- 23 Ocak 2016
- 34.750
- 50.713
- 598
Sanki Kılıçdaroğlu gelse bir fark olacak gibi konuşmayın he bu arada zenginsin dedin ya bak deprem bölgesinde adamaoxi aracılığıyla askıda köfte diye bir şey başladı satışlarımdan gelen ilk parayı mesela oraya bağışlayacağım daha para gelmeden yerini hazırladım bile şükürler olsunTabi tabi askeri harekat diye askeri götürüp ağrı dağında bırakan benim
Şehiide kelle diyende benim
Rusya suriyede harekat yapma dediği halde askeri harekat yapıp 64 tane askeri pisi pisine ruslara öldürtende benim
Sonra gidip putinin kapısında da bekleyen benim
Niloya inanki yorgunum
Artık ölümlerin acILarın üzerinden duygularımızın sörülmesini istemiyorum
Yeter artık
Artık öğrenci evine çıkmak çok güç, Allah ailenin de senin de yardımcınız olsunBasladi korkum abla ozel yurtta kalsam ev parasi istiyor ogrenci evinde kalmayi dusunuyordum 3 kiz felan kirayi ortak bolusuruz diye dusundum ya da herhangi bir calisan kadinin evinden oda kiralayacagim en makulu
Yeğenim ilk defa oy kullanacak o kadar sevinçli ki. Bu iktidarın gitmesinde Kılıçdaroğluna oy vererek katkı da bulunacağım diyor.Ben ogrenci olarak gelecek goremiyorum bu sene kazanirsam yurt ciksa zaten kogus gibi 500 tl gidiyor geri odemeli cikarsa s.ctm nasil oderim gittikce dunyanin parasi olur o kredi kara kara dusunuyorum anlayacaginiz varlikli bir aileyiz ama o kadar para harcatamam aileme
Niloya nickin gibi çocuk saflığı var sendeSanki Kılıçdaroğlu gelse bir fark olacak gibi konuşmayın he bu arada zenginsin dedin ya bak deprem bölgesinde adamaoxi aracılığıyla askıda köfte diye bir şey başladı satışlarımdan gelen ilk parayı mesela oraya bağışlayacağım daha para gelmeden yerini hazırladım bile şükürler olsun
Yegeniniz bendenmis ama ben Sinan ogana vericem tercih meselesi umarim hakkiyla kazanan gecer basa a partisi b partisi hic farketmezYeğenim ilk defa oy kullanacak o kadar sevinçli ki. Bu iktidarın gitmesinde Kılıçdaroğluna oy vererek katkı da bulunacağım diyor.
Kimin saf olduğu ortada size kalsa ülke ne hale gelecekNiloya nickin gibi çocuk saflığımı var sende
Nickin sana çok yakışıyor
Neyse tamam nasıl biliyorsan öyle yap
Siz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azındanAlinur Aktaşı kim atadı yahune farkeder bütçe alamasa hükümetten nasıl yapacaktı o kadar şeyi güldürme Allah aşkına şuan bir hastane yapılıyor Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi büyüklüğünü Uludağ'dan görürsün o tanıtım videosunda yok bile
TamamKimin saf olduğu ortada size kalsa ülke ne hale gelecek
Hepimiz kardeşizbu başlık tam saç baş yolma başlığı sanki (yanlış anlaşılmasın, kendi saçımdan başımdan söz ediyorum).
neden dönüp dönüp burayı okuyorum bilmem ki....kendime kastım var herhalde.
Evet biz seçtik yine seçeceğiz inşallahSiz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azından
Özal’ın dönemi çok başkaydı. Benim babam bambaşka bir partinin mensubu olmasına rağmen karayollarına yüzlerce km iş yaptı. İhalelerde fesatlık, adam kayırmaca dönmezdi. Kim en düşük teklifi veriyorsa o hakkıyla alıyordu. Adnan Kahveci’yi de paylaşmışsınız. Çok zeki bir adamdı diye hatırlıyorum. “Özal’ın prensi” derlerdi.Ablacım bundan 12-13 yıl öncesi çocuktunuz nereden hatırlayacaksınız, ben dinozor zamanındanım hafıza da öküz gibi oluncaTurgut Özal’ın döneminde atılan manşetleri bile hatırlıyorum, Turgut Özal’ın icraatinden içinden programı, Semra hanımın papatyaları :)) Allah rahmet eylesin onun da kemer sıkma politikaları vardı, vatandaş kemeri sıka sıka kemerde delik açılacak yer kalmamıştı
Bursa Nilüfer belediye başkanı Chp ye ait ee oraya da her şey yapılıyor demek ki bütçe alıyorSiz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azından
Meclis çoğunluğu sağlanmıştır ya da meclistekiler uyumludur.Bursa Nilüfer belediye başkanı Chp ye ait ee oraya da her şey yapılıyor demek ki bütçe alıyor
Erdoğan atadı çünkü Melih Gökçek görevden alınırken Bursa da adını anmak istemediğim belediye başkanı Bursayı borç batağına sürüklediği için görevden alındı Alinur Aktaş atandı yerineSiz seçmediniz mi ne atanması. Akp li belediyelerin aldığı bütçelerle Chp li belediyeler gibi önlerinin kesilmediğini anlamışsın en azından
13 yıldır chp başında ve chp yi yönetiyorİşte Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği seçimler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına geldiği 2010 yılından beri 2 halk oylaması, 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi kaybetti.
Bu adama köy yönetimi verilmez yahu
Erdoğan atadı çünkü Melih Gökçek görevden alınırken Bursa da adını anmak istemediğim belediye başkanı Bursayı borç batağına sürüklediği için görevden alındı Alinur Aktaş atandı yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?