Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Alinur Aktaş....Bursa Belediye Başkanı. Teşekkürlerini ona ilet bence Erdoğana değil. Cebine girene bakıyorsan orada işte Erdoğan devreye giriyor. Tepkini göster oy verme.

Enflasyon ne zaman normale doner acaba eskiden 1,5 liraya tost ayranla doyardik simdi 100 tl gotur hepsi bitiyor paranin o gun yemin ederim size avmde hamburger aldim kofteburger menu o eklendi bu eklendi 75 tl gitti kaldi 25 tlm onunla da gratisden kart indirimli 25 tlye allik aldim bitti butun param toplu tasima 9 tl 2.30 da indirim aliyorum 7.50 cok pahali ben haftanin 5 gunu kurstayim 4.gun suyunu cekiyor ulasim parasi Allah sonumuzu hayir etsin

Tabi tabi askeri harekat diye askeri götürüp ağrı dağında bırakan benim
Şehiide kelle diyende benim
Rusya suriyede harekat yapma dediği halde askeri harekat yapıp 64 tane askeri pisi pisine ruslara öldürtende benim
Sonra gidip putinin kapısında da bekleyen benim
Niloya inanki yorgunum
Artık ölümlerin acILarın üzerinden duygularımızın sörülmesini istemiyorum
Yeter artık

Hoş geldin Phronesis! Olsa ne olur, buradakilere kanıtlamazsan geçersiz sayılıyor
Herkesten kanıt mı istiyorlarmış? Söylemlerim yeter. Vatan millet ezan diyene diploma sorulmuyor diye biliyorum. Hak! Hukuk! Adalet! deyince sıkıntı oluyor galiba.

Bu iktidar gitmeden düzelmez. İktidarın gitmesini istiyorsak karşısında ki en güçlü adaya oy vermemiz gerekiyor...

Ben ogrenci olarak gelecek goremiyorum bu sene kazanirsam yurt ciksa zaten kogus gibi 500 tl gidiyor geri odemeli cikarsa s.ctm nasil oderim gittikce dunyanin parasi olur o kredi kara kara dusunuyorum anlayacaginiz varlikli bir aileyiz ama o kadar para harcatamam aileme

Geri ödemeli şey felaket
Ben iki yıl işsizdim okuldan sonra
Bir faiz koydular aklın durur
3-5 bin borca, 18 küsür bin ödedim
Ama nasıl koydu bana.
Sakın bulaşma yanarsın

O nasıl bir eşitlik. Belediye seçimleri 2024 yılında Niloya bacım.
Alinur Aktaşı kim atadı yahu ne farkeder bütçe alamasa hükümetten nasıl yapacaktı o kadar şeyi güldürme Allah aşkına şuan bir hastane yapılıyor Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi büyüklüğünü Uludağ'dan görürsün o tanıtım videosunda yok bile

Geri ödemeli şey felaket
Ben iki yıl işsizdim okuldan sonra
Bir faiz koydular aklın durur
3-5 bin borca, 18 küsür bin ödedim
Ama nasıl koydu bana.
Sakın bulaşma yanarsın
Basladi korkum abla ozel yurtta kalsam ev parasi istiyor ogrenci evinde kalmayi dusunuyordum 3 kiz felan kirayi ortak bolusuruz diye dusundum ya da herhangi bir calisan kadinin evinden oda kiralayacagim en makulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…