42 yaşındayım başörtüsüyle eğitim görememeye en başta karşı çikanlardanım çünkû özgürlük istiyorum herkese özgürlük erkekler sürmeli kadinlar mini etekli gorebiliyorsa başörtüsüylede girilmeli diye ama sıktı artık bu maduriyetBurada gördük kimin ne kadar adil oldugunu. Başörtüsü yüzünden okulundan atilan eğitim hakkı elinden alinanlardan bahsedince-biri de ben oluyorum bunlarin- ahihihaha Bi mağduriyetiniz bitmedi iyi ekmek yediniz bundan haaa! Yazıldı. O kadar sorun arasında sizinki devede kulak hihihih yazıldı. E bunlar ne oluyor o zaman herkes kendine demekki başkası umrunda değil.
Çünkü ispatlanmış suçları yok. Demirtaşı dağda asker vururken ya da kavalayı o ajanla oturmuş konuşurken gösteren bir kanıt var mı? Olsa zaten cezalarını verip onaylarlar. Yargı sonuçlansın, ispatlansın varsa çeksinler cezalarını, kimseyi hükümsüz bir şekilde hapiste tutmaya hakları yok.
Hizbullah kuralları mevcut hükümet gelince tahat rahat at koşturacak.kk gelince değilBazı şeyleri görürken neden bunları aklama peşindesin. Kobani olaylarını kim başlattı? Sürekli bir Demirtaş , Kavala savunması var.
Başörtüsüne dokunamazlar bu saatten sonra diyorsun da peki nasıl Hizbullah kuralları gelecek. Çiğ çiğ yemezler mi adamı?
Bu sıradan bir yorumcu, onun yorumlarıyla mı propaganda yapacaksın
Ağzına sağlıkHizbullah kuralları mevcut hükümet gelince tahat rahat at koşturacak.kk gelince değil
Nasıl gelecek Allah aşkına? Siz buna nasıl inanabiliyorsunuz. O zaman ben de diyeyim ki KK gelince başörtüsü yasağı gelecek.Hizbullah kuralları mevcut hükümet gelince tahat rahat at koşturacak.kk gelince değil
Kim başlattı acaba montaj su bu video diyerek bir düşünBaşından beri bu yapılmıyor mu burada. Birlerinin tivitleri birilerinin videoları atılmıyor mu?
Gizlemeye çalışıyorlar.kolon kanserimi ben bilmiyordum bunu
Banane montaj videoada ben paylaştım mı? Kaldı ki iki tarafa da diyorum o bu mu dedim. burada bu var Sürekli video twit.Kim başlattı acaba montaj su bu video diyerek bir düşün
Aynen oyle42 yaşındayım başörtüsüyle eğitim görememeye en başta karşı çikanlardanım çünkû özgürlük istiyorum herkese özgürlük erkekler sürmeli kadinlar mini etekli gorebiliyorsa başörtüsüylede girilmeli diye ama sıktı artık bu maduriyet
gizli bir şey değil bu herkes biliyor kanser olduğunuGizlemeye çalışıyorlar.
Ayrıca demirtaş kavala savunması yapmıyoruz.hukuk nedir bilirmisin.yasa nedir.bir hakim bir caniyi serbest bıraktığında haa hoo yaparız mesela.ama adam delil yetersizliği der hukukun bilmem kaçıncı maddesine göre ben bunu uygulamak zorundayım der.kalırız öyleHizbullah kuralları mevcut hükümet gelince tahat rahat at koşturacak.kk gelince değil
Başta atan kimse ona sor miting meydanında halkı galeyana kim getirdiyse ona sorBanane montaj videoada ben paylaştım mı? Kaldı ki iki tarafa da diyorum o bu mu dedim. burada bu var Sürekli video twit.
Hayır bide bana bana kasıyor başörtüsü duyarını senden çok arkadaşım vardır tesettürlü çarsaflı bileAynen oyle
Ayrıca demirtaş kavala savunması yapmıyoruz.hukuk nedir bilirmisin.yasa nedir.bir hakim bir caniyi serbest bıraktığında haa hoo yaparız mesela.ama adam delil yetersizliği der hukukun bilmem kaçıncı maddesine göre ben bunu uygulamak zorundayım der.kalırız öyle
Kendi fikirlerin olduğu zaman konuşalım seninleBaşta atan kimse ona sor miting meydanında halkı galeyana kim getirdiyse ona sor
Ben hiç bir yorumumda hizbullah gelince şöyle olacak böyle olacak kesin olacak demedim.hizbuyla kk yı karşılaştırdın ya pesNasıl gelecek Allah aşkına? Siz buna nasıl inanabiliyorsunuz. O zaman ben de diyeyim ki KK gelince başörtüsü yasağı gelecek.
Akk trollere sor kiskirtanlara sor montajı yapan trollere hesap sor tabikide cevap veriyor buna herkes hukuk devleti burasi özgür bir ülke insanları kışkırtmak şerbette biz videolarla karşılık verindeki suç yaniBanane montaj videoada ben paylaştım mı? Kaldı ki iki tarafa da diyorum o bu mu dedim. burada bu var Sürekli video twit.
Ben hiç bir yorumumda hizbullah gelince şöyle olacak böyle olacak kesin olacak demedim.hizbuyla kk yı karşılaştırdın ya pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?