Aileniz dahi olsa kimsenin baskısına ne boyun eğin ne kafanızı karıştırmalarına izin verin, ister seçimde oy vermek için olsun ister hayatınızla ilgili herhangi bir karar da olsun, sizin iradeniz sizin istekleriniz ne yöndeyse o yönde hareket edinTeşekkür ederim buradan ziyade bu secimde ikamet ettiğim yerdr olunca aile baskısı hissettim kafamı karıştıran onlar oldu
Yahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.O yüzden mimelebaşı khk ile serbest bırakıldı hizbullahın, tesadüf yani, yazıklar olsun. Doğuda insanlar hüdapar ne diye sorduğunda hizbullahın partisi diye cevap veriyor. Gözümle gördüm kulağımla duydum. Hatta üyeleri de o yüzden üye oluyor. Hükümetin haberi yok mu sizce bundan. Şeyh saitin ailesinden özür dilemeyi parti programına alan, kürtçenin de resmi dil olmasını ve özerkliği isteyen adamlar gerçekten terör örgütünden bağımsız yanihelal olsun vallahi, daha diyecek sözüm yok.
Ne gerek var artık bunlara canım yarın seçim zaten biri kazanacak.Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.
Ben başörtüsü ile okula gidebildim.
Ben başörtüsü ile memur olabildim ve buna kimse karisamadi.
Dünyadaki birkaç ülke hariç bütün müslüman gariban coğrafyalar Erdoğan için dua ediyor. Neden? Türkiye'yi İslamiyet'in kalesi gibi gördükleri için. Erdoğan İslamiyet'e ne zarar vermiş size göre merak ediyorum.
Mustafa İslamoğlu kimdir nedir biliyor musunuz? Ben burda daha önce kimseyle bunu konuşmadım ama sizin de dininizi yaşamaya çalışan bir insan olduğunuzu düşündüğüm için söylüyorum. CHP bu adam ile görüştü birkaç gün önce. Yani sırf bu adam devletin dini bir kurumuna gelse bile yeter zaten.
O adil yargılanma bir gün sana da lazım olursa bu söylediklerine çok ağlarsın, kanunlar kişiye göre işlemez, öyle işlerse en çok halk zarar görür. Hablemitoğlunun sinan eteşin katilleri bulunmadığında ya da salındığında, malatyadaki mütahit tutuksuz yargılandığında nasıl kızıyorsak yargıda beraat ettiği halde içeride tutulana da kızmalıyız. Bunlar nesnel bakılması gereken olaylar. Adalet herkese aynı işlemek zorunda. İstediğin kadar bağır parçala allah kimseyi adaletin insafına bırakmasın şu ülkede çünkü güvenilecek tarafı yok.
Siyaseti ya takip edemiyorsunuz ya da çok yanlı takip ediyorsunuz. 6li masa ayrı ayrı Hudapar ile görüştü hanımefendi.Gorusmedilerr canım bunu akp iddia etti kk söyledi çıkar dedi detayları çıkaramadı o olay bitti. biz hudapari akp sayesinde tanıdık böyle parti olduğundan haberim bile yoktu. HÜDA-PAR görüşmeye geldiklerinde yalanladı zaten
Benim için gerek var ki yazıyorumNe gerek var artık bunlara canım yarın seçim zaten biri kazanacak.
Adama geçmiş olsun ziyaretine gitmişler, kadın açıkladı, normal bürokratik bir durum. Masaya oturup millet vekili yapan başkası, karıştırmaYahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.
Sen belliki okumuş araştıran bir kadınsın. HÜDA-PAR bize gelmediler dedi TV de hangi parti geldi sordular biz kimseyle görüşmüyoruz akp yi kendimize yakın gördüğümüz için destekleme kararı aldılar dedi ya. 14 mayıstan önceki TV arsivlerine bakabilirsin.Yahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.
Bakara makara diyen kişiyi büyükelçi olarak atadı resileri.21 yıldır yapılan yolsuzluklari niye gormuyorsunuz, dindar bir kadinsiniz anladigim kadarıyla
İslam'da örnek yönetici nasıl olur biliyorsunuzdur.
Islamin son kalesi gibi gorulen reisinizin İslam'a verdiği zarari bu ülkeye kimse vermedi inanin.
