• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yani öyle yapmaya çalışmışlar ama olmamış daha cok orangutanlar üremeye çalışıyor gibi🤢
gecen baska bir ifsa videosunun altinda yorum okudum cok guldum aynisini yazamayabilirim ama
"aga yil olmus 2023 hala ifsa videolari hd degil .bahsi gecen kisi mi degil mi onu ayirt etmeye calisiyoruz "yaziyordu :D

Yanlış anladın beni ben mültecilerin ülkelerinden kaçışına sebep olan olayları destekleyenlerden bahsediyorum.

Sen avrupanın bizim dini yaşamımıza düşmanlığını ve bunun için muhalifleri desteklediği söyledin ya bop planını ösoyu ışidi destekleyip savaşı fonlayanlardan birinin kim olduğundan haberin var mı.

Haçlı zihniyetinin hepimiz farkındayız ama bunu muhalif kanadın buradan güç aldığına bağlayamazsın. Ayrıca ittifakta 3 muhafazakarlığı net olan grup varken, artık bu ülkede tesettüre kimsenin dokunamayacağı netleşmişken erdoğan giderse bizi yine okullara almayacaklar, başımızı açacaklar noktasına taşımak hiç adil değil. Doğrudan söyşemesen de paylaşımlarınla alttan alttan bunu anlatıyorsun.

Son paylaştığın iki trol videoda bunu desteklemek için.

Zemheri videolar trol yok kirpti yok eskidi yok o bu inan çok sıkıcı oluyor oldu da kaldı bir gün halen sizinkiler orjinal diğerleri trol bunun kavgasini yapmaktan ve yazmaktan cidden sıkıldım ve yersiz artık

Videolar ne olursa olsun Avrupanın düşüncesi belli ki sende demisin haçlı mantığı olduğunun farkındayız diye bak ne güzel biriniz farkında ve bunu demek bu kadar zor olmamalı...ben sadece burdan güç aliyor demedim bir sürü yerden aliyor bununda farkındasınız biliyorsunuz..ben baştan beri bunu dedim oyunu kime verirsen ver ama doğrusunu yanlışını da gör yaz...hükümet eleştirilir okey ama muhalefette dün kurulmadı hep vardı ve yanlışları da oldu geçmişte ve şuan bunlar yazılınca evet bunu bunu yanlış yaptı ama şu doğrusu bu yanlışı kapattı denmiyor söylenince vay efendim önce yazmayı öğren vay efendim höst vay efendim cahiller her türlü hakaret gulme emojileri ve ben yaptım son zamanlarda bu tepki oldu ki tepki verenler aynı yoruma gülme emojisi koymuş yapsınlar artık çokta önemli değil bur kez hakaret etmedim bir kez kötü söz söylendim bir kez seviyemi bozmadım eleştirim chp ye oldu ve senin gibi akp ile ilgili bir şey yazılınca evet hata dedim evet yanlış dedim evet bu olmamalıydı dedim

Diğerini yanlış anlamadim haklisin dedim ben suriye öncesi ve sonrası yapılan anlaşma toplantı adı her neyse bunun sonucu ülkemize dolan ve artık cidden bizlerin azınlıkta olacağı kadar bin millet doldu kaldı onu demeye çalıştım anlaşmanın ne kadar bizleri özgürlüğümüzu güvenliğimizi etkilediğini ve bunun çok büyük bir yanlış hata olduğunu

Geçen birinin konuşmasına denk geldim belki troldu ama doğruydu diyor ki genç uzun boylu yürüyüşleri asker edasında sırt çantaları ve gayet düzgün fizikte yürüyen yabancılara dikkat edin onlar askeri eğitim almışlar ve her hangi bir durumda zaten ülke içindeler diyordu

Haklı adam iste bu ülke ne hale geldi bu mülteciler yabancılar yüzünden

Yine diyorum haklisin anlaşma ve sonrası için..

Ay şu seçim bir an önce bitse
Çok çirkin şeyler bunlar ya.
Ben sunu anlamiyorum ellerinde bu belgeler yada videolar olanlar cok adil olsaydi neden ellerinde? .hadi ellerinde tutuyorlar daha oncesinde neden paylasmiyorlar(yolsuzluk vs)

Mazallah kemik kıran haller bunlar sjskjksjksjk artistik buz patinajı gibi :olamaz::skandal::KK70:

Ayyy ben neler diyommm öylee :mapus::ruh::ruh:
Ben durumun yabancısı değilim abla, cinsellik forumunda nâmım var 🤣 pozisyon hatalarını falan yorumlarım belki 🤣

Bu ara siyaset libidonun çok önüne geçti.

Gördüm görmez olaydım🤢 ay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim😭😭
Atsana o zaman özelden linki, kıl mısınız arkadaşlar, herkes gördü bi ben kaldım 🤣

Gördüm görmez olaydım🤢 ay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim😭😭
Sen gene öyle hisset, adam da uzaktan bakmıyor sana, nasıl göründüğünü bilmen gerekmiyor

Bak simdi beni de merak ettirdin, ne kadar kötü olabilir ki ya. İçime kurt düşürdün:D

Back
X