20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.Siz gaffar okanin, konca kurisin katillerine ne diyorsunuz peki? Hudapar Hizbullah değil demeyin bana, yaşadığım yerde görüyorum ben.
Hapistekiler çıkıyor diye ne kadar mutlu oluyorlar
Kuris'in katilleri serbest bırakıldı.
Demirtaş'a bayildiklari için cikarmayacaklar, hukuk oyle soyledigi için yargilayacaklar.
Zamanında ülke çok cekti her iki gruptan da biliyorsunuz, ki ben her iki örgütün de bel kemigi olacak sehirlerden birindeyim. Elestirin ama karsinizdakine teror derken once desteklediginiz adaya da bakın.
Ağzına sağlıkSiz gaffar okanin, konca kurisin katillerine ne diyorsunuz peki? Hudapar Hizbullah değil demeyin bana, yaşadığım yerde görüyorum ben.
Hapistekiler çıkıyor diye ne kadar mutlu oluyorlar
Kuris'in katilleri serbest bırakıldı.
Demirtaş'a bayildiklari için cikarmayacaklar, hukuk oyle soyledigi için yargilayacaklar.
Zamanında ülke çok cekti her iki gruptan da biliyorsunuz, ki ben her iki örgütün de bel kemigi olacak sehirlerden birindeyim. Elestirin ama karsinizdakine teror derken once desteklediginiz adaya da bakın.
Yüzük konusunda iki ayrı video var, kesinlikle kırpma değil. Ondan kırpılmış olması imkansız çünkü iki videodaki ses yükseklilkeri ve vurguları da farklıBen burada Erdoğan çaldi çalmadi diye bir aklamada bulunmadım. Herkes yapabildiği ölçüde çalmiş işte neyini savunuyorsunuz dedim. Ayrıca yüzük mevzu habire yazılıp duruyor. Erdoğanın böyle bir sözü yok. İstanbul başkanliği seçim döneminde bir destekçisinin gönderdiği tek serveti olan yüzüğü paylaşıyor orada. Kesip kırpılıp kullanılıyor sürekli ama sizin taraf yapınca montaj olmuyoryahu zaten evi bile var o dönem adamın tek malvarliği nasil yüzük olabilir.
Siyasette sular hep bulanık olur maalesef.Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Tövbe tövbe canım benim sen nedediginin farkında mısın cananla beraber mıydın derim bensana bide sorun canan filan deil Gaffar ofkan neydi polis degilmiydi Hibullahda terörist PKK da terörist ikiside terörist biri asker polis öldürmüyor diye deilmi yani onu mu diyosun ya ben yanlış mı anladım20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.
Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.
Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.
Bence siz buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın, oy vermek istiyorsanız Xxhatun ne istiyor, beklentileri nelerdir onları belirleyin, mesela örnek vermek gerekirse cebime kaç lira giriyor, cebime giren bu parayla rahat geçinebiliyor muyum?Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
İzledim, o videodan ayrı baska yerde de dile getirmişti bunuVideoyu izlerseniz yüzük videosunu parmağındaki tek yüzüğü gönderen birinden bahsettiğini görebilirsiniz. İstanbul emniyet mahallesinde aile apartmanlari vardı tek yüzüğü yoktu zaten en basiti. Merak ettiğiniz diğer sorular emine Erdoğan porsiyon küçültme ya da saray masraflari savunulacak bir yanı yok biz de herşeyine doğrudur demiyoruz.
Ben körü korune savunmuyorum hiç kimseyi, kk programda aciklamisti bunu. Kaftancioglu da.20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.
Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.
Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.
Hahah evet Cananın korumaligini yapıyorum ben , daha önce söylememiş miydim? Kadın görüşme yapmak için kahve davetinde bulundu Hudapar ile.Tövbe tövbe canım benim sen nedediginin farkında mısın cananla beraber mıydın derim bensana bide sorun canan filan deil Gaffar ofkan neydi polis degilmiydi Hibullahda terörist PKK da terörist ikiside terörist biri asker polis öldürmüyor diye deilmi yani onu mu diyosun ya ben yanlış mı anladım
Şimdi anladım teşekkür ederimAslında şöyle ysk resmi verileri sitesinde açıklamıyor.eğer açıklarsa bakanlık düşecek.açıklamadığı için şua bakan olarak görevde.yapacaklarını yapsın seçimden sonra açıklanır.nelerle karşı karşıyayız ya.
Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Terörist teroristttir ha HÜDA-PAR ha PKK farketmiyor ikiside aynı zihniyetHahah evet Cananın korumaligini yapıyorum ben , daha önce söylememiş miydim? Kadın görüşme yapmak için kahve davetinde bulundu Hudapar ile.
Sözlerimi carpitiyorsunuz. Hizbullah terör örgütü değil demiyorum. Ülkemiz açısından PKK ve Hizbullah karşılaştırmasını çok komik buluyorum. Biri 20 yıldır adı sanı anilmayan bir orgutken diğeri hala askerimi polisimi şehit ediyor diyorum.
Selahattin Demirtaş masum değildir. Onanmis cezaları da vardir. Yargilansin elli kere yargılansın. Ama sizin CB adayınız bu adama aciyor! Yazık değil mi içeride diyor. Neyini savunuyorsunuz daha ? Çıkmasını istiyor ve bunu dile getiriyor çünkü HDP ile ancak bu şekilde birlik olabildiler. Neden CHP mitinglerinde PKK bayrağı dalgalanabiliyor, e bu yüzden.Ben körü korune savunmuyorum hiç kimseyi, kk programda aciklamisti bunu. Kaftancioglu da.
16 yaşında çocuk ne kadar parti bilincine sahip olabilir aile oyleydi o da onlardandi iste, yasine sizden daha az üzülmüyorum merak etmeyin.
Pkknin yaptıklarını inkar eden yok, ama şu var ki bu adamlar masa da yok, destekleme sebebi demirtasin cikmasi, buna da sevinmiyorum, keşke cikmasa ama demokratik bir ülkede yasiyoruz, yargisiz adam hapse atilir mi? Bak adami dagda elinde silahla yakalayip atsalar derim ne yargisi zaten cezası bu, ama bu öyle bir şey değil. Yasal bir partinin genel baskani bu adam, meclise de Kim soktu ortada zaten, yaptiklarini inkar da etmiyorum, sadece YARGILANSIN diyorum. Bunu anlamak zor olmamalı. Bu adalet bir gün hepimize lazım olacak, ne hali varsa görsün ama hukuk yoksa devlet ayakta durmaz bunu bilmeniz lazım.
Ya aman oda sanki farklı oda başka bisey derken hahaa bunlar idealist insanlar. Aşırı milliyetçi ikisini de başkan yap parti kaliyor mu. Tek tip sistem Adolf Hitler gibi
Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Ben size savunuyorsunuz diyemem ama CB adayınız savunuyor diyebilirim gönül rahatlığıyla.Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Bence gayet iyi ifade ediyorsun kendiniSecimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlar
Sayfalarca aynı şeyi yazdık.adamı deli gibi savunuyor gözüktük.ama yine de anlatamadık.Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.Evet bir de Hizbullah'tan dolayi ceza alıp cikanlar için gayet de kutlama yapıyorlar, değildir demeniz, veya inanmamaniz onlardan olduklarini degistirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?