İyi montajlanmıştır.
Kamera açısı değişen, araya cut giren hiçbir şeye inanmam özellikle sokak röportajında.
Hayret montaj trol kesme ekleme kırpma demedinAlkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?
Acaba stok yapıp mi geliyorlar?
Soru özgürlük var mı cevap bira 40 lira. Sanki kurgu veya şaka olarak yapılmış gibi geldi. Video nerde yayınladı bilmiyorum da trol vs olabilir mi?
O nasıl bir kaçış ya reflekse bakPolisten nasıl özür diliyor.
Nasil bir korku !
Sinir dışı edilip ya ülkesine geri donerse
Doğru yasal değil tutukladiklarini sevgili dedeniz salivericek iste yazık günah diyor ya ha bide biz masaya oturmadık dedi ya dedeniz..hımmm pekiMeclisteler işte, milyonlarca oy aldılar, vekil soktular. Terörist dediğin delillendirilir ve hapiste olur, bunlar mecliste, o zaman terörist değiller, bu kadar basit. Teröriste adalet karar verir, karar vermemiş, o zaman mesele tartışmaya kapalı. Sevgili cumhurunuz neden tutuklamıyor hepsini, çünkü yasal delili yok.
Hiç cut programı kullandınız mı?Hayret montaj trol kesme ekleme kırpma demedin
Diyecektim arkadaşlar demiş...dimi pardon taaa en baştan beri sizin kiler doğru net orjinaldi ne hikmetse karşı taraf ne paylaşırsa paylaşsın kırpma ekleme bölme çıkarma oluyordu ...aaa evet haksızlık olur mu hic aşk olsun... tabiki siz haklisiniz çünkü herşeyi siz bilirsiniz...aferin maşallah sizlere
Bazen cocukların evde terör estiriyor kelimesi aklıma geldi, o kadar klişeleştiAy allah aşkına artık terör demeyin baydı sadeleşti içi boşaldı
Terör Mü hı benim komşum amcamın oğlu
A valla ben
Yani o duruma geldim
Terör bu kadar sıradan hiç olmamıştı
Biz ısmarlamadan içmeyiz, kültürümüz böyle. Ismarladıklarımız çok içiyorsa demekAlkol sevenler derneği çıkışında beklemişler sanırım.
Ne hikmetse hepsi alkolden dertli.
Sorma ya!
Pare bu haksızlık değil mi sence de?
Acaba stok yapıp mi geliyorlar?
ben montaj demedim ki!Hayret montaj trol kesme ekleme kırpma demedin
Diyecektim arkadaşlar demiş...dimi pardon taaa en baştan beri sizin kiler doğru net orjinaldi ne hikmetse karşı taraf ne paylaşırsa paylaşsın kırpma ekleme bölme çıkarma oluyordu ...aaa evet haksızlık olur mu hic aşk olsun... tabiki siz haklisiniz çünkü herşeyi siz bilirsiniz...aferin maşallah sizlere
Ismarlamiyorlar ya!Biz ısmarlamadan içmeyiz, kültürümüz böyle. Ismarladıklarımız çok içiyorsa demek
Bar_na beyaz tv yi aç, ufo görülmüş onun tartışması var ciddi ciddi sjsjsjsjsjAy allah aşkına artık terör demeyin baydı sadeleşti içi boşaldı
Terör Mü hı benim komşum amcamın oğlu
A valla ben
Yani o duruma geldim
Terör bu kadar sıradan hiç olmamıştı
Bar_na beyaz tv yi aç, ufo görülmüş onun tartışması var ciddi ciddi sjsjsjsjsj
Bu ülkede yaşayan herkes -ben dahil- az çok vergi veriyor, hepimizin bu vergilerde hakkı var ve bunun büyük bir kısmı da içki ve kumar dışındaki helal kaynaklardan geliyor. Biz de yaptığımız işin, üniversite hocalığının karşılığını helal olan kısımdan alıyoruz; elhamdülillah.Ismarlamiyorlar ya!
Çantamda pipetle geziyorum
Nasil yani?adamlar aşmışlar canım ülkeyi bırak dünyayı ele uzaya geçmişler
Biz burda seçim diye birbirimizi yiyelim ancak
İşte chape zihmiyeti inkar etmek özümüzde varNasil yani?
Bunu da inkar etmeyin.
Uzaylılar düşünsün artık
Nasıl da mutlularBunların olduğu yere tatile gidebilecek misiniz?
Kizinizi ya da oğlunuzu yollayabilecek misiniz?
Neyse ki tatile gidemiyoruzBunların olduğu yere tatile gidebilecek misiniz?
Kizinizi ya da oğlunuzu yollayabilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?