Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
önemli olan boyu değil işlevi
Yiğidim aslanım diye diye sandığa gitmek nedir? Sosyoloji okuyan bir üye vardı, yiğidim diyordu Oğan'a. Kadınlar masaya yumruğunu vuran erkek seviyormuş, Oğan tarafını seçmeden kendisi Erdoğan'ı seçmişti ikinci tur için. Ben masaya vurarak konuşandan hoşlanmıyorum. İmamoğlu da yapıyor bunu. Hiç dinleyemiyorum masaya vuranı.

Vallahi Erdoğan ın tipi babasına benziyor diye oy vereni okumuştum Dış görünüşe bakarak oy veren insanlar var ayrı bir kafalar böyle bir kafada olmak isterdim Ama o kafada bir insan olsam bile yinede dedeme oy verirdim şeker gibi çok tatlı içi dışı bir evladını evini gözün kapalı teslim edip memleketine gidersin öyle güven veriyor

E sizinkinin torunu bile kundaktayken sigortalaniyor ama elindeki azıcık imkanla neler yapmış bay Kemal. cb olsa hurraaaaa
Tek yüzükle gelen şimdi saraylarda oturuyor bize porsiyonları küçültün deyip kendileri harcamaların hesap kıtabını tutmuyor hurraaaa

Kemal Kılıçdaroğlu Foxta konuşuyor şu an.
Az önce neden Kaşıkçı davasını verdin,dedi.
Hem de daha önce başka türlü konuşurken.
Aa dedim bir de öyle bir şey olmuştu.
Ne çabuk unutuyoruz her şeyi gündem o kadar hızlı değişiyor ki

Abla bizim yeni taşındığımız evin yakınında okul var çocukların zil sesi bir anda dombıra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…