Biliyorsunuz Billur Kalkavan bir süre önce akciğer kanserinden öldü.Aynı şeyleri düşünüyorum.bu seçimi kazandırmayacaklar.ellerinden gelen gelmeyen herşeyi yapacaklar.maalesef öyle bir güvensizlik oluştu ki kimse bu şüpheyi içinden atamayacak.
Herkes başının çaresine bakacak artık.nasıl yapacağız bende bilmiyorum.Ama sanırım artık gözümü kulağımı kapatırım.Pekte umrumda olmaz.
Bugün paylaşılan videoyu gördünüz mü taksimde.
Seçmen listeleri mühürlü torbaya kondu ,gece bina sorumlusuna teslim edilecek.Nasıl eklenecek adın?E devletten adres degisikligi yaparsam yarın oy kullanabilir miyim burda acaba ?
Twitterda gördüm de. Gidemiyorum ben adresimin kayitli olduğu yere.
Olur mu diye soruyorum ben de, bugün twitterda gordum de. Sıkıntı değil:)Seçmen listeleri mühürlü torbaya kondu ,gece bina sorumlusuna teslim edilecek.Nasıl eklenecek adın?
Üzgünüm kullanamazsın,sen kayıtlı olduğun yere git.
Yeni bir tartışma fitili ateşlenmesin diye uyarayım arkadaşlar lgbt bir parti değildirkimseyle ittifaka oturmamıştır görüşmede yapılmamıştır.
Teşekkür ederim canım aminSana kolaylıklar diliyorum umarım çok sıkıntısız atlatirsin süreci.
Profil fotonun anlamı çok. Sevgilerimle
Anlatamayız kimseye ama ben yine de yazayım şurada kalsın. Aralarında anlaşma yok ama mişlet ittifakına oy veren bir hdp seçmeni var bu doğru ama 2. Tura ince ya da sinan da kalsa akpnin karşısındakine vereceklerdi buna hiç şüphe yok çünkü zafer partisinin katılmasına rağmen fikirleri değişmedi. Ortada pkk ve hizbullah gerçeği olduğu da doğru bunları inkar etmek mümkün değil, burada pkkyı öven en ufak bir söylemim de olmadı.
Konca hanımın katledildiği zamanlar genç bir kadındim. İslami feminizm beni çok etkilemişti o dönem. Sık sık TV de izlerdim hanımefendiyi.Teşekkür ederim canım amin
Benim için de öyle, ne yazık ki anlayamayacaklar.
Bizim tartışmalar genellikle siz ittifak yaptınız yok biz masaya oturmadık.siz niye görüştünüz üzerinden gittiği için.ufak bir dokundurma yapayım dedim.bilgiler için teşekkürler.Osmanlı İmparatorluğu dahi varlıklarını kabul etmiş kayıt altına almış, ayıp bir şey değil ki
Osmanlı zamanında esnaftan sayılıyor, kayıt altına alınıyor ve padişahlar için düzenlenen resmî geçitlerde yer alıyorlarmış.
Bununla alakalı birçok kayıt ve minyatürler var, Google’a Hamam oğlanı yazın sonuç Hiz oğlanı çıkacak.
Google görsellere Hiz oğlanı minyatürleri yazın minyatürleri görürsünüz, ben müstehcenlik sebebiyle ekleyemiyorum.
Yaaa yeniymis henuzKonca hanımın katledildiği zamanlar genç bir kadındim. İslami feminizm beni çok etkilemişti o dönem. Sık sık TV de izlerdim hanımefendiyi.
Öldürülünce kanim çekilmişti...
Bu arada bende onbir ay önce boşandım.
Kaderdas olacağız.
Bol şanslar diliyorum sana.
Sıkıntılı olsam da iyi ki bosanmisim.
Kendimi cooook özgür ve huzurlu, gururlu hissediyorum
Ayy sen daha çok gençmissin. Ben sana yirmi yıl taktımYaaa yeniymis henuzdilerim çok güzel günler yasarsin, musmutlu bir hayatin olsun
Ben 25 yasindayim mutluyum,umutluyum, huzurluyum. Sıkıntıli süreç yasayacak miyim bilmiyorum ama su an yasamiyorum umarım birden patlama yasamam
Kadin hakları konusunda cok hassasim, bu evlilik beni daha hassas yapti, bazen abarttigimi soyleseler de boyleyim ben, tahammül edemiyorum, o yüzden Konca Kuriş benim içimi epey yakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?