Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok minnoş ya helalleşmek iki taraflı olur? Hakkim asla helal değil. Zehir zıkkım olsun. Gençliğimi geri getirsin belki o zaman.
Bak hala anlamıyorsun adam yoktu ozaman diyorum yook.sana cevap verecek ozamanın yetkilileride yok ortada.öldüler.ama onların ayıbına bu şekil cevap vermiş.bak o dönem bu yasakların içinde chp yada kk olsaydı.adam helaleşelim deseydi ben bile yavan bulurdum.okadar kolaymı derdim.sen onu bırak hizbullah terör başı serbest nediyorsun bu işe

Tane tane yazmışsın.
Çok sağlasın.
Kaydettim ikinci kez daha okumalıyım.

Olmaz, onlar helalleşebilir, bizimkilere helal yok, o dönemde hiçbir yetkileri olmamasına rağmen

Ona da biz yorum yaptık maalesef, karşı cenahtan ses gelmedi
Çünkü onlar terörist deil çünkü onlar gaffar okkanın katilleri deil binlerce işadamının binlerce insanı domuzlarıyla oldursede terörist deil bunu hudapar başkanı soyledi tv de ... ama chp terorist

Çok minnoş ya helalleşmek iki taraflı olur? Hakkim asla helal değil. Zehir zıkkım olsun. Gençliğimi geri getirsin belki o zaman.
Tamam o zamanki siyasiler olan mesut yılmaz, süleyman demirel, hüsamettin cindoruk bu konuda sizden helallik istemeli çünkü kk ikna odası falan açacak konumda değildi. Hatta mecliste bile değilmiş bak, ben o kısmı unutmuşum

İyide o dönem bir iki sene sürüp son bulmadi ki. Başörtüsü yasağı yanliş hatırlamıyorsam 2008 gibi filan kalkti. Çok parti gelip geçti o süre içinde. Ya şaka gibi deniz baykalın bile başörtüsü ile ilgili fetvasi varmiş gezinirken gördüm

Hukuk kavramını unutmuşlar, alışmışlar tek adamın ağzından çıkanı kanun kabul etmeye. Hukuk işlesin dedikçe övüyorsun, aklıyorsun diye çarpıtıyorlar. Diyalog kurulmuyor. Ben hep kaçıyorum ama dün denemek istedim, yok, olacak gibi değil. Hep aynı şeyleri döndürüyorlar, hiç cevap verilmemiş gibi. Sizinle konuşmaya devam edeceğim kendi ruh sağlığım için.

O süreçte chp hiç iktidar olmadı, yapabileceği bir şey yoktu. Muhalefet yönerge de verse geri çevrilir, ayrıca 2003twn itibaren erdoğan var neden gelir gelmez yapmamış bu işi.

Şimdi koşulların olgunlaşması falan diye cevap vereceksin. Hükümette olan koşulların olgunlaşmasını beklemişken muhalefet hatta meclis dışı bir parti ne yapabilir.

Dışarıdan neden desteklemedi diyeceksin. Çünkü o zaman da düşman görülüyordu chp desteklese oy toplama derdi diyeceklerdi ki, bir kaç yıl önce verilen yönergeleri aynen bu bahaneyle reddettiler mecliste akpliler

Abla sensiz tadı çıkmıyor buranın ya

Kaç gündür içimiz dışımız terör demirtaş bilmem ne oldu.şehit annelerine üzülüyoruz tabi hepimiz.amaaa şu dönemde ne askerler ne insanlar öldü.konusunu açarsak içinden çıkamayız.neler var neler soracağımız.kozmik oda 15temmuz.rusyanın vurduğu askerler.gezi olaylarında dövülerek öldürülen gençler.rahibin yeslim edilmesi olayı rıza zarrap denen şahıs oooo sorsak nederler acaba.ama yok illa pkk ille kk

Necmettin erbakana yapilanlar Erdoğana da yapilmaya çalişildi da ondan. E muhttra verilmişti o zaman hatırlarsanız. Laiklik elden gidiyor diye yaygaralar başlamişti. İlk geldiği zaman yapamazdı Erdoğan. Biz o zaman kim ne yapti iyi biliyoruz. CHP tam destek verdi yasağa. Kılıçdaroğlu bile kabul ediyorken bunu yazdıklarınız anlamsiz.

İnandırmak için yazmadım inanki
kendi kendime söylenmektense buraya yazıyorum
Malum dışardan kendi kendine söylendiğim görülünce olmuyor
Bakın diyorsunuzki erdoğan erbakan mağdur
Peki soruyorum ikiside meydanada yumruklanıp linç girişiminde bulunuldumu
Bir evin içindeyken canlı canlı yakılmal istendi mi
Pkk onlara süikast girişiminde bulundu mu
Meydanlarda yuhalatıldılar mı
Bunların hepsini kılıçdaroğlu yaşadı
Ki eminim chp nin başında olmasaydı hapis bile almıştı
Şimdi bunca mağdur edebiyatı yaptığınız kişiler mi mağdur bunu dillendirmeye tenezül etmeyen kılıçdaroğlu mu?

Meclise sunulan fetonun siyasi ayağı araştırılsın önergesi akp ve MHP oyları ile reddedildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…