• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Malesef yandı, Almanya'da Mercedes firmasında 2 kişi Ak Partiye oy verdi , ittifak taraftarı ile tartışma oldu ve o 2 kişi vurularak öldürüldü şimdilik haber kaynakları bu durumu anlaşmazlık nedeniyle yazdı ama teyzemin oğlu orada çalışıyor, iş arkadaşları oluyordu ölenler , çok çok üzgün.... Muhaliflerden bu konuyla ilgili tek bir kelime okumadım... Aileler perişan neymiş Tayyip Erdoğan savunmaya devam ediyorlar diye... Bu kaçıncı olay , seçim bitsede artık bu psikopatlar evlerine çekilse...
Çok üzüldüm.....Haberi buldum

AK Parti Almanya Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Turgut Selmanoğlu, "Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor. Murat D. silahını teslim ederken 'iki Erdoğancıyı vurdum' diyor. Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor" şeklinde bir iddiada bulundu.

Polis, 53 yaşında olduğunu açıkladığı saldırganın fabrika alanında yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılırken, Alman medyasında ve sosyal medyada olayın siyasi tartışma sonucunda yaşandığı şeklinde çıkan haberleri doğrulamadı.

Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadım :( Ben çok üzüldüm

Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz? :işsiz:
Nolur şaka de
Hırsından bunu yapmış olamaz
Ben İnceyi hiçbir zaman tutmadım.
İnce de ince diyenler ne der acaba

AK Parti Almanya Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Turgut Selmanoğlu, "Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor. Murat D. silahını teslim ederken 'iki Erdoğancıyı vurdum' diyor. Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor" şeklinde bir iddiada bulundu.

Polis, 53 yaşında olduğunu açıkladığı saldırganın fabrika alanında yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılırken, Alman medyasında ve sosyal medyada olayın siyasi tartışma sonucunda yaşandığı şeklinde çıkan haberleri doğrulamadı.

Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadım :KK43: Ben çok üzüldüm
Bild de haberini yapmış.
Sindelfingen: Mord in Mercedes-Werk wegen Erdogan? „Murat fühlte sich unterdrückt“

Kız Borellus80 Borellus80 senin bit yavrusu her yerden çıkıyor.

Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadım :( Ben çok üzüldüm
Umarım bu durum bir daha yaşanmaz...😔😔😔😔 Her kesim için Rabbim bir daha göstermesin...

Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.
Nefes yerine acı soludum yemin ediyorum. Çaresiz bir empati yaptım istemsizce, beynimin empati yeteneğini aştı. İlk dakikadan pes ettim. Şimdi ben bu programı nasıl izleyeyim? :KK43:
İzlemeliyiz mecburuz seslerini duyurmak istiyorlar.

Benim belalı Tuğrul,bu Turgut aralarında nasıl bir bağ var acaba.İkisi de Almanya'da yaşıyor ayrica🤔.
Sallamış olabilir. Yorumlar, cinayetin seçimle alâkalı olmadığını söylüyor. İş yerindeki bir red problemiyle ilgiliymiş.
IMG_6029.webp

Bu sandım ben, dal başak yazınca çıkan bu değil miydi? Amann troll kaynıyor, aklımda mı kalıyor isimleri... dur yazayım gidip...
Turgut yazmışlar yanlışlıkla,bahsi geçen kişi azılı trol Tuğrul Selmanoglu.Google da arabada bağıran dal yaprak yazınca çıkıyor🤣.

Back
X