Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Allasen nerden biliyorsun baska bagları olduklarını, herkesi aynı kefeye koyamazsınız yargılanma sürecini bilmen pek bişey degiştirmememiş herhalde, içinde olmayan bilmez hanımefendi, suan da içerde gercekten de masum olanlar yatıyor, buna sebep olanlar Allahtan bulsun

Yayınlansa iyi olurdu. Yasağın gerekçesi nedir?

22 milyon izlemiş inşallah da artar izleyen.
Biz hangi ulkedeyiz ya herşeye yasak ya adam trendtopic olmuş çoğu insan yalan diyorda 20 milyonu geçmiş demekki izlenmiş bineyim yasagi şimdi heryerde izlettirlmeliydi dahada artıyor sayı. Bursa'da yasak Konya'da yasak

O
Oylarımıza biz sahip cıkacagız sandık basından asla ayrılmayın bu sefer caldırmayacaz oyları.

Ayrıca demirtaşın cıkarılma kararına karsı tepki gosterenler bu videoya ne diyecek cok merak ediyorum bebek katilini 3 kez cıkarma tesebbüsünde bulunmuslar ve bilin bakın kim bunlar

Atatürk’ün getirdiği laikilik ilkesiyle uygulanan aynı değil bunda hemfikiriz, Atatürk dinlere ve dinlerin gerekliliği olan vecibelere karşı biri değil, bunu kendisine göre laiklik açıklamasından, diyaneti kurmasından, Elmalılı Hamdi Yazır’a Kuran-ı Kerim tercüme ettirmesinden, meclisi duayla açmasından anlamak mümkün.

Zaman içinde yüksek ihtimal Atatürk’ün ölümüyle beraber laiklik çok başka yorumlanmaya başladı, yıllar içinde de öcü gibi gösterilip bir baskı aracı olarak gösterildi.

Beni bu konuda rahatsız eden bir diğer mesele, kadınların başındaki örtüyü veya giydiği şortu, eteği, kadınlara dair her türlü hak ve özgürlüğü erkeklerin tekeline alması, baş örtüsü de, etek de, şort da zaten bizim hakkımız, bize bu hak laiklikle, 6701 sayılı insan hakları ve eşitlik kurumu kanunuyla verildi.
Ne diyor 6701 sayılı kanun Madde 3:

(1) Herkes, hukuken tanınmış hak ve hürriyetlerden yararlanmada eşittir.
(2) Ceza Kanununun uygulamasında kişiler arasında ırk, dil, din, mezhep, milliyet, renk, cinsiyet, siyasal veya diğer fikir yahut düşünceleri, felsefi inanç, milli veya sosyal köken, doğum, ekonomik ve diğer toplumsal konumları yönünden ayrım yapılamaz ve hiçbir kimseye ayrıcalık tanınamaz.

Kadınlar erkek siyasetçilerin ya da bürokratların veya uygulayıcıların tekeline aldığı sadece bizi alakadar eden haklarımızda birlik olup ses çıkarmak yerine, alkışlıyorlar, niye ? Bunlar zaten kanunen hakkınız, hiç kimse kanunen hakkınız olanı siyasi malzeme yapmamalı.

Biz dön dolaş hep aynı şeylerin hakkımız olanların mücadelesini veriyoruz, bence bunun da sebebi biziz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…