yerleri iktidarın milletvekilleri imara açmış, belediyeleri de 13-15 katlara imar vermiş. Mahallemizdeki en eski site 10 yıllık hepsi de tuzla buz oldu Depremden sonra Japonlar bölgeye geldi, eşim onlara rehberlik etti imar affını bir türlü anlatamamış, adamlar anlayamamışlar. Bunun faturası nasıl bize kesildi ben de şaşkınım

Katliam mi? nasil yani

herkes istediğine oy verir saçma olan nedir yani
Elbette herkes istediğine oy verir. Ama kendileri sürekli devlet yok bizi ölüme terkettiler diye feryat figan ağlamadılar mı. Ayrıca Türkiye gibi bir deprem ülkesinde nasıl bu kadar çürük bina yapılmasına izin veriliyor. Nasıl cebinde üç kuruş parası olan istediği gibi müteahhit olabiliyor. Çürük binalara sağlam raporu veriliyor. Bunun adı katliam değilde ne olabilir. Bakın İstanbul da büyük bir deprem bekleniyor. Kaç tane sağlam bina var hepsi dökülüyor. Buna rağmen hiç bir tedbir alınmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…