Nerde yasak kanalda yayında hala. TV kanallarına mi yasak?
Halkla kavga eden bakan.10 gün sonra da halkla kavga eden mv olacak.Kudurdu bu da rezill
Bazı belediyeler meydanlarda büyük ekran tvlerde gösteriyordu sanırım onu yasaklamışlar.Nerde yasak kanalda yayında hala. TV kanallarına mi yasak?
Evet tv kanallarına yasak getirmişler.Nerde yasak kanalda yayında hala. TV kanallarına mi yasak?
Allasen nerden biliyorsun baska bagları olduklarını, herkesi aynı kefeye koyamazsınız yargılanma sürecini bilmen pek bişey degiştirmememiş herhalde, içinde olmayan bilmez hanımefendi, suan da içerde gercekten de masum olanlar yatıyor, buna sebep olanlar Allahtan bulsunGerçekten magdur olanlara tabiiki üzülüyorum ama yok bank asyada parası vardı yok mantı yaptı diye kimse tutuklanmaz bana bunu inandıramazsınız. Başka bir bağlari vardır biliyorum yargılama sürecini. Zaten yargılama sonucu bir baği olmayanlar çıktı dışari ama o süreçte çok magdur olan oldu o konuda hakli olabilirsiniz. Gerçi tutuklananlar yargılananlar genelde halk tabakası üst tabaka hala elini kolunu sallayarak geziyor. Şu an biraz millet iffitakında birazi hala cumhurda.
Bunlar daha iyi günlerimiz..Halkla kavga eden bakan.10 gün sonra da halkla kavga eden mv olacak.
Yayınlansa iyi olurdu. Yasağın gerekçesi nedir?Evet tv kanallarına yasak getirmişler.
Şaşırmamak lazım malum kişilerin hosuna gitmemiştir dürüst kişiler görmek, ben bunu herkese izletecem ama
Paylaştım
Biz hangi ulkedeyiz ya herşeye yasak ya adam trendtopic olmuş çoğu insan yalan diyorda 20 milyonu geçmiş demekki izlenmiş bineyim yasagi şimdi heryerde izlettirlmeliydi dahada artıyor sayı. Bursa'da yasak Konya'da yasakYayınlansa iyi olurdu. Yasağın gerekçesi nedir?
22 milyon izlemiş inşallah da artar izleyen.
Neden yalan haber paylaşıyorsunuz
Videoyu indirdim. Paylaştim. V for vandetta filmi vardı. İçimizde oluşturulan korku aynı o filmdeki gibi. Özgür değiliz maalesef. En çok buna üzülüyorum.
Dediğin gibi şu saatten sonra kaybetse de kazanmıştır millet ittifakıİyi dayandı gerçekten ama o kandil olayı gerçekten baydı sürekli ATV ve haberglobal sabah gazetesi baydı aynı şeyler ama montaj dedi diye başlık atan yok.
Atv aştı kendini.İyi dayandı gerçekten ama o kandil olayı gerçekten baydı sürekli ATV ve haberglobal sabah gazetesi baydı aynı şeyler ama montaj dedi diye başlık atan yok.
Oylarımıza biz sahip cıkacagız sandık basından asla ayrılmayın bu sefer caldırmayacaz oyları.Özgür özel söyledi şimdi sözcü tvde istanbulda chp oylarının yüksek çıktığı okullarda müşahit sokmama emri varmış soylunun. Görev yapacak polisler falan değiştiriliyormuş.
Bu seçim çok korkutuyor beni, nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya oyumuza sahip çıkmak için polisle mi mücadele edeceğiz. Ben adil bir kaybetmeyi sindirebilirim ama bu iş böyle olmaz. Bunlar zorbalık yapıyor. Ülke teksasa döndü. Bizim seçtiklerimiz zorbalıkla koltukta kalmaya çalışıyor. Savunulacak tarafları var mı gerçekten
sanki kazanacak gibi gelmeye basladi bana herkes cok begenmisYayınlansa iyi olurdu. Yasağın gerekçesi nedir?
22 milyon izlemiş inşallah da artar izleyen.
Atatürk’ün getirdiği laikilik ilkesiyle uygulanan aynı değil bunda hemfikiriz, Atatürk dinlere ve dinlerin gerekliliği olan vecibelere karşı biri değil, bunu kendisine göre laiklik açıklamasından, diyaneti kurmasından, Elmalılı Hamdi Yazır’a Kuran-ı Kerim tercüme ettirmesinden, meclisi duayla açmasından anlamak mümkün.Ablacim cok guzel yazmissin.
Bir ekleme de ben yapabilir miyim ?
Cok eski bir tartismadir. Fransiz tipi ve Anglo-Sakson tipi laiklik ve arasinki farklar iyice arastirilmali diye dusunuyorum.
Ortadogu ve kuzey Afrika ulkelerinde uygulanan ve Fransiz tipi seklinde tanimlanan laiklik sanirim bizde uygulanmis veya yorumlanmis bir laiklik tipi. Sahsi olarak anglo-sankson tipi laikligin ulkemiz gibi muhafazakar yogun ulkelerde yorumlanmasinin daha uygun olacagini dusunuyorum. Bugun yasadigimiz sorunlarin temeli senin de yukarida acikca yazdigin gibi uygulama sorunu oldugunu dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?