O herkesin arabası olmasından dertli, trafik çok oluyormuşNiloya araban mı var senin
çok fakirim Ben ya
Arabayla 2 dakikayürüyerek kaç dakika
Alinur Aktaş....Bursa Belediye Başkanı. Teşekkürlerini ona ilet bence Erdoğana değil. Cebine girene bakıyorsan orada işte Erdoğan devreye giriyor. Tepkini göster oy verme.İşte bak ben gaf yapmıyorum inançlı biriyim şehitlere saygım için o mitinge kılımı kıpırdatmam miting alanına gitmem için 10 dk yürümem lazım o kadar yakın ama Erdoğan için de gitmem ben cebime girene bakarım şehrime neler yapmış geleceğimiz için neler yapmış onlara bakarım bugün zam vardır yarın öbür gün yine düşer fiyatlar geçmişte aynıları olmuş olacak da zamları baz almam
Alinur Aktaş=Erdoğan kime vericem Kılıça mı benim tek sevdiğim kılıç kılıç balığıAlinur Aktaş....Bursa Belediye Başkanı. Teşekkürlerini ona ilet bence Erdoğana değil. Cebine girene bakıyorsan orada işte Erdoğan devreye giriyor. Tepkini göster oy verme.
Ben de sinir oluyorum kesinlikle neden kendimi burada buluyorumbu başlık tam saç baş yolma başlığı sanki (yanlış anlaşılmasın, kendi saçımdan başımdan söz ediyorum).
neden dönüp dönüp burayı okuyorum bilmem ki....kendime kastım var herhalde.
Alinur Aktaş=Erdoğan kime vericem Kılıça mı benim tek sevdiğim kılıç kılıç balığı
Yanlis anlasilmasin 4 bin 3 parca kiyafete degil 5 parca sey toplam 4 binBayramlik aldim kendime 2 parca sey 1050 tuttu annemle beraber aldik onunkilerde 3 parcaydi toplam 4 bin tuttu taksit yaptirdik eskiden 4 bine ev sahibi olurduk
O nasıl bir eşitlik. Belediye seçimleri 2024 yılında Niloya bacım.
Bursa nın parklarını anlatmak İçinBen de sinir oluyorum kesinlikle neden kendimi burada buluyorum
Tabi tabi askeri harekat diye askeri götürüp ağrı dağında bırakan benimİşte bak ben gaf yapmıyorum inançlı biriyim şehitlere saygım için o mitinge kılımı kıpırdatmam miting alanına gitmem için 10 dk yürümem lazım o kadar yakın ama Erdoğan için de gitmem ben cebime girene bakarım şehrime neler yapmış geleceğimiz için neler yapmış onlara bakarım bugün zam vardır yarın öbür gün yine düşer fiyatlar geçmişte aynıları olmuş olacak da zamları baz almam
Herkesten kanıt mı istiyorlarmış? Söylemlerim yeter. Vatan millet ezan diyene diploma sorulmuyor diye biliyorum. Hak! Hukuk! Adalet! deyince sıkıntı oluyor galiba.Hoş geldin Phronesis! Olsa ne olur, buradakilere kanıtlamazsan geçersiz sayılıyor
Bu iktidar gitmeden düzelmez. İktidarın gitmesini istiyorsak karşısında ki en güçlü adaya oy vermemiz gerekiyor...Enflasyon ne zaman normale doner acaba eskiden 1,5 liraya tost ayranla doyardik simdi 100 tl gotur hepsi bitiyor paranin o gun yemin ederim size avmde hamburger aldim kofteburger menu o eklendi bu eklendi 75 tl gitti kaldi 25 tlm onunla da gratisden kart indirimli 25 tlye allik aldim bitti butun param toplu tasima 9 tl 2.30 da indirim aliyorum 7.50 cok pahali ben haftanin 5 gunu kurstayim 4.gun suyunu cekiyor ulasim parasi Allah sonumuzu hayir etsin
Geri ödemeli şey felaketBen ogrenci olarak gelecek goremiyorum bu sene kazanirsam yurt ciksa zaten kogus gibi 500 tl gidiyor geri odemeli cikarsa s.ctm nasil oderim gittikce dunyanin parasi olur o kredi kara kara dusunuyorum anlayacaginiz varlikli bir aileyiz ama o kadar para harcatamam aileme
Alinur Aktaşı kim atadı yahuO nasıl bir eşitlik. Belediye seçimleri 2024 yılında Niloya bacım.
Basladi korkum abla ozel yurtta kalsam ev parasi istiyor ogrenci evinde kalmayi dusunuyordum 3 kiz felan kirayi ortak bolusuruz diye dusundum ya da herhangi bir calisan kadinin evinden oda kiralayacagim en makuluGeri ödemeli şey felaket
Ben iki yıl işsizdim okuldan sonra
Bir faiz koydular aklın durur
3-5 bin borca, 18 küsür bin ödedim
Ama nasıl koydu bana.
Sakın bulaşma yanarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?