- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.088
- 1.123
Tabi ya hendekler iç savaş çığlıklari hepsi birer rüya idi..
Ne zamandır acmiyorlardi onu .Lgbtye laf söyleyenler bunları görmüyor tabi
İyiki denk gelmemişim ozaman.Ne zamandır acmiyorlardi onu .
Terör daha fazla tuttu, içlerindeki lgbtler de ifşa olunca pek yüzleri kalmamış da olabilirNe zamandır acmiyorlardi onu .
Bir kişi yalnis hatırlamıyorsam tv gördüm ben kilicdaroglunu sevmem bizleri sevmez oyum beili demisti sanirim social medyada görmüştüm yanlis hatirlamiyorsam onun icin açmamış olabiirlerTerör daha fazla tuttu, içlerindeki lgbtler de ifşa olunca pek yüzleri kalmamış da olabilir
Aa boşanıyor musunSimdi ben boşanma aşamasinda olduğum için köydeyim, adresim buraya kayitli olmadığı için oy kullanma ihtimalim çok düşük ve araba falan da yok
Canim rabbim boşanma sürecinde kolaylıklar versin. Rabbim herdaim güzellikler çıkarsın karsina.Yazmıştım boşanma asamasinda olduğum için adresimin oldugu yerde değilim, gidemiyorum da köydeyim.
Bir öğretmenin yazdıklarını okumuştum.lise öğretmeni suri afgan öğrencileride var.afgan erkek öğrenciler türk kız öğrencilere çok agresif davranıyorlarmış.ayıp olacak ama sinirlendiklerinde “seni hamile bırakırım diyorlarmış” çok fena yaa
Yazmıştım boşanma asamasinda olduğum için adresimin oldugu yerde değilim, gidemiyorum da köydeyim.
Aynı şeyleri düşünüyorum.bu seçimi kazandırmayacaklar.ellerinden gelen gelmeyen herşeyi yapacaklar.maalesef öyle bir güvensizlik oluştu ki kimse bu şüpheyi içinden atamayacak.Kadınlar kulübünün kıymetli ve güzel hanımları...
Bunu kendimce tarihe not düşmek için yazıyorum.
Yarın sabah 28 Mayıs, ilk iş kahvaltı bile yapmadan gidip oyumu değişimden yana kullanacağım.
Açıkçası kazanmamiza izin verilmeyeceğini düşünüyorum hatta biliyorum diyeyim ama enseyi karartmadim yine de.
Yedi yaşında kızı ile İstanbul varoslarinda var olma mücadelesi veren işsiz bir orta yaşlı kadınım.
Bir gün ülkem Türkiye olmaktan çıktığında evladimin yüzüne bakıp utanmayacagim.
Çünkü o sabah ben vatandaş olarak vazifemi yaptım diyeceğim.
Nasıl 2014 ten önce AKP seçmeni isem de referanduma hayır demiş olmam gibi, içim çok rahat olacak.
Bana bu yetecek, üzülmeyeceğim ve hayatımız devam edecek elbette.
Ama bir daha düzenden şikayet eden düzen destekçilerine empati yapmayacağım.
Bu da böyle biline..
Sevgilerimle...
Kanım donuyor benim bunları görünce....İğrenç bir şey. Şuan Türkiye nin en büyük sorunu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?