Dün yüzü değişikti zaten okurken bile zorlandı.Ata ittifakı kendi içinde anlaşmış da biri millete diğeri cumhura ilkelerini kabul ettirmeye çalışalım der gibiler. Dün S.Oğan' in yüz ifadesi çok farklıydı. Metni zar zor okudu. Bir sürü hatalar yaptı.
Özelmiş işte orasıni ne karıştırıyonYuruten ayakkabı dıye bısey mi varmiş
Bilim insanı olmak da sana kalmıştı zatenSözcüden
AKP'li başkandan skandal deprem açıklaması! Felaketi 'azgınlığa' bağladı
AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerle ilgili bir evde vatandaşlarla yaptığı sohbette, “İnsanoğlu ne zaman azmışsa buna benzer felaketlerle karşı karşıya kalıyor” dedi.www.sozcu.com.tr
Birde muhalefet muhalefetlik yapmayi bilmiyor diyordu birileri
İşte bu kaliteye oy veriyorlar
Ben arkadakileri fark etmemiştim.
Birde eğitimciymiş bu kadarmı yalakalık olur.Bilim insanı olmak da sana kalmıştı zatenbunlar ciddi ciddi insan aklıyla bir şey geçiyorlar.
Yeni bir video paylaştım,orada açıklıyor ayakkabıyı falan.İzleyin.Özelmiş işte orasıni ne karıştırıyonyürütüyor mu uçuruyor mu o kısım muallak
Kalite seviye insanlık budur işte.
Ben arkadakileri fark etmemiştim.
Eğitimci ama "depremzade" demesiyle dalga konusu olmuştu maalesefBirde eğitimciymiş bu kadarmı yalakalık olur.
Evet öyle nedense ben hiç görmedim,durun bende gülücük atayım size sjksjskjk
Depremzedelere yapılan hakaretlere bende karşıyım karaktersizlik şerefsizliktir. Ama daha acıları tazeyken kutlama yapmaları da doğru değil. Ayrıca bu katliamın sorumlularına tekrar oy vermeleri de çok saçma
Bu tip söylemler ne yazık ki 99 depreminde de vardı, askeriyede dansöz oynattılar, azdılar gibi sözlerle depremde ölen insanların kemiklerini sızlattılar, depremzedeleri yaraladılar.Bilim insanı olmak da sana kalmıştı zatenbunlar ciddi ciddi insan aklıyla bir şey geçiyorlar.
Katliam mi? nasil yaniDepremzedelere yapılan hakaretlere bende karşıyım karaktersizlik şerefsizliktir. Ama daha acıları tazeyken kutlama yapmaları da doğru değil. Ayrıca bu katliamın sorumlularına tekrar oy vermeleri de çok saçma
Bizim site Malatya'da tarım arazisi üzerine yapılmış, zamanında kayısı bahçesi ve bostan olan yerleri iktidarın milletvekilleri imara açmış, belediyeleri de 13-15 katlara imar vermiş. Mahallemizdeki en eski site 10 yıllık hepsi de tuzla buz olduBu tip söylemler ne yazık ki 99 depreminde de vardı, askeriyede dansöz oynattılar, azdılar gibi sözlerle depremde ölen insanların kemiklerini sızlattılar, depremzedeleri yaraladılar.
Hangi siyasi parti, hangi politikacı olursa olsun, afetlerde zarar görmüş vatandaş için böyle sözler sarf edemez.
İşini hakkıyla yapan belediye başkanları, hükümetler varsa onları tenzih ederek yazıyorum, kusura bakmasınlar ama belki 40 yıldır ya da daha fazla veya daha az bir zamandır, şehirlerde çarpık kentleşmeye izin verdiler, her gelen belediye başkanı imar affını ilk sıraya koydu, her seçim öncesi kaçak binalar yapıldı kaçak katlar çıkıldı ve seçim sonrası imar affı yüzünden hepsi tapu aldı.
Halkımız bazı konularda hem uyanık hem de bilinçsiz ama politikacılar da bu yanlış davranışları onaylayacak nitelikte adımlar attı.
Karşılıklı yazılan hataların faturası azgınlık denerek vatandaşa kesilemez.
Elbette herkes istediğine oy verir. Ama kendileri sürekli devlet yok bizi ölüme terkettiler diye feryat figan ağlamadılar mı. Ayrıca Türkiye gibi bir deprem ülkesinde nasıl bu kadar çürük bina yapılmasına izin veriliyor. Nasıl cebinde üç kuruş parası olan istediği gibi müteahhit olabiliyor. Çürük binalara sağlam raporu veriliyor. Bunun adı katliam değilde ne olabilir. Bakın İstanbul da büyük bir deprem bekleniyor. Kaç tane sağlam bina var hepsi dökülüyor. Buna rağmen hiç bir tedbir alınmıyorKatliam mi? nasil yani
herkes istediğine oy verir saçma olan nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?