Acaba bi kaynak varmı? Varsa atabilirmisiniz bana? Yanlıs anlamayın daha önce duymadım da şaşırdım görmek isterimOsmanlı İmparatorluğu dahi varlıklarını kabul etmiş kayıt altına almış, ayıp bir şey değil ki
Osmanlı zamanında esnaftan sayılıyor, kayıt altına alınıyor ve padişahlar için düzenlenen resmî geçitlerde yer alıyorlarmış.
Bununla alakalı birçok kayıt ve minyatürler var, Google’a Hamam oğlanı yazın sonuç Hiz oğlanı çıkacak.
Google görsellere Hiz oğlanı minyatürleri yazın minyatürleri görürsünüz, ben müstehcenlik sebebiyle ekleyemiyorum.
Bu oglancilik bence bize doğu Roma mirası ile geldi, çünkü Fatih Sultan Mehmet bile kendisine fetih sonrası kayseri Rum ( rum imparatoru) demiş.Bağlanmaz firdevse gönlünü Galata’yı gören
Servi anmaz anda ol serv-i dilara gören
Bir firengi şiveli İsa gördüm anda kim
Kuccuk bir kuple....
Kendi oğlanına aşık olan şairi süren mi dersin.
Sadece osmalida mi hayır.
Yunanin temelinde zaten her türlüsü var.
Roma tam bir netfilix oksanlar kerimcanlar oyyyyy oyyyy gırla.
Zaten kardeş evliliği var.
Bende hep sanat tarihi, arkeoloji veya filoloji okumak istemiştim ama olmadı dışardan dış ticaret okudukKim bilir yüzde kaçlik dilim benim gibi.
Hep tarih okumak istemiştim puanım bu bölüme yetti.o kadar matematik yapabilsem zaten s.tarihi değil tarih okurdum.
İcraatlar önce eğitim sistemimizden başlamalı.
Ülkesini geliştirmek isteyen lider eğitime öncelik verir.
Osmanlı'da Oğlancılık... Rıza ZelyutAcaba bi kaynak varmı? Varsa atabilirmisiniz bana? Yanlıs anlamayın daha önce duymadım da şaşırdım görmek isterim
Ya bunlar niye böyle? Bahçeli ekolü mü? O da sağlığında çok komikti (hâlâ komik de sebebi değişti). Akşener öyle, Özdağ öyle. Gülüyorum sözlerine
Sinirlerim bozuldu
Biliyordum ama bu kadar aleni olduğunu bilmiyordum, minyatürlete bile yansımış, hayret verici
Ohooo daha neler var da.
Linç yerim diye yazamıyorum.
Sanat tarihi mezunuyum.
Öyle deme "bitanem"Ya bunlar niye böyle? Bahçeli ekolü mü? O da sağlığında çok komikti (hâlâ komik de sebebi değişti). Akşener öyle, Özdağ öyle. Gülüyorum sözlerineSoylu eğitilememiş cnm benim, bi tanem
Bir şey demiyorum, aralarının açılması o zamana denk geliyor. Olayların başlaması yani, kimseyi sorumlu tutmak değildi amacım, kimin başlattığını değil ne zamana denk geldiğini söyledim.Olaylari başlatan hükümet mi demek istiyorsunuz yani? Demirtaşin söyleminden sonra?
Ben pamuk gibiyim, seçim öncesi kurtarma operasyonu yaptım, eokul'da takıldım. Buraya bir iki baktım. Seçimle alakasız, kışkırtıcı yorumlar gördüm; uzak kal dedim kendime ama şikayet edeceğim diye söz verdiğim bir iki yorumu rapor ettim çıktım. Çok yazılmış. Göz atayım biraz.Sinirlerim bozuldu
Ben de yanlı kaynak olmasın yorum yapmış olmayayım diye özellikle vikipediden paylaştım. Hendek olaylarıyla ilgili bir şey sorup yanlış bildiğimi söyledi, ben de tarih sıralamasını göstermek için attım. Yorum yapmak gibi bir amacım yoktuAslında en sağlıklısı bu konuyla ilgili internete yazıp okumak.çünkü uzun ve karışık.
Tam olarak oYa şu şeyi mi diyorsun.
Kışın oğlan teni, oğlan teni sıcaktır, yazın avrat teni, avrat teni serindir tarzı
Ben de islami olanlardanimAyy sen daha çok gençmissin. Ben sana yirmi yıl taktım
Bence seni mutsuz eden ortamdan çıkınca mutsuzluk imkansız.
Benim ailem de yanımda değil, ne fiziki ne manevî. Şu hayatta kızımla bi başıma kaldım.
Ama hiç mutsuz değilim, daha iyi geldi bana özgüvenim ve huzurum tavan.. kimseye eyvallahim da yok şükür.
Ben zaten eski kulağı kesik feministlerdenim. Öncesinde İslami idi şimdi eşitlikçi ama hala öyle.
Ülkede ben feminist değilim demek moda iken ben çekinmeden feministim diyorum valla. Hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?