Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Evet dolar 10 tl mi olacak çookk beklersiniz yapıyordu doğru şu an doların 10 tl olması için bile çoook beklememiz lazım sayelerinde
O günleri görürmuyüz ki dolar 10 tl olurmu ben 65 yasima gelir torun torba sahibi olurum ozaman duser bir 19 sene sonra filan

Abla bu gün yine swap alındığı söyleniyor, faizi %15miş

Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalı
Tatile gelmeyebilirler otel rezervasyonları beklenenin çok altında turist gelmezse ülke için felaket olur
Doların sezon açılmadan 30 TL olması şart yani
Ben 15 Haziran gibi olur diye tahmin ediyorum

Bişiyleri sanarak , asılsız ve tutarsız yaşanılan bir dünya yok... Sanmayın efendim verecek cevabınız yoksa az ötede durun ...
Burası açık platform istediğim yerde durabilirim, fikrimi yazabilirim.
Yazdığım yoruma siz alıntı yaptınız
Yapmayın o zaman hoşunuza gitmiyorsa

Beklediğim cevabı veremiyorsa kişiler ima nedir yani , küçük zekâ oyunları nedir?... Ben dürüstlük bekliyorum ... Sizin kurallarınız arasında yoksa bunuda belirtin lütfen....
Bu dürüstlük değil, ne olduğunun herkes farkında geçelim bu faslı

Burası açık platform istediğim yerde durabilirim, fikrimi yazabilirim.
Yazdığım yoruma siz alıntı yaptınız
Yapmayın o zaman hoşunuza gitmiyorsa
Yaş kaç,beni ilk alıntılayan sizsiniz ....takip edin ama daha dikkatli lütfen... Sizi hiçbir zaman alıntılaman orası kesin...

Yaş kaç,beni ilk alıntılayan sizsiniz ....takip edin ama daha dikkatli lütfen... Sizi hiçbir zaman alıntılaman orası kesin...
Arkadaşıma yaptığım yorumu siz alıntıladınız
Güzel takip edin, dikkat edin alıntılamayın madem

Yapmayın Allah aşkına. Kk aday olacak dendiğinde CHP seçmeni bile üzüldü burada, hayiiirr olmamaliydi kazanamayacagiz dendi )) Şimdi delicesine istemediğiniz adamı göklere çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kk her gün her yere çıksa ne olacak Allah aşkına

Kişisel yorumumu da ne abarttiniz, tekrar yazıyorum ben ciddiye alamıyorum, lider duruşu göremiyorum siz alın, görün.

Hiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…