• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Beni ikna eden konuşmalardan biriydi...
Keşke batıda sola oy veren ama Türkiye'de sağa oy veren gurbetcilerimiz sağduyulu olsa da mesela ayni iradeyi Türkiye'de de gosterseler.
Meclisin tip 'e ihtiyacı var, en azından içim rahat vereceğim oyumu seve seve diyorum..💜
Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum çok açıklayıcı ve net bir programdı gerçekten 🤌🏻

Bakma bakma üzülürsün, bi zerre ne bi varrak ne bi gold detay, ne de pırlanta ocak düğmesi 😭😭
benim mutfagimi biliyorsun kk ninkinden daha modern ve pahali gercekten 😔 bir dedim eskileri animsayayim eminenin gold musluguna bakip geldim :KK45:

Bunlarla birlik olduğunun kanıtı var mı elinde. Buna karşılık ben de saba BOP projesi, ışid, özgür suriye ordusu, sığınmacıların ülkeme yığılışının sorumluları konulu destan yazarım
Zemheri ben suriye yada hangi ülkeden geliyorsa defolup gitsinler dedim bu konuda inanki senden daha tepkiliyim yaz geldi güzelim parklara sürü gibi yayılırlar. ellerinde en lüks telefonlarla genç erkekler ve bizim askerler şehit olup gelir
Bir şey diyemezsin çünkü sanki onların ülkesin de ben varım

Iyice midem bulanıyor dün çarşı pazar yaptım sanki benim mülteci

Doğurup duruyorlar Allah kahretsin bunları ülkeye alarak ve ülke içine sokarak en büyük hatayı yaptı bunu zaten dedim destan yaz haklisin ne diyeyim yerden göğe

Ama avrupa desteği konusun da evet pare senin de haklı bir yerin var evet destek var desen ama işte diyemiyorsunuz bunu bile bile o yüzden bende buna karşılık ah ahhhhh Zemheri diye cevap vereyim

Ben 15 yaşımda ilk tesettüre girdiğimde İslam'a daha yakınlaşmistim, insan doğal olarak arkadaş arıyor kendine. Bir akrabam çok dindardir, bana dedi ki hudaparli görsen uzak dur, ben de tanımıyorum o zamanlar niye diye sordum. İste Hizbullahin yaptıklarını anlattı, acik kadınların bacaklarına kezzap atıyorlardı dedi 🥲
O döneme şahit olmuş, o ve amcaları dindar diye pkk tarafından Hizbullah sanilip kaçırılıyor biri öldürülüyor, digeri öldü sanıldığı için bırakılıyor kendi imkanlarıyla kurtuluyor. O yüzden uzak durmami istedi onlar gibi sanilmamami

Yukarıdaki cümlelerimde Hizbullah'tan da Pkk'dan da dert yandigimi bilmis olun.

Bakın hudaparli gençler bile çok tutucu ve sert. Kazanirlarsa daha cesur olacaklar. Ben kişisel olarak bile onlardan cekiyorum, toplumsal olarak düşünemiyorum.

Back
X