kolon kanserimi ben bilmiyordum bunuHoş geldinErdoğan kazansa dahi ben sağlığının iyi gittiğini düşünmüyorum son günlerdeki canlı yayınlarına bakınca kolon kanserinden fazla yıpranmış. Yürümekte zorlanıyor. Korumasının su verdiği videoda bile zihin bulanıklığı varmış gibi boş boş bakıyor. Erken seçim kararını alacak 360 mv çoğunluğunu iki ittifak da sağlamıyor. Asıl mesele ölümü halinde yani seçmenlerinin düşüneceği şey kazanacağı ya da kazanamayacağı kısmından daha çok ölürse koltuk boşluğundaki senaryo bence daha kötü.
Ha ben karıştırmışım.ama bu konuya önceki sayfalarda yazmıştım.okumadınız mı?Yok ben sakine cansız dan bahsediyorum
Hukuk kavramını unutmuşlar, alışmışlar tek adamın ağzından çıkanı kanun kabul etmeye. Hukuk işlesin dedikçe övüyorsun, aklıyorsun diye çarpıtıyorlar. Diyalog kurulmuyor. Ben hep kaçıyorum ama dün denemek istedim, yok, olacak gibi değil. Hep aynı şeyleri döndürüyorlar, hiç cevap verilmemiş gibi. Sizinle konuşmaya devam edeceğim kendi ruh sağlığım için.
Size bizim söylediğimiz her şey anlamsız, imar affı getirip yıkıma çanak tutan helallik istediği zaman vermek çok anlamlı ama. Bak sizin gerekçeleriniz var, karşı tarafın da var kendince geçerli gerekçeleri, kaldı ki geçmiş geçmiştir. Bu gün verilen teminatlar çok başka, insanlar da siyaset de dünya da değişiyor. Bu söylediğini yapmayacağı anlamına gelmez.Necmettin erbakana yapilanlar Erdoğana da yapilmaya çalişildi da ondan. E muhttra verilmişti o zaman hatırlarsanız. Laiklik elden gidiyor diye yaygaralar başlamişti. İlk geldiği zaman yapamazdı Erdoğan. Biz o zaman kim ne yapti iyi biliyoruz. CHP tam destek verdi yasağa. Kılıçdaroğlu bile kabul ediyorken bunu yazdıklarınız anlamsiz.
Yani yeliz?
Buna daha önce cevap verdim ama sana da vereyim. Hükümetin resmi olarak terör örgütü olarak ilan etmediği hatta kendisinin de görüştüğü bir örgüt hakkında bu adamın konuşmasında hiçbir sakınca yok. Yasal olarak suç örgütü değiller
Bu dogru hele kadin katillerine teröristlere hizbullahcilara ikesinlikle katılıyorum...
Bu konuşmanın devamı var yalnız, ama bizdeki kadar değil diyerek eleştiriyle devam ediyorteşekkürler Babacan biz yorulduk sen anlat lütfen...
Bu sıradan bir yorumcu, onun yorumlarıyla mı propaganda yapacaksın
Tıpkı yandaş medyanın yaptıkları gibi değil miaaa olur mu yine suçlu Erdoğan ,kesin o yalanları söylettirmiştir...
Bunlar herkesin ortak istekleri ama hem şiddet yasasının kaldırılmasını isteyip hem de böyle konuşması kendiyle çeliştiğinden başka bir şey göstermezkesinlikle katılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?