- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
Bunlara tek tek dava açılmalıA
Ahaber, TRT sabah gazetesi sabah sabah gazetesinin manşetlerine baktım dehşete düştüm karikatüre Kılıçdaroğlu çizmişler yaninada PKK bayrağı bunu yapan utanma yokmu acaba bide yazmışlar idte gerçekler bu falan diye
Sitenin daha çok sistem üzerinde yoğun olduğunu biliyorum.Bak onu bilmiyordum. Biz opet reklamından dolayı tanıştık kendisiyle, sadece yönetici olduğunu biliyordum
Bende 2 gün zor tuttum kendimiHoşbuldum, evet bişey yazmak istiyorsun yazamıyorsun
Yok valla gülen emojisi baktım şimdi sallamayın yani.
Bana hep kırmızı atıyor en az 4 tane vardırBen de aldım o kırmızıdan en az iki tane, emin değilim. Mavi de attığı oluyor. Vardır bir bildiği.
Bütün konuşmaların özeti şu pazar günü seçim var haydi sandığa sandığa sahip çık özet buO ayrışma hep çıkıyor zaten orta noktayı bulasmıyoruz genelde,dedikoducu teyzeler gibiyiz:))
BenziyorKazenin kardeşi olur kendisi.
Yok, bazıları demiş ya; akp’li arkadaşlarımdan uzak durcam falan diye. Onu kastettim :)O ayrışma hep çıkıyor zaten orta noktayı bulasmıyoruz genelde,dedikoducu teyzeler gibiyiz:))
Emojilerde bazen geriyor böyle demi neyse uzatmayalım böyle ufak ufak atışmalarımız mutlak olacaktırBir başta bir sonda duble emoji koydum duble duble yaa bunu da konuşmayalım lütfen
Kesinlikle birde atlatsak kazasız belasız.Bütün konuşmaların özeti şu pazar günü seçim var haydi sandığa sandığa sahip çık özet bu
Benziyorlar birbirlerine .Benziyor
Tamamdır o zaman .Yok, bazıları demiş ya; akp’li arkadaşlarımdan uzak durcam falan diye. Onu kastettim :)
Aynen öyle.Bunlara tek tek dava açılmalı
AmiinnnnnEmojilerde bazen geriyor böyle demi neyse uzatmayalım böyle ufak ufak atışmalarımız mutlak olacaktır
Kesinlikle birde atlatsak kazasız belasız.
Benziyorlar birbirlerine .
Tamamdır o zaman .
Birleşe birleşe kazanacağızAmiinnnnn
Cem Toker benim kafada. Hep seçmene yükleniyor, seçmene yönelik sert yorumlar yazıyor. Çok da haklı. Olay bizde bitiyor. Seçiyoruz ve yaşıyoruz.Kuru ekmek bulabiliyorlarsa aç değiller demek ki diyen vekil yeniden seçilmiş.
Kendi yediği ictiginin faturasını da belediyeye odettirip. Faturalara erişim engeli getirmişti.
Turkiye de demokrasi yok sadece demokrasicilik oynuyoruz.
Sözün bittiği yer.
Gidip oyumu kullanacağım hiç ümidim yok.
Tüm devlet kurumlarından medyasına kadar hepsi iktidarin elindeyken...seçime gidiyoruz.
Soylu seçimden bir gün önce virgülüne kadar tahmin etti sonuçları.
Cumhuriyet tarihinin en kötü ekonomisini yaşıyoruz.
Daha da kötü olacağız.
Secen ne ise secilende o dur.
Hepinize merhaba arkadaşlar
Ben poşet çaydan bir tat alamıyorum. Çaydanlık yakmaya devamOnun açıklamasını gördüm hatta,o şekilde değilmiş özel eğitim gibi bişeymiş.
Cidden görmedim hiç,oje süreni gördümde bir ara onada abdes anlamında pek yaklaşılmıyordu ya.
Bne poşet içiyoeum gündüzleri rahat oluyor.
Hep yıllarca o şekilde anlatıldı filan.
Ben bişi zanmıyorum hanımefendi,sadece görmedim dedim neden celallendiniz öyle,isteyen yaptırır banane yani.
Gerçi kışla dışına asılmış,anında çıkarılması lazım onun.
Plana sadık kalHepinize merhaba arkadaşlar
Zor mu geçtiBirazcık delirmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?