Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
AKP kazanırsa seçimi Sinan Oğan olmasını isterdim. Afet bakanlığı verilecekmiş gibi bir şeyler okumuştum ama emin değilim.
Maalesef ittifaklar bakanlıklarını açıklamıyorlar.seçimden sonraymış.aslında iyiki açıklamıyorlar birde ordan ayrışırdık valla.

Az yiyin de hizmetçi tutun miana hanimcigim. Zaten Amerika'ya gelip gidiyormuşsunuz ya, kolay olur bulun ordan bir tane cümleye bak ya, sen araştır diyor.
Emekçi çalışanlara hizmetçi denmez onlara yardımcı denir .yardımcım var hizmetçi lafı bir hanımefendiye yakışmaz.yardimcim var var merak etmeyin yıllardır yanımızda bizim ailen biri gibidir kendisi

Ben Sinan oğanı malesef uygun görmüyorum
Olabilir. Herkes uygun bulmak zorunda değil. Mesela siz şu isim olursa iyi olur dediğiniz biri var mı?
Maalesef ittifaklar bakanlıklarını açıklamıyorlar.seçimden sonraymış.aslında iyiki açıklamıyorlar birde ordan ayrışırdık valla.
Bence açıklanmalı akılda soru işareti kalmaması için. Ümit Özdağ içişleri bakanı olacağı yönde twetler attı ama bir doğrulama gelmedi. CHP kazanıp da Ümit Özdağ 'ın olmasını isterdim ben.

Özgür özel söyledi şimdi sözcü tvde istanbulda chp oylarının yüksek çıktığı okullarda müşahit sokmama emri varmış soylunun. Görev yapacak polisler falan değiştiriliyormuş.

Bu seçim çok korkutuyor beni, nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya oyumuza sahip çıkmak için polisle mi mücadele edeceğiz. Ben adil bir kaybetmeyi sindirebilirim ama bu iş böyle olmaz. Bunlar zorbalık yapıyor. Ülke teksasa döndü. Bizim seçtiklerimiz zorbalıkla koltukta kalmaya çalışıyor. Savunulacak tarafları var mı gerçekten

Ben ona taraftar değilim, insanlar aylarca emek vermiş sistem hazırlamış bir ittifak kurmuş, sen köşeden son 3 günde çıkacaksın sonra bakan olacaksın. Ayrıca kadrolar belirlenmiş paylaşılmış. Adil olmaz bu bence. İçişlerine mutlaka bu işi hakedecek düzgün biri düşünülmüştür.

Sinan oğan çizgisini bozdu, milliyetçi biri hüdaparla yan yana nasıl gelebilir, kızdım ben. Bilmem ümit Özdağ olabilir

Sağ salim bir seçim geçirin inşallah valla ben verdim kurtuldum neler vardı yaa ordada. Allah'ım pazara kadar tek temennim hicbisey olmasın

Kılıçdaroğlu ile konuşma yaptığı sabah kendi paylaşımı vardı. Konuşulmasa dile getirmedi bence

Kılıçdaroğlu ile konuşma yaptığı sabah kendi paylaşımı vardı. Konuşulmasa dile getirmedi bence
Sözcü tvye yaptığı açıklamada şu an bunları konuşmayacağız önce seçimi halledelim dedi. Ona özel bakanlık ayırmışlarsa bilemem tabi ama ben çok uygun bulmadım. Kazanılır inşallah da onları tartışacak hale geliriz.

Bu soylu işi beni fazlasıyla gerdi. Az geri durun ya, herkes diken üstünde, madem kazanacaksın bırak huzurla seçimimizi yapalım. Devlet görevlisi misin parti koruyucusu musun?

Seçen kimse seçilen o dur.
Ben çok şaşırmıştım çünkü tesettürlü tesettursuz diye ayirmiyoruz biz turist rehberleri turizm rehberleri derneğine sordum biz nezaman tesettürlü diye birini ise almadık dedim böyle bişey yok dedi adam.

Cesarete bak.karşında yaşı senden büyük belki cumhurbaşkanın olacak biri var,milyonların izlediği bir platformda nasıl cesaret ediyor

Ben şaştım kaldım valla. Hiç bu kadarınıda düşünmemiştim.böyle yalan söylemeler
Yemin ederim sana savastayiz sanki o bişey diyor hurra bu bişey diyor yok PKK si yok bilmem nesiiii hudapari yetti valla çok şükür ki bitiyor.

Merhaba,
Ufak bir hatirlatma yapmak istiyorum.
Turkiye'de normlar hiyerarsisi su sekildedir. (ozet)
bu hiyerarsiyi neden hatirlatttim. Gecmis sayfalarda turban / basortusu yasagi ile ilgili bir tartisma vardi.

Su anda bu konu Kararname/ yonetmelik kapsaminda ele alinmis ve cozume kavusMAmistir.

Sebebi de hiyerarisde daha ustte veya ayni seviye bir madde bunu gecersiz kilabilir.

Muhalefet bunun degismesi icin KANUN teklifi vermistir.
Iktidar bu kanun degisikligini kabul etmeyerek, en ust madde olan Anayasa degisikligi yapilmasini istemistir.
Bu istegide muhalefet kabul etmemistir.

(meshur AKP - HDP gorsume sebebi bu anayasa degisikligine destek istemek icindir.)

Yukaridaki begenmedim verdigim yorumlarin hepsinin bu temelden yoksun, tamamen kulaktan dolma bilgiler oldugu icin begenmedim.

Not: Bu arada Anayasa degisikligi icin 400 mv cogunlugu gerekiyor. Yani Turban basortusu sorununu cozebilmek icin hem cumhur hem de millet ittifakinin meclisdeki oylarina ihtiyac var. Uzlasma sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…