- 28 Kasım 2020
- 1.006
- 1.791
- 83
Ülke zengin olsa bencede saraylarda otursun hepimiz sarayda yaşayalımCB o , senin yan komsun olacak değil ya. Ülkenin başına her kim gelirse gelsin, 2 gün sonra kk da gelse en iyi şartlarda ülkeyi temsil etsin isterim ben. En iyi kıyafetleri giysin ve olabileceği en iyi şekilde temsil etsin beni. Pazardan giyinip kirada oturacak hali yok değil mi Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil makamında bulunan bir adamın?
Bu konu gerçekten Erdoğani desteklemekten bağımsız olarak çok karşı çıktığım bir konu. Basitçe örnek vermek gerekirse, evinize önemli bir konuk geldiğinde bile en temiz halinizle en iyi kıyafetinizle karşılar, belki en iyi tabaklarda sunarsiniz. Kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız o şekilde sunumlar yaparsınız vs. Ve bu bir Cb. Dünyanın her yerinden liderleri oraya konuk ediyor.
Osmanlı'daki sarayları da inceleyebilirsiniz. Olması gereken zaten budur.
Defne hastanesinden mi bahsediyorsunuz? Hasta kabulüne başlandı birkaç gün önce.Hastane insaati temelini atip birakinca mi vaadler yerine gelmis oluyor
Ya da 1987 yilinda yapilan havaalanini da ben yaptim diyince mi
Hangisi
Fazla atv izlemeyin sonra avrupa bizi kıskanıyor oluyorAnnem programın etkisinde kalıp evdeki eşyaları atmaya başlamıştı milleti de böyle böyle etkiliyorlar işte bütün gün ATV a haber izleyen halk ülkemizi Amerika gibi güçlü görmeye başlıyor bir süre sonra
Bi tanede bana uzatArkadaş ülke ülke olalı böyle seçim görmedi herhalde
Hastaneyi su basmamışmıydı iki gün önce?Defne hastanesinden mi bahsediyorsunuz? Hasta kabulüne başlandı birkaç gün önce.
Hanımefendi bu ne alakasiz bir cvp.. lider dedigin boylu poslu sert dinç olur dediniz.. bende madem dinc lider temenniniz var neden hasta adama oy veriyorsunuz dedim hani celişkiye düşüyorsunuz ya.. ikinci olarak evet insanların dış görünüsüyle fizigiyle dalga geçemezsiniz diyorum buna da cevabınız ahlak bekcisi mi kesildiniz oluyor ne alaka yahu.. insanların dış görünüşuyle dalga geçemezsin bunu bu yaşına gelip ogrenemedin mi hala, hani allahın yarattıgıyla dalga geciyorsun ya ..bunun ahlak bekciligiyle alakası nedir ayrıca..Vallahi şu haliyle bile kkna on basıyor benim gözümde. Haklarımı sizden öğrenecek degilim, ahlak bekçisi mi kesildiniz
Kanuni yine savaşa falan giderdi mekanı cennet olsun yaşadığı sarayı haketmiş bizimkisi niye sarayda anlayamadım valla bir şeye yaradığı yokHiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.
İşte biz de çıksa diyoruz.Yapmayın Allah aşkına. Kk aday olacak dendiğinde CHP seçmeni bile üzüldü burada, hayiiirr olmamaliydi kazanamayacagiz dendi )) Şimdi delicesine istemediğiniz adamı göklere çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kk her gün her yere çıksa ne olacak Allah aşkına
Kişisel yorumumu da ne abarttiniz, tekrar yazıyorum ben ciddiye alamıyorum, lider duruşu göremiyorum siz alın, görün.
Bugün ise kuru ekmek buluyorlarsa aç değiller demek deniliyor.Hiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.
Evet bastıHastaneyi su basmamışmıydı iki gün önce?
Metafizik mi?Heh aynen öyle. Oturmuyor üstüne işte komik duruyor. Ben vatandaş olarak tarafsız bakınca bile komik geliyor, dünya liderleri ile görüştüğünde bir ağırlığı olabileceğine inanmıyorum, fizik sanılandan daha önemli ülke yönetiminde.
Yani, savasmıslar, topraklarımıza toprak katmışlar, şimdi yaşasalardı böyle mi olurdu.Kanuni yine savaşa falan giderdi mekanı cennet olsun yaşadığı sarayı haketmiş bizimkisi niye sarayda anlayamadım valla bir şeye yaradığı yok
Merkel de öyle heybetli görünmüyor ya tvden bakınca.Metafizik mi?
Artık sıfır kalmadı gibi birşey tl nin kendisini atabilirler bu sefer6 sıfır atarız yine olur biter
Koskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metniTiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibi
+ İç işleri bakanı milleti kışkırtıyor, konusunca vatan haini oluyoruz asıl vatan hainlerini aramıza bunlar soktu da gören yok, ya da algılayan yok, ya da herseye ragmen o yol yaptı diyip susanı mı desem bilemedim.Bugün ise kuru ekmek buluyorlarsa aç değiller demek deniliyor.
Belediye çalışanı alın size koli,koli,koli diye dalga çekerek video çekiyor falan.
Kodum mu oturtsun diyor korkutsun diyor mahalle kabadayısı olsun diyorMetafizik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?