Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.

Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?

Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.

Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.

Ağzına sağlık

Yüzük konusunda iki ayrı video var, kesinlikle kırpma değil. Ondan kırpılmış olması imkansız çünkü iki videodaki ses yükseklilkeri ve vurguları da farklı

Şu şerefsiz nasıl çıkabilir dışarı? T Tamam Adam bas bas ben PKK'lıyım diye bağırıyor. Bu adamın adil yargılanması ancak Yasin börü'nün anneciğinin eline verilmesiyle olur. Ah keşke çıksa da ellerimizle parçalasak.

Tövbe tövbe canım benim sen nedediginin farkında mısın cananla beraber mıydın derim bensana bide sorun canan filan deil Gaffar ofkan neydi polis degilmiydi Hibullahda terörist PKK da terörist ikiside terörist biri asker polis öldürmüyor diye deilmi yani onu mu diyosun ya ben yanlış mı anladım

Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Bence siz buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın, oy vermek istiyorsanız Xxhatun ne istiyor, beklentileri nelerdir onları belirleyin, mesela örnek vermek gerekirse cebime kaç lira giriyor, cebime giren bu parayla rahat geçinebiliyor muyum?
Mülteci sorunu hakkında ne düşünüyorum?
Hak, hukuk, adalet, gelir dağılımı konularında neler yaşandı?
Çocuğumun geleceğiyle ilgili neler planlıyorum ne kadarını gerçekleştirebiliriz? gibi sizin için önemli olan kriterleri belirleyin.

Bu kriterleriniz üzerine 21 yıldır yapılan siyasetten her bağlamda memnun musunuz değil misiniz onu ölçün tartın, adayların sizin belirlediğiniz kriterleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğine dair hissiyatınızı da genel kanaatinizi de değerlendirmeye alın.

Çıkan sonuç üzerine zaten kafanızda bir aday profili oluşur ona göre de oy verirsiniz, burada ne kadar çok yorum okursanız o kadar çok kafanız karışacak çünkü herkes kendi kriterlerine, kafasında oturttuğu aday profiline göre yorumluyor, burada mühim olan başkalarına göre değil sizin kendi istekleriniz doğrultusunda bir aday belirlemeniz, bu hepimiz için geçerli

İzledim, o videodan ayrı baska yerde de dile getirmişti bunu

Ben körü korune savunmuyorum hiç kimseyi, kk programda aciklamisti bunu. Kaftancioglu da.

16 yaşında çocuk ne kadar parti bilincine sahip olabilir aile oyleydi o da onlardandi iste, yasine sizden daha az üzülmüyorum merak etmeyin.

Pkknin yaptıklarını inkar eden yok, ama şu var ki bu adamlar masa da yok, destekleme sebebi demirtasin cikmasi, buna da sevinmiyorum, keşke cikmasa ama demokratik bir ülkede yasiyoruz, yargisiz adam hapse atilir mi? Bak adami dagda elinde silahla yakalayip atsalar derim ne yargisi zaten cezası bu, ama bu öyle bir şey değil. Yasal bir partinin genel baskani bu adam, meclise de Kim soktu ortada zaten, yaptiklarini inkar da etmiyorum, sadece YARGILANSIN diyorum. Bunu anlamak zor olmamalı. Bu adalet bir gün hepimize lazım olacak, ne hali varsa görsün ama hukuk yoksa devlet ayakta durmaz bunu bilmeniz lazım.

Hahah evet Cananın korumaligini yapıyorum ben , daha önce söylememiş miydim? Kadın görüşme yapmak için kahve davetinde bulundu Hudapar ile.
Sözlerimi carpitiyorsunuz. Hizbullah terör örgütü değil demiyorum. Ülkemiz açısından PKK ve Hizbullah karşılaştırmasını çok komik buluyorum. Biri 20 yıldır adı sanı anilmayan bir orgutken diğeri hala askerimi polisimi şehit ediyor diyorum.

Şimdi anladım teşekkür ederim

Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.

Terörist teroristttir ha HÜDA-PAR ha PKK farketmiyor ikiside aynı zihniyet

Selahattin Demirtaş masum değildir. Onanmis cezaları da vardir. Yargilansin elli kere yargılansın. Ama sizin CB adayınız bu adama aciyor! Yazık değil mi içeride diyor. Neyini savunuyorsunuz daha ? Çıkmasını istiyor ve bunu dile getiriyor çünkü HDP ile ancak bu şekilde birlik olabildiler. Neden CHP mitinglerinde PKK bayrağı dalgalanabiliyor, e bu yüzden.

Ya aman oda sanki farklı oda başka bisey derken hahaa bunlar idealist insanlar. Aşırı milliyetçi ikisini de başkan yap parti kaliyor mu. Tek tip sistem Adolf Hitler gibi

Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.

Hanımlar ne yaptınız siz ya

Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Ben size savunuyorsunuz diyemem ama CB adayınız savunuyor diyebilirim gönül rahatlığıyla.

Bence gayet iyi ifade ediyorsun kendini

Sayfalarca aynı şeyi yazdık.adamı deli gibi savunuyor gözüktük.ama yine de anlatamadık.

Evet bir de Hizbullah'tan dolayi ceza alıp cikanlar için gayet de kutlama yapıyorlar, değildir demeniz, veya inanmamaniz onlardan olduklarini degistirmiyor.
Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…