Siz gormuyor olabilirsiniz ama ben her şekilde görüyorum bunu.The
Benimki sadece temenni. Adalet böylelerine gerçekçi işleyemez zaten. Onlarca yüzlerce şehidin cezası ne olabilir ki? Müebbet mi? Nedir yani. Hayır kizamam, bu adamın içeride olmasına kizamam ve siz bunu iddia ettikçe kopuruyorum yerimde, yapmayın ya.O adil yargılanma bir gün sana da lazım olursa bu söylediklerine çok ağlarsın, kanunlar kişiye göre işlemez, öyle işlerse en çok halk zarar görür. Hablemitoğlunun sinan eteşin katilleri bulunmadığında ya da salındığında, malatyadaki mütahit tutuksuz yargılandığında nasıl kızıyorsak yargıda beraat ettiği halde içeride tutulana da kızmalıyız. Bunlar nesnel bakılması gereken olaylar. Adalet herkese aynı işlemek zorunda. İstediğin kadar bağır parçala allah kimseyi adaletin insafına bırakmasın şu ülkede çünkü güvenilecek tarafı yok.
Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Ya sabırSiz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.
Siz de buna inandiniz yaniAdama geçmiş olsun ziyaretine gitmişler, kadın açıkladı, normal bürokratik bir durum. Masaya oturup millet vekili yapan başkası, karıştırma
Canimcim tabiki fikirlerini söyleyebilirsin körü körüne de bağlı olabilirsin saygı duyuyorum yine söylüyorum yine söylüyorum bitti yarın sabah oy vəreceksiniz bitecekBenimki sadece temenni. Adalet böylelerine gerçekçi işleyemez zaten. Onlarca yüzlerce şehidin cezası ne olabilir ki? Müebbet mi? Nedir yani. Hayır kizamam, bu adamın içeride olmasına kizamam ve siz bunu iddia ettikçe kopuruyorum yerimde, yapmayın ya.
Hakim ona karar versin o zaman. Yıllardır içeride ama hakkında verilmiş hüküm yok. Siyasi esir olarak tutuyor gibilerBenimki sadece temenni. Adalet böylelerine gerçekçi işleyemez zaten. Onlarca yüzlerce şehidin cezası ne olabilir ki? Müebbet mi? Nedir yani. Hayır kizamam, bu adamın içeride olmasına kizamam ve siz bunu iddia ettikçe kopuruyorum yerimde, yapmayın ya.
Siz ekonomiyi dış güçlerin bozduğuna inanıyorsunuz ya ben neden buna inanmayayım, sakıncası mı var. Şimdiye kadar yalanını yakalamadım, bu da benim için yeterli referanstırSiz de buna inandiniz yanisizinkiler yanına çekemeyince bunu mu bulmuşlar. Kadın açıkladı derken sanki tek biri mi görüştü? İyice araştırın.
Peki şu saatten sonra basortunuze bir şey yapilir mi? Zaten insanlar bu ülkenin kuralina göre yaşasa kimse kimsenin hayatına karismaz. Chp konusunda baskanlardan degil, bir kaç bozuk secmenden korkuyorum sadece. Bir kaç kişinin hatasini genele atfetmem, zamanında hatalar yapildi ama duzelecegini düşünüyorum. 21 yıl geçti değişim istiyorum, değişim isteyen bir muslumanim. Mustafa İslamoğlu hakkinda güzel izlenimlerim yok maalesef, umarım böyle bir hataya dusulmez. Hadis konusunda hassas bir ummetiz neticede.Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.
Ben başörtüsü ile okula gidebildim.
Ben başörtüsü ile memur olabildim ve buna kimse karisamadi.
Dünyadaki birkaç ülke hariç bütün müslüman gariban coğrafyalar Erdoğan için dua ediyor. Neden? Türkiye'yi İslamiyet'in kalesi gibi gördükleri için. Erdoğan İslamiyet'e ne zarar vermiş size göre merak ediyorum.
Mustafa İslamoğlu kimdir nedir biliyor musunuz? Ben burda daha önce kimseyle bunu konuşmadım ama sizin de dininizi yaşamaya çalışan bir insan olduğunuzu düşündüğüm için söylüyorum. CHP bu adam ile görüştü birkaç gün önce. Yani sırf bu adam devletin dini bir kurumuna gelse bile yeter zaten.
Yeminle telliogullari seferogullari kavgasina döndü bu iş Türkiye'de.Bakara makara diyen kişiyi büyükelçi olarak atadı resileri.
Hiçbirine şaşırmambazi sayfalardaki paylasimlar erbakanin oglu olacagini soylemisti erdogan sonrasi dusunulen isim ..ama bence kesinlikle sinan ogani koyacaklar yerine oyle bi durumda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?