Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tabi ya hendekler iç savaş çığlıklari hepsi birer rüya idi..

Burada zaman çizelgesi diye bir bölüm var, çok uzun ama atlaya atlaya bakarsan seni başkan yaptırmayacağız söyleminden bir kaç ay sonra ceylanpınarda polislerin şehit edilmesi ve ardından hendek olayları geliyor. Bahsettiğim noktaların tarih sırasına göre fotoğrafladım. Polisler şehit edildiğinde ceylanpınardaydım o yüzden sıralamayı net gösterebileceğimi düşünüyorum işin başı 'seni başkan yaptırmayacağız. Öncesinde de ciddi sıkıntılar var ama patlama noktası orası.
Bak ben demirtaşı falan savunmuyorum ama hüküm vermek gerekir, bunu yapmamak da suçtur. Müebbet ver ama ver. Böyle gerçekten siyasi rehin gibi görünüyor bu da başkalarının elinde koz olur

Eklentiler

• Screenshot_20230527_182541_Chrome.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20230527_182725_Chrome.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20230527_182914_Chrome.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 22
Terör daha fazla tuttu, içlerindeki lgbtler de ifşa olunca pek yüzleri kalmamış da olabilir
Bir kişi yalnis hatırlamıyorsam tv gördüm ben kilicdaroglunu sevmem bizleri sevmez oyum beili demisti sanirim social medyada görmüştüm yanlis hatirlamiyorsam onun icin açmamış olabiirler

Bir öğretmenin yazdıklarını okumuştum.lise öğretmeni suri afgan öğrencileride var.afgan erkek öğrenciler türk kız öğrencilere çok agresif davranıyorlarmış.ayıp olacak ama sinirlendiklerinde “seni hamile bırakırım diyorlarmış” çok fena yaa

Kadınlar kulübünün kıymetli ve güzel hanımları...
Bunu kendimce tarihe not düşmek için yazıyorum.
Yarın sabah 28 Mayıs, ilk iş kahvaltı bile yapmadan gidip oyumu değişimden yana kullanacağım.
Açıkçası kazanmamiza izin verilmeyeceğini düşünüyorum hatta biliyorum diyeyim ama enseyi karartmadim yine de.
Yedi yaşında kızı ile İstanbul varoslarinda var olma mücadelesi veren işsiz bir orta yaşlı kadınım.

Bir gün ülkem Türkiye olmaktan çıktığında evladimin yüzüne bakıp utanmayacagim.
Çünkü o sabah ben vatandaş olarak vazifemi yaptım diyeceğim.
Nasıl 2014 ten önce AKP seçmeni isem de referanduma hayır demiş olmam gibi, içim çok rahat olacak.
Bana bu yetecek, üzülmeyeceğim ve hayatımız devam edecek elbette.
Ama bir daha düzenden şikayet eden düzen destekçilerine empati yapmayacağım.
Bu da böyle biline..
Sevgilerimle...

Aynı şeyleri düşünüyorum.bu seçimi kazandırmayacaklar.ellerinden gelen gelmeyen herşeyi yapacaklar.maalesef öyle bir güvensizlik oluştu ki kimse bu şüpheyi içinden atamayacak.

Herkes başının çaresine bakacak artık.nasıl yapacağız bende bilmiyorum.Ama sanırım artık gözümü kulağımı kapatırım.Pekte umrumda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…