Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen baska bir ifsa videosunun altinda yorum okudum cok guldum aynisini yazamayabilirim amaYani öyle yapmaya çalışmışlar ama olmamış daha cok orangutanlar üremeye çalışıyor gibi![]()
Ben de sabah bakınca şok oldumSabaha kadar dusmadan mı konuştunuz bu ne arkadaşlar. 23 sayfa yazılır mı ya![]()
Yanlış anladın beni ben mültecilerin ülkelerinden kaçışına sebep olan olayları destekleyenlerden bahsediyorum.
Sen avrupanın bizim dini yaşamımıza düşmanlığını ve bunun için muhalifleri desteklediği söyledin ya bop planını ösoyu ışidi destekleyip savaşı fonlayanlardan birinin kim olduğundan haberin var mı.
Haçlı zihniyetinin hepimiz farkındayız ama bunu muhalif kanadın buradan güç aldığına bağlayamazsın. Ayrıca ittifakta 3 muhafazakarlığı net olan grup varken, artık bu ülkede tesettüre kimsenin dokunamayacağı netleşmişken erdoğan giderse bizi yine okullara almayacaklar, başımızı açacaklar noktasına taşımak hiç adil değil. Doğrudan söyşemesen de paylaşımlarınla alttan alttan bunu anlatıyorsun.
Son paylaştığın iki trol videoda bunu desteklemek için.
ben ne zaman gelsem en az 20 sayfa zor geliyor okumak cok ilgimi cektiyse alintilari tiklayarak ilgili msjlara gidiyorumBen de sabah bakınca şok oldum![]()
Puuuuu gormez olaydim
Ay şu seçim bir an önce bitseakp li bir hanim in nudelari paylasilmis :/
Mazallah kemik kıran haller bunlar sjskjksjksjk artistik buz patinajı gibiVideoyu hqla gören varsa o da bana atsın, çok merak ettim hard cordu![]()
Gördüm görmez olaydımVideoyu hqla gören varsa o da bana atsın, çok merak ettim hard cordu![]()
Ben sunu anlamiyorum ellerinde bu belgeler yada videolar olanlar cok adil olsaydi neden ellerinde? .hadi ellerinde tutuyorlar daha oncesinde neden paylasmiyorlar(yolsuzluk vs)Ay şu seçim bir an önce bitse
Çok çirkin şeyler bunlar ya.
Ahaaaa aynı ben işteeee direk o sayfaya şutluyom kendimiben ne zaman gelsem en az 20 sayfa zor geliyor okumak cok ilgimi cektiyse alintilari tiklayarak ilgili msjlara gidiyorum![]()
Bak ağlayam şimdiii yazsana banada çatarım sonraaPuuuuu gormez olaydim![]()
Ben durumun yabancısı değilim abla, cinsellik forumunda nâmım varMazallah kemik kıran haller bunlar sjskjksjksjk artistik buz patinajı gibi
Ayyy ben neler diyommm öylee![]()
Atsana o zaman özelden linki, kıl mısınız arkadaşlar, herkes gördü bi ben kaldımGördüm görmez olaydımay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim
![]()
birde benAtsana o zaman özelden linki, kıl mısınız arkadaşlar, herkes gördü bi ben kaldım![]()
Sen gene öyle hisset, adam da uzaktan bakmıyor sana, nasıl göründüğünü bilmen gerekmiyorGördüm görmez olaydımay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim
![]()
Biliyorum canısı takıldım sadece .Ben durumun yabancısı değilim abla, cinsellik forumunda nâmım varpozisyon hatalarını falan yorumlarım belki
Bu ara siyaset libidonun çok önüne geçti.
Bende bende istiyorumAtsana o zaman özelden linki, kıl mısınız arkadaşlar, herkes gördü bi ben kaldım![]()
Ayy ben video olarak izleyemedim.2 _3 tane görsel vardı.Gördüm görmez olaydımay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim
![]()
Bak simdi beni de merak ettirdin, ne kadar kötü olabilir ki ya. İçime kurt düşürdünGördüm görmez olaydımay bizde böyle mi görünüyoruz yaa oysa ki ben kendimi o an film aktristi gibi şuh ve şehvetli hissediyor idim
![]()