Bişiyleri sanarak , asılsız ve tutarsız yaşanılan bir dünya yok... Sanmayın efendim verecek cevabınız yoksa az ötede durun ...Şarkıcının ismini sordun sandım
Diğerini bilmeyen yok
O günleri görürmuyüz ki dolar 10 tl olurmu ben 65 yasima gelir torun torba sahibi olurum ozaman duser bir 19 sene sonra filanEvet dolar 10 tl mi olacak çookk beklersiniz yapıyordu doğru şu an doların 10 tl olması için bile çoook beklememiz lazım sayelerinde
Abla bu gün yine swap alındığı söyleniyor, faizi %15mişBenim yazdıklarım yineleyeyim şahsi görüşümdür bir bağlayıcılığı yok lakin hemen seçim ertesi kriz kapıda olmaz, daha da açık yazayım hükümetin bir planı olmasa TCMB Mart, Nisan ve Mayıs aylarında faizi sabit tutmazdı, aylarca ısrarla düşürülen faiz şimdi sabit tutuluyor, 14 Haziranda FED açıklaması var, şayet bizim merkez bankasıyla FED açıklaması birbiriyle uyum sağlarsa dolar beklendiği gibi çıkmaz aksine düşer, bir de üstüne sürdürülebilir ekonomik yol haritası olursa, yabancıya garanti verilirse her şey farklı olabilir.
Mevcut durumda ısrar edilirse de o zaman çok başka senaryolar oluşabilir, ki o senaryolarda maalesef mali olarak çokça halkı üzer, hiçbir şeye olmaz demiyorum olabilir ama 29 Mayıs çok erken bir tarih olur.
Annem programın etkisinde kalıp evdeki eşyaları atmaya başlamıştı milleti de böyle böyle etkiliyorlar işte bütün gün ATV a haber izleyen halk ülkemizi Amerika gibi güçlü görmeye başlıyor bir süre sonraAynen öyle hahaha ne güldüm ya
Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalıBenim yazdıklarım yineleyeyim şahsi görüşümdür bir bağlayıcılığı yok lakin hemen seçim ertesi kriz kapıda olmaz, daha da açık yazayım hükümetin bir planı olmasa TCMB Mart, Nisan ve Mayıs aylarında faizi sabit tutmazdı, aylarca ısrarla düşürülen faiz şimdi sabit tutuluyor, 14 Haziranda FED açıklaması var, şayet bizim merkez bankasıyla FED açıklaması birbiriyle uyum sağlarsa dolar beklendiği gibi çıkmaz aksine düşer, bir de üstüne sürdürülebilir ekonomik yol haritası olursa, yabancıya garanti verilirse her şey farklı olabilir.
Mevcut durumda ısrar edilirse de o zaman çok başka senaryolar oluşabilir, ki o senaryolarda maalesef mali olarak çokça halkı üzer, hiçbir şeye olmaz demiyorum olabilir ama 29 Mayıs çok erken bir tarih olur.
Öyle mi neyle? Vaatlerle mi ispatladı:)Al canim sizin olsun kazanın. Bizler kazanmasada gurur duyuyoruz . Cunku kendini ispatladı
Burası açık platform istediğim yerde durabilirim, fikrimi yazabilirim.Bişiyleri sanarak , asılsız ve tutarsız yaşanılan bir dünya yok... Sanmayın efendim verecek cevabınız yoksa az ötede durun ...
Yanlis yerden girdin cunku konuya tipi boy pos sen soyledin canimVallahi şu haliyle bile kkna on basıyor benim gözümde. Haklarımı sizden öğrenecek degilim, ahlak bekçisi mi kesildiniz
dolaylı olarak haklı mı çıktı şimdi yaniEvet dolar 10 tl mi olacak çookk beklersiniz yapıyordu doğru şu an doların 10 tl olması için bile çoook beklememiz lazım sayelerinde
Bu dürüstlük değil, ne olduğunun herkes farkında geçelim bu faslıBeklediğim cevabı veremiyorsa kişiler ima nedir yani , küçük zekâ oyunları nedir?... Ben dürüstlük bekliyorum ... Sizin kurallarınız arasında yoksa bunuda belirtin lütfen....
Yanlışı doğrusu mu var bunun ayol. Kişisel fikrimi belirttim benYanlis yerden girdin cunku konuya tipi boy pos sen soyledin canim
O kadar engellenmesine rağmen devletin kanalına çıkarılırken rakibin onda biri kadar bile çıkarılmamasına rağmen gece gündüz çalışmasına pes etmemesine inandık.Öyle mi neyle? Vaatlerle mi ispatladı:)
Yaş kaç,beni ilk alıntılayan sizsiniz ....takip edin ama daha dikkatli lütfen... Sizi hiçbir zaman alıntılaman orası kesin...Burası açık platform istediğim yerde durabilirim, fikrimi yazabilirim.
Yazdığım yoruma siz alıntı yaptınız
Yapmayın o zaman hoşunuza gitmiyorsa
Hastane insaati temelini atip birakinca mi vaadler yerine gelmis oluyorÖyle mi neyle? Vaatlerle mi ispatladı:)
6 sıfır atarız yine olur biterO günleri görürmuyüz ki dolar 10 tl olurmu ben 65 yasima gelir torun torba sahibi olurum ozaman duser bir 19 sene sonra filan
Bu dürüstlük değil, ne olduğunun herkes farkında geçelim bu faslı
Arkadaşıma yaptığım yorumu siz alıntıladınızYaş kaç,beni ilk alıntılayan sizsiniz ....takip edin ama daha dikkatli lütfen... Sizi hiçbir zaman alıntılaman orası kesin...
Yapmayın Allah aşkına. Kk aday olacak dendiğinde CHP seçmeni bile üzüldü burada, hayiiirr olmamaliydi kazanamayacagiz dendi )) Şimdi delicesine istemediğiniz adamı göklere çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kk her gün her yere çıksa ne olacak Allah aşkınaO kadar engellenmesine rağmen devletin kanalına çıkarılırken rakibin onda biri kadar bile çıkarılmamasına rağmen gece gündüz çalışmasına pes etmemesine inandık.
Bu arada heybetle ne ilgisi var ülke yönetmenin ya.
Hiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.CB o , senin yan komsun olacak değil ya. Ülkenin başına her kim gelirse gelsin, 2 gün sonra kk da gelse en iyi şartlarda ülkeyi temsil etsin isterim ben. En iyi kıyafetleri giysin ve olabileceği en iyi şekilde temsil etsin beni. Pazardan giyinip kirada oturacak hali yok değil mi Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil makamında bulunan bir adamın?
Bu konu gerçekten Erdoğani desteklemekten bağımsız olarak çok karşı çıktığım bir konu. Basitçe örnek vermek gerekirse, evinize önemli bir konuk geldiğinde bile en temiz halinizle en iyi kıyafetinizle karşılar, belki en iyi tabaklarda sunarsiniz. Kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız o şekilde sunumlar yaparsınız vs. Ve bu bir Cb. Dünyanın her yerinden liderleri oraya konuk ediyor.
Osmanlı'daki sarayları da inceleyebilirsiniz. Olması gereken zaten budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?