TCMB ‘nın indirdiği politika faizi, swapların %15 faizle verilmesi piyasa faizleriyle alakalı, gerçi politika faizi indirirken yanlış yapılması yüzünden oldu ne olduysa ama neyseAbla bu gün yine swap alındığı söyleniyor, faizi %15miş
Yabancılar erken rezervasyonla aylar öncesinden, bizden çok daha iyi imkanlarla full tatil paketi satın alıyor zaten, dolar 30 lira olursa olmaz demiyorum olabilir de, tek sebebi turizm mi?Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalı
Tatile gelmeyebilirler otel rezervasyonları beklenenin çok altında turist gelmezse ülke için felaket olur
Doların sezon açılmadan 30 TL olması şart yani
Ben 15 Haziran gibi olur diye tahmin ediyorum
O zaman paranın degeri daha coktu 6 sıfır varken sjsjsjsArtık sıfır kalmadı gibi birşey tl nin kendisini atabilirler bu sefer
Hiç yanaşma paketi olmuş milyonBi tanede bana uzat20 yıldır içmedim bu seçimde içerim
Iste rezervasyonlar onun icin kıştan yapılıyor canim o konuda içiniz rahat olsun rezervasyonlar yavas yavas doluyor suan haziran ortasında shorta düşer oteller.Yabancılar için dolar 20 TL iken şuan Türkiye çok pahalı
Tatile gelmeyebilirler otel rezervasyonları beklenenin çok altında turist gelmezse ülke için felaket olur
Doların sezon açılmadan 30 TL olması şart yani
Ben 15 Haziran gibi olur diye tahmin ediyorum
Üçgen vücutMetafizik mi?
Binali Beyde elinde bayrak baka baka okuyamiyordu. Kk nin dil sürçmesi olmuş işte bariz belliKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
Hoş geldin, darısı @noethy ye inşallah
Süleyman soylu daha trajikomikKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...
E o zaman Mersin güneydoğuya sürçmüşte inci haline gelmiş diyorlar demek doğruymuş...Binali Beyde elinde bayrak baka baka okuyamiyordu. Kk nin dil sürçmesi olmuş işte bariz belli
Metafizik mi?
Artık herkes paketini saklıyorHiç yanaşma paketi olmuş milyon
Nerden biliyorsun bilmedigini.her türkiye cumhuriyeti vatandaşı istiklal marşını ezbere bilir küçücük çocuklar biliyor artik.bence senin bunları söylemen trajikomikKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
Kafam karıştı eş mi seçiyoruz cumhurbaşkanı mı? Birde cidden fizik önemli diyenlerin eşlerinin boyunu merak ettim ama gereksiz bir merak.Üçgen vücut
2.5 tl idi cok iyi hatırlıyorum :))Artık herkes paketini saklıyor
Daha önce ikram diye bişey vardı
Ne hallere geldik
Onu öne sürmesi de trajikomik.Binali Beyde elinde bayrak baka baka okuyamiyordu. Kk nin dil sürçmesi olmuş işte bariz belli
Türkiye cumhuriyeti kurucularına iki ayyaş diyen Tayyip daha trajikomikKoskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
Iyice çığrından çıktı çünküKafam karıştı eş mi seçiyoruz cumhurbaşkanı mı? Birde cidden fizik önemli diyenlerin eşlerinin boyunu merak ettim ama gereksiz bir merak.
Sigara içerken asla ikram etmezdim . Bence saklasın herkes içmesin hatta.Artık herkes paketini saklıyor
Daha önce ikram diye bişey vardı
Ne hallere geldik
Daha cok varda neyseeTürkiye cumhuriyeti kurucularına iki ayyaş diyen Tayyip daha trajikomik
Yakında müzelik olur mu bu paketlerde sjsjsjsjsjSigara içerken asla ikram etmezdim . Bence saklasın herkes içmesin hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?