Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sanki Kılıçdaroğlu gelse bir fark olacak gibi konuşmayın he bu arada zenginsin dedin ya bak deprem bölgesinde adamaoxi aracılığıyla askıda köfte diye bir şey başladı satışlarımdan gelen ilk parayı mesela oraya bağışlayacağım daha para gelmeden yerini hazırladım bile şükürler olsun

Basladi korkum abla ozel yurtta kalsam ev parasi istiyor ogrenci evinde kalmayi dusunuyordum 3 kiz felan kirayi ortak bolusuruz diye dusundum ya da herhangi bir calisan kadinin evinden oda kiralayacagim en makulu
Artık öğrenci evine çıkmak çok güç, Allah ailenin de senin de yardımcınız olsun
zamanında 3 kız arkadaş bedavaya yakın bir kirada oturduk. Şimdi kiralar uçtu.

Yeğenim ilk defa oy kullanacak o kadar sevinçli ki. Bu iktidarın gitmesinde Kılıçdaroğluna oy vererek katkı da bulunacağım diyor.

Niloya nickin gibi çocuk saflığı var sende
Nickin sana çok yakışıyor
Neyse tamam nasıl biliyorsan öyle yap

Yeğenim ilk defa oy kullanacak o kadar sevinçli ki. Bu iktidarın gitmesinde Kılıçdaroğluna oy vererek katkı da bulunacağım diyor.
Yegeniniz bendenmis ama ben Sinan ogana vericem tercih meselesi umarim hakkiyla kazanan gecer basa a partisi b partisi hic farketmez

Siz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azından

Özal’ın dönemi çok başkaydı. Benim babam bambaşka bir partinin mensubu olmasına rağmen karayollarına yüzlerce km iş yaptı. İhalelerde fesatlık, adam kayırmaca dönmezdi. Kim en düşük teklifi veriyorsa o hakkıyla alıyordu. Adnan Kahveci’yi de paylaşmışsınız. Çok zeki bir adamdı diye hatırlıyorum. “Özal’ın prensi” derlerdi.

Siz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azından
Erdoğan atadı çünkü Melih Gökçek görevden alınırken Bursa da adını anmak istemediğim belediye başkanı Bursayı borç batağına sürüklediği için görevden alındı Alinur Aktaş atandı yerine

13 yıldır chp başında ve chp yi yönetiyor
Türkiyenin kurucusunun partisi
İstanbul ankara adana antalya yı akp nin elinden aldı
Deniz baykal döneminde %20 seçmeni olan chp bugün %90 sünni olan bir toplumda alevi olarak en az %45 lik bir desteği var
İstanbulu alan türkiyeyi almıştır zaten demişyi biri hatırlayamadım nilolaya kimdi acaba

Bursa'nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'ın 'hizmet' aşkı​

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına "atanan" AKP'li Alinur Aktaş'ın, Fethullah Gülen cemaatine ait okulları ziyaret ettiği ortaya çıktı. Aktaş'ın sosyal medya paylaşımlarında cemaat için "hizmet" ifadesini kullanması dikkat çekti.
02 Kas 2017 15:32

İstifaya zorlanan AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görevini bırakmasının ardından yerine geçecek isim için Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde "seçim" yapıldı.
AKP'nin adayı olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gerçekleştirilen oylama sonucu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. AKP'li Aktaş ilk iş olarak ise sosyal medyada Fethullah Gülen cemaatine övgüler yağdırdığı paylaşımlarını sildi.
Fethullah Gülen cemaatine "hizmet" olarak hitap eden Aktaş'ın bir paylaşımında, cemaatin Kosova'daki bir eğitim kurumuna yapılan ziyarete ilişkin fotoğraf yer aldı. Aktaş'ın bir başka geziye ilişkin fotoğraflı paylaşımında ise cemaat üyelerine "hizmet erleri" diye hitap etmesi dikkat çekti. Aktaş, cemaat tarafından düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'na övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…