bukadar içten ohh demese terörü bitirebilir miydi ? Son yüzyılın en iyi iş yapan bakanı. O kelini yerim
Olmasa da çeker o, Ümüt'ten kurtuluş yok.Ümit Özdağ İçişleri bakanı olursa buna ooohhhhhh çeker
Adam keklik deyip %10 u kaptı, akbaba, kartal filan dese en aşağı %25 i vardıEskiden bende öyle düşünüyordum ama artık seçmenine bir çeşit şifreli mesaj verdiğini düşünüyorumKeklik falan derken sandıklarda kuş uçurtmayalım koruyalım demek istemiş olabilir mesela
Ya aman oda sanki farklı oda başka bisey derken hahaa bunlar idealist insanlar. Aşırı milliyetçi ikisini de başkan yap parti kaliyor mu. Tek tip sistem Adolf Hitler gibiÜmit Özdağ İçişleri bakanı olursa buna ooohhhhhh çeker
Neyse ki kartallı, akbabalı türkümüz yok. Ya da ben bilmiyorum.Adam keklik deyip %10 u kaptı, akbaba, kartal filan dese en aşağı %25 i vardı
Secimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlarAyyyy bu bakan filan olamaz ya bu düpedüz annemlerin mahallesindeki Neriman teyze
Al birini vur ötekine misaliYa aman oda sanki farklı oda başka bisey derken hahaa bunlar idealist insanlar. Aşırı milliyetçi ikisini de başkan yap parti kaliyor mu. Tek tip sistem Adolf Hitler gibi
Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.Dagdakiler gelmesin de mühim olan o şu an:) ah doğru onlar Erdoğan'a vermiyordu
akp mi kazansin istiyorsunBen de insallah kazanir diyorum yoksa tartismaktan başka bir şey geçmiyor elime, kardeşim kiziyor akpli mi oldun diye hahaha
Aslında şöyle ysk resmi verileri sitesinde açıklamıyor.eğer açıklarsa bakanlık düşecek.açıklamadığı için şua bakan olarak görevde.yapacaklarını yapsın seçimden sonra açıklanır.nelerle karşı karşıyayız ya.Secimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlar
Bu nasil bir üslup ozaman hdp de sizi dağa kaldırınca umarım iner teslim olursunuz.Haberlere göre dağa çıkanlar örgütün bilmem kaçıncı karisi olup sonra da işte terörist vs oluyorHızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Dağdakiler inmesin gerisi önemli değil demiş ya; gerisini açıkladım ben de. Anlayana..Bu nasil bir üslup ozaman hdp de sizi dağa kaldırınca umarım iner teslim olursunuz.Haberlere göre dağa çıkanlar örgütün bilmem kaçıncı karisi olup sonra da işte terörist vs oluyor
Ben de zaten kimseyi savunmadım size hak verdim gayet yerinde soru sordunuz hatta o soruya cevap aradım buldum da tatmın etmedi gerci beni, bende merak ettigim soruları paylastım sizle, karsı goruste olabiliriz, bu sizi kesinkes haksız olarak gördügüm anlamına gelmiyor, her fikre objektif bir sekilde bakarım ben.
Birde kendisi bu cümleyi kurmustu parmagımda ki yüzük vs lafını.
Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyorYok kastim siz değilsiniz. Zaten genelde nickler kalmiyor hafizamda kim ne yazmiş diye aklimda kalmiyor yani. Mesela sabah ki mevzu en basiti. 10 aylik torun sigortalama. Evet bu hatadır yanliştir ama biz arkasındayız demek başka abuk subuk aklamaya çalişmak başka. Daha önce yazılmıştı Tabiki gidişattan memnun değiliz ama kk ya asla güvenmiyoruz. Ağziyla kuş tutsa benden oy alamaz. Ben Erdoğanın bin tane hatasını yanlişini yazabilirim. Ama yaptiklarini da inkar edemem. Seçimde de ak partiye asla oy vermedim halktan çok kopuk bana göre. Milletvekili seçimim farki oldu. Başka güvenebileceğim bir aday olsa ona verebilirdim ama şu an için mecburen Erdoğan.
Vallahi ben artık bunların yaptıklarını sorgulamayı bile bıraktım. Dün ss otobüsü geçerken kalp işareti yapan gencecik çocuk apar topar gözaltına alındı.Secimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlar
Aaaa bu da ayrı bir renk katardi ona. Türkü dışına da cikmaliNeyse ki kartallı, akbabalı türkümüz yok. Ya da ben bilmiyorum.
Üslubunuz leş. Cevap vermeyeceğimHızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?