- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
Dönmene sevindimBir yanlışlık sonucu banlandim, ama kısa sürdü. Yoksa 13 mayısa kadar yoktum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönmene sevindimBir yanlışlık sonucu banlandim, ama kısa sürdü. Yoksa 13 mayısa kadar yoktum.
Gece çok şey kacirmism onları okuyacam şimdi, 2021'den beri yazmayip bugün yazma motivasyonu ne acabaDönmene sevindim![]()
Bakma bakma üzülürsün, bi zerre ne bi varrak ne bi gold detay, ne de pırlanta ocak düğmesiya gormustum ama yeniden bi bakmak istiyorum mutfagina kk nin
Yok açık baktım sabahBütün hesapları kapanmış sanırım nereden bulacağız şimdi bu adamı biz ya
Askitibomcikellam iyi ki geldin.Bir yanlışlık sonucu banlandim, ama kısa sürdü. Yoksa 13 mayısa kadar yoktum.
Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum çok açıklayıcı ve net bir programdı gerçektenBeni ikna eden konuşmalardan biriydi...
Keşke batıda sola oy veren ama Türkiye'de sağa oy veren gurbetcilerimiz sağduyulu olsa da mesela ayni iradeyi Türkiye'de de gosterseler.
Meclisin tip 'e ihtiyacı var, en azından içim rahat vereceğim oyumu seve seve diyorum..![]()
benim mutfagimi biliyorsun kk ninkinden daha modern ve pahali gercektenBakma bakma üzülürsün, bi zerre ne bi varrak ne bi gold detay, ne de pırlanta ocak düğmesi![]()
videoları paylaşan hesap uçmuş, orjinali duruyordu. Tekrar bakayım. Belki yanşıl şeyi aramışımdır. Beynim uyuştu şunları takip etmektenYok açık baktım sabah
Babala siyaset programına döndü burası ablamız akp milletvekili adayı galiba ansksmsİlk soru benden.
Uykum da yok heyecan yaptım
Konca Kuriş'i tanıyor musunuz?
Twitera nesrin yurdakul yaz, işin özünü anlarsınGece. 01:00 den sonra o Ali ne paylaştı Kızlar bir video varmış ama tabi gitmiş video bu saatte
Bu ne ya altın yaldızdan yapıp elmasla mı süslemişler. Nasıl bir kitap bu, bu fiyata basıkıyorÖnsözünü Emine Erdoğan’ın yazdığı kitap için 1,14 milyon TL daha harcanacak - Diken ahh paracıklarımızz bizim paralarımız ulan bunlar![]()
Ne kadar iyi kötü olduğu fark etmez. Bir kadının seks görüntülerinin dolaşması beni rahatsız etti ya.Twitera nesrin yurdakul yaz, işin özünü anlarsın
Tavsiye ederim birde üni öğrencilerine burs olarak gidiyor.
Bunu öğrendiğim iyi oldu, çok güzel bir uygulama![]()
Zemheri ben suriye yada hangi ülkeden geliyorsa defolup gitsinler dedim bu konuda inanki senden daha tepkiliyim yaz geldi güzelim parklara sürü gibi yayılırlar. ellerinde en lüks telefonlarla genç erkekler ve bizim askerler şehit olup gelirBunlarla birlik olduğunun kanıtı var mı elinde. Buna karşılık ben de saba BOP projesi, ışid, özgür suriye ordusu, sığınmacıların ülkeme yığılışının sorumluları konulu destan yazarım
BaktımTwitera nesrin yurdakul yaz, işin özünü anlarsın
Onu gece gördüm ben heryerinin resimleriniTwitera nesrin yurdakul yaz, işin özünü anlarsın