Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

    OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

    OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

    OY: 53 3,9%

  • Ankete Katılan
    1.353
sanki kazanacak gibi gelmeye basladi bana herkes cok begenmis
İnşallah canim işte bunu anlamaya başladık larrı için çok değişik şeyler oluyor maalesef kk herkese msj atiyodu yasaklandı fakat Süleyman soylu yolluyor serbest zırt pırt mesaj geliyor. Birçok ilde babala yasakları falan filan ya burda bile ki buraasi CHP kalelerinden biri kk nin afişlerin üstüne inadına RTE afişi aşılıyor hemde tahrik eder gibi. Bu seçim çok sert gidiior çok Trump biden seçimi gibi bişey tek fark Amerika'da boyle sert geçmiyor
 
ay aynen atv acar acmaz sanki savas cikiyo ekranda chp ve catisma surekli ayni seyler saatlerce pkk chpyi destekliyor deyip catisma teror bunlari gosteriyo 1 saat. resmen kaos ortami yaratiliyo
Maalesef öyle böyle insanların kafalarının içine bunu sokmaya çalışıyorlar.
 
Ayrıca demirtaşın cıkarılma kararına karsı tepki gosterenler bu videoya ne diyecek cok merak ediyorum bebek katilini 3 kez cıkarma tesebbüsünde bulunmuslar ve bilin bakın kim bunlar

Erdoğan bunu kanıtlarıyla yalanladı programında.
 
aaa inanmıyorum ya
İnan canım gerçekten öyle şaka gibi Bursa'da Konya'da daha bir çok ilde yasaklanmış insanlar parklardakibilboardlarda filan gösteriliyordu oguzhan uğur göstermiş harikasınız diye birçok ilde insanlar izliyordu onuda yasakladılar. Tvlerde bile gosterilmeyecek sebeb seçim yasakları
 
Ben artık Kemal Kılıçdaroğlu kazanamasa da hiç üzülmüyorum uzulmuycem adam kendini ispatladı beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez valla.
Az önce eşimle konuşurken ben de sakinleştim biraz. Pazartesi korkunç bir ekonomik krize uyanacağız, yine swap alınmış. Dedem kazanırsa gebe sol geldi kıtlık geldi moduna geçecekler. Onlar kazansın da bombaları kendi ellerinde patlasın. Herkes de kime oy verdiğini görsün. Benim günü geldikçe ödenen küçük borçlarım dışında bir sorunum yok, tuzum kuru yani, elbet evime bir ekmek alacak param kalır.

Her şeye rağmen ülkem için en güzelini istiyorum. İnşallah yaptıkları her kötülük ayaklarına dolanır, ilahi adalet herkesin göreceği şekilde verir onların cezasını da ibret-i alem olur.
 
Hanımlar bu arada dilimizde tüy bitti ama olsun, rica ediyorum birbirinizi kışkırtıcı yorumlar yazmayın, birbirinizi pkk destekçisi hizbullah destekçisi diye itham etmeyin, üsluplara dikkat edin, hakaret etmeyin.
 
İlk turda akpye oy veren tanıdığımız kılıçdaroğlunu dinledikten sonra ona oy vermeye karar verdi .Kandırmış bizi rte terörle falan dedi yaptıklarını eleştirdi arabayla övünüyor pazara gidecek parası yok milletin dedi ki bu adam koyu akpli .Kılıçdaroğlu nun özellikle Oğuzhan ın programında kendini çok iyi anlattığını düşünüyorum büyük ihtimalle karar değiştiren büyük bir kısım oldu ondan bu yasaklar geldi .
 
Az önce gördüm. Cumhurbaşkanı camide konuşma yapıyor cemaat Allahü Ekber diye bağırıyor. Savaş mı var ne var nedir bu düşmanlık yeter artık bıktım. Camilerde siyasete alet oldu askeriyede,okullarda,medyada. Olurda kk kazanırsa ben bunların öfkesinden çok korkuyorum. Kirli oyunlarıda,kirli fikirleride,öfkeleride gömülsün gitsin.
 
Şuan zaten dediğin gibi kk seçilse enkaz devralacak. Rte seçilse aynı yarattığı enkazda devam edecek. Biz de evin ihtiyaçlarını aldık, pzt zam konusunda apayrı bir sabaha uyanacağız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…