Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Savunulcak yani . nefret ediyorum bende sanki öyle bir algı yapıldımi akp tarafindan diğer ittifakları tarafından Selo çıkacak falan sanki kk hakimde saliverecek tövbe estafurullah binkere söyledik yargılanması adil şartlarda olcak mahkeme ne karar verirse o olcak diye bunu saliverecek anlamış arkadaşlar.suc onların deil akp ve ortakları 25 televizyon kanalına cjkip sakız gibi anlattıkları için 1.5 aydır miilet bildiğin hipnotize olmuş bu sözlere bizler gerçeği biliyoruz.oysa biraz diğer kanallara bakıp yada kk nin sözlerini iyi dinleselerdi algıları kirilirdi.

Ben kk'nu savunmuyorum, ama karsidaki de ondan daha az masummus gibi gostermeyin
Ben ilk turda oy kullanmadım, içim rahat değildi. Bu tur kullanmak istiyorum ama kullanamiyorum o ayri.

Eğer burdaki terorle birlikteyse sizin savundugunuz da terorle birlikte. Profilimdeki kadının katillerini serbest bıraktılar, kk'nun ona acimasini nasıl doğru bulmuyorsam, digerini de elestiririm. Biri birinden daha az masum değil.

Yaşlı diye serbest bıraktılar hemde, bu da aynı anlama gelmiyor mu? Teror diyorsunuz ama karsisindakini gormuyorsunuz, islam adi altında yapılınca teror olmaktan cikmiyo.

Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.
Tam emin değilim ama seçim zamanında siyasilerin birbirlerini ziyaret etmeleri normalmiş.parti parti dolaşılırmış.biz vatandaşlarda işte olan bitene anlam vermeye çalışırız.

Bu yaptığınız manipülasyon. Seçim zamanı kişilerin yaptıkları ve yapacakları hakkında konuşulur. İftiralar üzerinden değil.
Tövbe ya sanki biz yaktık ne alaka ya demi kim yaktiysa yargı önünde hesap verir ne alaka şimdi bu

21 yıldır yapılan yolsuzluklari niye gormuyorsunuz, dindar bir kadinsiniz anladigim kadarıyla
İslam'da örnek yönetici nasıl olur biliyorsunuzdur.
Islamin son kalesi gibi gorulen reisinizin İslam'a verdiği zarari bu ülkeye kimse vermedi inanin.
Siz gormuyor olabilirsiniz ama ben her şekilde görüyorum bunu. The

Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.
Her partiyle görüşürüz dedi kk, gorusmenin icerigine dair bilgim yok.

Yeni mi geldin uslu durda gitme bir daha
Sen dün akşam konuştuğumuz arkadaş değilsin sanırım. Ben baştan o sandım seni.
İki liderin de tv programlarını izle en doğru kararı öyle verirsin. Buradaki şahısların iftiralarını dikkate alma. Millet ittifakının teröristle falan bağlantısı yok, olsa meral akşener yanında olmazdı. Kadın geçmişin iç işleri bakanı aynı zamanda milliyetçi kökenli

O debriyajgazfren idi

Aynen öyle aynı zamanda ümit Özdağ milliyetçi kökenli eski milliyetci drnekleri destek verirmiydi öyle bişey olsaydi.

O yüzden mimelebaşı khk ile serbest bırakıldı hizbullahın, tesadüf yani, yazıklar olsun. Doğuda insanlar hüdapar ne diye sorduğunda hizbullahın partisi diye cevap veriyor. Gözümle gördüm kulağımla duydum. Hatta üyeleri de o yüzden üye oluyor. Hükümetin haberi yok mu sizce bundan. Şeyh saitin ailesinden özür dilemeyi parti programına alan, kürtçenin de resmi dil olmasını ve özerkliği isteyen adamlar gerçekten terör örgütünden bağımsız yani helal olsun vallahi, daha diyecek sözüm yok.

Arkadaslarima mesaj atip teyit edebilirim

Canan onun açıklamasını yaptı, izlersen görürsün. Asla birleşme talebi olmadığını da ısrarla belirttiler ama siz cumhur dışında kimsenin lafına inanmadığınızdan bunlar size işlemez o ayrı

Teşekkür ederim buradan ziyade bu secimde ikamet ettiğim yerdr olunca aile baskısı hissettim kafamı karıştıran onlar oldu

Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.
Ben başörtüsü ile okula gidebildim.
Ben başörtüsü ile memur olabildim ve buna kimse karisamadi.
Dünyadaki birkaç ülke hariç bütün müslüman gariban coğrafyalar Erdoğan için dua ediyor. Neden? Türkiye'yi İslamiyet'in kalesi gibi gördükleri için. Erdoğan İslamiyet'e ne zarar vermiş size göre merak ediyorum.

Mustafa İslamoğlu kimdir nedir biliyor musunuz? Ben burda daha önce kimseyle bunu konuşmadım ama sizin de dininizi yaşamaya çalışan bir insan olduğunuzu düşündüğüm için söylüyorum. CHP bu adam ile görüştü birkaç gün önce. Yani sırf bu adam devletin dini bir kurumuna gelse bile yeter zaten.

Her partiyle görüşürüz dedi kk, gorusmenin icerigine dair bilgim yok.
Gorusmedilerr canım bunu akp iddia etti kk söyledi çıkar dedi detayları çıkaramadı o olay bitti. biz hudapari akp sayesinde tanıdık böyle parti olduğundan haberim bile yoktu. HÜDA-PAR görüşmeye geldiklerinde yalanladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…