Ya kıyamam
Yalan değil tabi ki. Resmi Gazete de yayınlandı Hizbullah ın 71 yaşındaki katilini affetti CumhurbaşkanıÜzerimdeki öyle bir gerginlik var ki anlatamam dünya yıkılmış ben altında kalmışım sanki . Biz ne yapacağız diye kendimi yiyip bitiriyorum . Bu hafta ne kadar kötü geçti böyle ? Bir türlü pazar da gelmiyor bir an önce dualarım 2: tura kalmasın bir an önce sonuca ulaşalım yönünde .
Geçen gün bir arkadaşım hdp ile ilgili bir video atmış bana oyunu chp vermeyecekmiş akp hdp ile anlaşmış şehitlerin kemikleri sızlarmış vs vs . Ben öyle düşünmüyorum hepsi aynı diğerleri de o zaman fetö ile anlaşmıştı vs dedim yazdım biraz cvp veremedi konu kapandı . Aradan birkaç gün geçti bir fenomenin dedikodusunu yapmak için video atmış bende cvp vermedim . Biraz önce yine hdp ile ilgili video atmış zorla kaşınıyor ya . Akp de hüda par ile anlaştı dedim diğerlerinin adamlarını hapisten çıkarttılar dedim yalan mı Kızlar Allah aşkına? Bana diyor ki kaynak göster bana ? Google yaz görürsün dedim sinir oluyorum cahillikten ölecek hala benimle siyaset yapmaya çalışıyor .
Okumuyor bakmıyor saçma sapan şekilde benimle siyaset yapmaya çalışıyor millet iyice kafayı yedi yaYalan değil tabi ki. Resmi Gazete de yayınlandı Hizbullah ın 71 yaşında ki katilini affetti Cumhurbaşkanı
Ay bi an millet cumhur karıştırdımMuharrem İnce, Millet İttifakı'nın yarınki Ankara mitingine katılmayı kabul etti.
Bir dakika kadsr izledim baktım twiterde yazdığı cümleleri söylüyor halk tvye geçtim. Ekonomin son halini ve yapılması gerekenleri geleceğin maliye bakanından dinliyorum. Daha işe yarar oldu.Habertürk te gençlerle buluşması varmış
Hazır sorulara cevap veriyor orda
Hadi inşAllahMuharrem İnce, Millet İttifakı'nın yarınki Ankara mitingine katılmayı kabul etti.
Evden dinlemişsindir zaten gitmene gerek yok kiO kadar net söylüyorum bana o kadar yakın ki miting alanı düşün kılımı kıpırdatmadım arabamla 2 dk sürmez o alana varmam sen düşün nasıl bir istememezlik
Banlı olduğum zaman çıkmamıştır aşağıdaYa kıyamam
Nickinin yazılışını beceremedim etiketleyemedim. Geri dönüp bakamadım da o an
Aynı şekilde-Bibli yı da etşketleyecektim. Başında tire varmış. Defalarca yazdım çıkmadı bi türlü gıcık oldum
Sen iyi dayanmışsın bacım ben o kadar bile dayanamadım kapattım yayınıBir dakika kadsr izledim baktım twiterde yazdığı cümleleri söylüyor halk tvye geçtim. Ekonomin son halini ve yapılması gerekenleri geleceğin maliye bakanından dinliyorum. Daha işe yarar oldu.
Yurtdışı hep akp veriyordu zatenHadi inşAllahKeşke daha önce çekilseydi. Yurtdışı oyları geçersiz sayılacak. Neyse buna da şükür.
Avrupa iste bu yuzden boy boy Erdoğan gitsin paylaşımları yapıyor çokta Türkiye yi düşündüklerinden değil.ama gelde.bunu anlat buraya oy verecklere birde sanki iyi bir şey yapmış gibi Avrupa basınını övüp alkışlıyorlar
Yazık keşke Atatürkün partisi bunlarla anilmasaydı ve oyuna gelmeseydi ama geldi
Aynen Inciye yaptıkları gibi video var dediler aynen Deniz Baykala yaptıkları gibi Chp lideri oldular..oyun oyun içinde oyun...
hiç bitmeyen haçlı düşüncesi hiç bitmeyen Türkiye yi bölme ideolojileri ...daha bir dünya plan içinde planlar
Minare devirecekmiş yikacakmis falan filan buna alkislayanlar elbet vardır ama bu ülkede canını vericek kesimde çok ama çok fazla oyle benim ülkemde benim camine ezanına minareme laf diyemez kimse bunuda yapamaz ...diyecekler ki kırpma montaj trol bunu her şekilde her yerde diyorlar bu alman demis ki avrupa zaten diyor bunu bizim ülkemizde yaşıyanlar diyor...yazıklar olsun..
Banlı olduğum zaman çıkmamıştır aşağıda
Yine de Selena'ya o kadar laf anlatmanıza şaşırdım. Hadi tanımayanlar neyse
Ali Yeşildağ yine ifşa paylaşıyor. Bu seferki AKP’li kadın Nesrin Yurdakul gerçekten o. Rezilliğin bini bin para, kafada sorsan türban, dillerde din, iman, sos olarak ahlâk bekçiliği, namus bezirgânlığı; kapalı kapılar ardında evli barklı hâlleriyle yemedikleri şey kalmamış.
Hadi inşAllahKeşke daha önce çekilseydi. Yurtdışı oyları geçersiz sayılacak. Neyse buna da şükür.
Almanca bilenler çevirsin lütfen
Avrupa iste bu yuzden boy boy Erdoğan gitsin paylaşımları yapıyor çokta Türkiye yi düşündüklerinden değil.ama gelde.bunu anlat buraya oy verecklere birde sanki iyi bir şey yapmış gibi Avrupa basınını övüp alkışlıyorlar
Yazık keşke Atatürkün partisi bunlarla anilmasaydı ve oyuna gelmeseydi ama geldi
Aynen Inciye yaptıkları gibi video var dediler aynen Deniz Baykala yaptıkları gibi Chp lideri oldular..oyun oyun içinde oyun...
hiç bitmeyen haçlı düşüncesi hiç bitmeyen Türkiye yi bölme ideolojileri ...daha bir dünya plan içinde planlar
Minare devirecekmiş yikacakmis falan filan buna alkislayanlar elbet vardır ama bu ülkede canını vericek kesimde çok ama çok fazla oyle benim ülkemde benim camine ezanına minareme laf diyemez kimse bunuda yapamaz ...diyecekler ki kırpma montaj trol bunu her şekilde her yerde diyorlar bu alman demis ki avrupa zaten diyor bunu bizim ülkemizde yaşıyanlar diyor...yazıklar olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?