Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Neden yalan haber paylaşıyorsunuz
Hayatım youtubeda var fakat youtubeda izleyemeyen vatandaşlarımız icin bilboardlardan gösteriliyordu bugüne kadar bugün bazı yerlerde bilboardlarda gösterilmesi yasaklanmış yalan haber degilki youtube dan izlemeyende var 23 milyon kişi izlemiş fakat izleyemeyen illerde vardi ondan yasak demiyelim erişim engeli diyelim

Ve ilk turda kendisinin ve arkadaşlarının nasılsa değişecek bir şey olmaz diye oy vermeye gitmediklerini söyledi .İkinci turda ise 7 saat gidip oy kullanmış hepsiKararsız seçmenin chp tarafında olduğu çok belli umarım Türkiye’de de böyle yüksek bir katılım olur

Erdoğan da kanıtladı altındaki imzaları, tarihlerin doğru olmadığını, caprtirildigini ve ben ona inanıyorum.
İnanın, pazartesi sabahı başlayacak ekonomik krizi de kılıçdaroğluna yıkacaklar, ona da inanın olur mu, ülkeyi 21 yıldır kılıçdaroğlu yönetiyor çünkü

Evet yurtdışında ekonomik seviye biraz daha iyi şöyle her meslekten insan maaşları iyi. Tatil paketleri var tatil yapma hakları var ben tabi kendi mesleğim yönünden de bakıyorum. Maaş düzeyinde ınsanları teşvik ediyorlar çünkü. Amerikadada oyle cogu insan ek iş yapiyor

Bende oyle dusunuyorum fatih altaylida oyle yazmis yazisinda

Algı yapiyorsunuz sadece.
Neden? Neyin algısı, a haberi aç da algıyı gör. Ülkenin cumhurbaşkanı adayı video yayınlamış, nesi algı nesi yalan, adam ahlaklı ve terbiyeli bir biçimde vaad veriyor. Daha önce elinde imkan vardı da yapmadı mı, ne yalanı ne algısı

Amerika rekor kirdi soyleyeyim baya bir katilim oldu. Tabi arada vardi tek tip biseyler olsun oda nazar oldu.

Yok artık ya yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…