- 30 Aralık 2009
- 4.542
- 18.962
- 733
Ben kk örnek yönetici demedim, sizi izliyorum burda cok guzel algı yapiyosunuz.Kk mi örnek yönetici olacak
Isvicre düşünüyorum ben de, alirlar mi beni acabaTrabzonluyum tıpkı onlara benziyorum zaten (burun haric) kaynar giderim arada.
Çoluk çoçuk yazık gezmek sosyalleşmek istiyor.anneler perişan.benim yaşadığım yerde yoklar pek öyle gruplaşacak kadar ama böyle videoları görünce saçımı başımı yolasım geliyor.elden de bir şey gelmiyor.Şu hale bak ya.
Kızım bugün ilk defa arkadaşları ile yemek,sinema yapmaya avmye gitti üç saat oldu.
Umarım hadi dışarı çıkalım biraz da demezler diye düşünüp duruyorum.
Reva mı bu bizlere.
Göndermesek de olmazdı arkadaşları ile vakit geçirmek istiyor hem kendi bir şeyler yapmayı da öğrenmeli sosyal olarak.
Çok sinirleniyorum ya
Bir döngüye girdik çıkamıyoruz çıkartmıyorlar.özellikle iki konu hakkında az daha dün politikacı,hukukçu,psikolog,sosyolog olacak tık ki zamlar eski fiyatlar konusu açıldı da özümüze döndük.Ben kk örnek yönetici demedim, sizi izliyorum burda cok guzel algı yapiyosunuz.
Erdogan elinde kitapla dinsiz imansız diye millete salliyor ya, kendisine oy vermeyenleri allahsiz görüyor ya onu diyorum, demek kendini islamin kalesi olarak görüyor, secmeninden de anlıyoruz gerci bunu.
Diğer ülkeler bizim ki gibi önüne geleni almıyor sartlari var.Isvicre düşünüyorum ben de, alirlar mi beni acaba
Ben eminim kazanacagindan:) hic beklemeye gerek yok yani.Diğer ülkeler bizim ki gibi önüne geleni almıyor sartlari var.
Umarım uyarız o şartlara.
Ben kesinlikle kazanacaklarına inanıyorum.
Eşimle ciddi ciddi düşünüyoruz.
Çocuk yetiştiriyoruz diye önce istanbuldan olduk şimdi vatanımızdan olacağız.
Eğer ki hep birlikte gidemezsek cocugumu göndereceğim.
Dinle bak sözcü tvde gaziler subaylar cikti simdi o dönemin askerleri bunlar emekli olmus gazi olmus iktidarın o zamanki çözüm sürecinde olanları anlatiyor birebir konuşmaları masaya birlikte oturmalarını anlatıyor lütfen dinle izleyin canim once aynisi iktidar kanalınızda cikti hatırlatayım dedim.Kk mi örnek yönetici olacak
Neyse sonuç ne olursa olsun bu süreçte çok şey öğrendim, tecrübe ettim. Ülkemiz hakkında en hayırlısı olsun
Alırlar canimIsvicre düşünüyorum ben de, alirlar mi beni acaba
Ben de eminim,Ben eminim kazanacagindan:) hic beklemeye gerek yok yani.
Neden fikrin değiştiErdoganin kazanaagindan eminim ben nedense, haksız hakli Allah görüyor ama kazanır gibi.
Dinle bak sözcü tvde gaziler subaylar cikti simdi o dönemin askerleri bunlar emekli olmus gazi olmus iktidarın o zamanki çözüm sürecinde olanları anlatiyor birebir konuşmaları masaya birlikte oturmalarını anlatıyor lütfen dinle izleyin canim once aynisi iktidar kanalınızda cikti hatırlatayım dedim.
Fikrim degismedi kazanacagini düşünüyorum sadeceNeden fikrin değişti
Ay ben bunu az önce tvde gördüm konuşmacılar konuşurken arkada bu video vardı. Afganistan’dan bir görüntü sandım konu onlar olunca.
Yeni Türkiye ye hosgeldiniz herkes ne kadar mutlu
Çıkmadan hatırlatayım sanada canim güneydoğu gazileri ve emekli astsubaylar kk ya desteğini açıkladılar bilgin olsun.Yahu madem öyle niye kapısına gittiniz adamların? Hadi gel bir çayınızı içip hasbihal edelim diye mi ? Kendinizle çelişiyorsunuz komik oluyor.
Kazansin valla cidden ben de bir şey demiycem artık,Ben de eminim,
Bize müstahak bizim gibi bir halka, dışarıda bir kahve içmeyi çok gören birbirimize.
Daha da kötü olacak hersey.
Dün duydum çok hoşuma gitti bu cümle.
Seçen kimse seçilen o dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?