Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Teşekkür ederim buradan ziyade bu secimde ikamet ettiğim yerdr olunca aile baskısı hissettim kafamı karıştıran onlar oldu
Aileniz dahi olsa kimsenin baskısına ne boyun eğin ne kafanızı karıştırmalarına izin verin, ister seçimde oy vermek için olsun ister hayatınızla ilgili herhangi bir karar da olsun, sizin iradeniz sizin istekleriniz ne yöndeyse o yönde hareket edin

Yahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.

Ne gerek var artık bunlara canım yarın seçim zaten biri kazanacak.

O adil yargılanma bir gün sana da lazım olursa bu söylediklerine çok ağlarsın, kanunlar kişiye göre işlemez, öyle işlerse en çok halk zarar görür. Hablemitoğlunun sinan eteşin katilleri bulunmadığında ya da salındığında, malatyadaki mütahit tutuksuz yargılandığında nasıl kızıyorsak yargıda beraat ettiği halde içeride tutulana da kızmalıyız. Bunlar nesnel bakılması gereken olaylar. Adalet herkese aynı işlemek zorunda. İstediğin kadar bağır parçala allah kimseyi adaletin insafına bırakmasın şu ülkede çünkü güvenilecek tarafı yok.

Siyaseti ya takip edemiyorsunuz ya da çok yanlı takip ediyorsunuz. 6li masa ayrı ayrı Hudapar ile görüştü hanımefendi.

Yahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.
Adama geçmiş olsun ziyaretine gitmişler, kadın açıkladı, normal bürokratik bir durum. Masaya oturup millet vekili yapan başkası, karıştırma

Sen belliki okumuş araştıran bir kadınsın. HÜDA-PAR bize gelmediler dedi TV de hangi parti geldi sordular biz kimseyle görüşmüyoruz akp yi kendimize yakın gördüğümüz için destekleme kararı aldılar dedi ya. 14 mayıstan önceki TV arsivlerine bakabilirsin.

Bakara makara diyen kişiyi büyükelçi olarak atadı resileri.

Benimki sadece temenni. Adalet böylelerine gerçekçi işleyemez zaten. Onlarca yüzlerce şehidin cezası ne olabilir ki? Müebbet mi? Nedir yani. Hayır kizamam, bu adamın içeride olmasına kizamam ve siz bunu iddia ettikçe kopuruyorum yerimde, yapmayın ya.

Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra

Vaktiyle bir açilim süreci yapildi. Pkk ya silahi bırak bariş olsun doğu halki da rahat etsin dendi. O dönem dedikleriniz oldu. Bu dönemde belediyeler sağ gösterip sol vurdu. Hendekler kazındı belediye paralari kandile aktardı. Süreç çok yanliş yönetildi baştan. Bir sürü masum sivil asker öldürüldü Pkk tarafından. halk galeyana geldi iç savaş çıkarmaya çalişti selehattin demirtaş halki ayaklanmaya çağirdi. Daha sonra isyan bastirildi belediyelere kayyum atandi ve açilim süreci denen saçmalık bitti. Hangi silahi örgüt silah birakmiş zaten baştan hataydı. Bu arada selehattin demirtaş iyice gaza gelmişti aponun heykelini filan dikecegini haykırıyordu. Günümüze gelelim selehattin demirtaş zaten hapis şu an. Gün yüzü görmemesi için bunlar bile yeterken kiliçdaroğlu çok üzgün bir şekilde demirtaş neden içerde diye sorguluyor. Hdp mitinglerinde oylar kılıçdaroğluna seçimden sonra tüm tutsak Arkadaşlarimiz çıkacak diye vaatte bulunuluyor. Hdp ile resmi olmayan bir anlaşma var aralarında. 14 mayıstan önce bu saklanmiyordu ama iki haftadır milliyetçilere oynamak için inkar etmeye başladılar. Ne kadar samimi olduklarini da terörist pkk kurucularından sakine cansiz öldürülünce neden öldürdünüz? Neden yargılamadınız? Dediklerinde gördük.

Adama geçmiş olsun ziyaretine gitmişler, kadın açıkladı, normal bürokratik bir durum. Masaya oturup millet vekili yapan başkası, karıştırma
Siz de buna inandiniz yani sizinkiler yanına çekemeyince bunu mu bulmuşlar. Kadın açıkladı derken sanki tek biri mi görüştü? İyice araştırın.

Canimcim tabiki fikirlerini söyleyebilirsin körü körüne de bağlı olabilirsin saygı duyuyorum yine söylüyorum yine söylüyorum bitti yarın sabah oy vəreceksiniz bitecek

Hakim ona karar versin o zaman. Yıllardır içeride ama hakkında verilmiş hüküm yok. Siyasi esir olarak tutuyor gibiler

Siz de buna inandiniz yani sizinkiler yanına çekemeyince bunu mu bulmuşlar. Kadın açıkladı derken sanki tek biri mi görüştü? İyice araştırın.
Siz ekonomiyi dış güçlerin bozduğuna inanıyorsunuz ya ben neden buna inanmayayım, sakıncası mı var. Şimdiye kadar yalanını yakalamadım, bu da benim için yeterli referanstır

Peki şu saatten sonra basortunuze bir şey yapilir mi? Zaten insanlar bu ülkenin kuralina göre yaşasa kimse kimsenin hayatına karismaz. Chp konusunda baskanlardan degil, bir kaç bozuk secmenden korkuyorum sadece. Bir kaç kişinin hatasini genele atfetmem, zamanında hatalar yapildi ama duzelecegini düşünüyorum. 21 yıl geçti değişim istiyorum, değişim isteyen bir muslumanim. Mustafa İslamoğlu hakkinda güzel izlenimlerim yok maalesef, umarım böyle bir hataya dusulmez. Hadis konusunda hassas bir ummetiz neticede.

Dini kullanarak siyaset yapan insanlar, dine zarardan başka ne verebilir?

Neticede demokratik bir ülke burası, bizi yonetenler haklarimizi korursa neden rahat etmeyelim? Sadece ihtimal mi diyorum, belki herkesin sanildigi kadar muslumanlar zor duruma dusmez, bu açıdan bakmadiniz mi hiç?

Kendi içimde çok cebellestim, dusundum. Ama rte daha fazla ülkede kalmamali, yapılan haksizliklar yasimizi asti artık, bu haksizliklarin bitmesini istiyoruz. Tek tarafa haksizlik yapılmiyor, muslumanim benim de diğer Türk vatandasi olan kardeslerimin de hakkını savunan bir lider istiyorum. Kk'nu izledim o samimiyeti hissettim, bir şans neden verilmesin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…