- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
Ziya Paşa ok de Taliban'ın dili pek yabancıAyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Eki Görüntüle 3246873

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ziya Paşa ok de Taliban'ın dili pek yabancıAyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Eki Görüntüle 3246873
Taliban’ın lideri Hibatullah Akhundzada da Türkiye vatandaşlarına Erdoğan’a oy vermelerini istedi.Ziya Paşa ok de Taliban'ın dili pek yabancıNe diyor? Dünya İslam liderine oy mu istiyor?
Çok üzüldüm.....Haberi buldumMalesef yandı, Almanya'da Mercedes firmasında 2 kişi Ak Partiye oy verdi , ittifak taraftarı ile tartışma oldu ve o 2 kişi vurularak öldürüldü şimdilik haber kaynakları bu durumu anlaşmazlık nedeniyle yazdı ama teyzemin oğlu orada çalışıyor, iş arkadaşları oluyordu ölenler , çok çok üzgün.... Muhaliflerden bu konuyla ilgili tek bir kelime okumadım... Aileler perişan neymiş Tayyip Erdoğan savunmaya devam ediyorlar diye... Bu kaçıncı olay , seçim bitsede artık bu psikopatlar evlerine çekilse...
Nolur şaka deBugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?![]()
Buradaki kendi vatandaşlarına mesaj gönderiyor yaniTaliban’ın lideri Hibatullah Akhundzada da Türkiye vatandaşlarına Erdoğan’a oy vermelerini istedi.
Bild de haberini yapmış.Çok üzüldüm.....Haberi buldum
AK Parti Almanya Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Turgut Selmanoğlu, "Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor. Murat D. silahını teslim ederken 'iki Erdoğancıyı vurdum' diyor. Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor" şeklinde bir iddiada bulundu.
Polis, 53 yaşında olduğunu açıkladığı saldırganın fabrika alanında yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılırken, Alman medyasında ve sosyal medyada olayın siyasi tartışma sonucunda yaşandığı şeklinde çıkan haberleri doğrulamadı.
Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadımBen çok üzüldüm
KızÇok üzüldüm.....Haberi buldum
AK Parti Almanya Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Turgut Selmanoğlu, "Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor. Murat D. silahını teslim ederken 'iki Erdoğancıyı vurdum' diyor. Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor" şeklinde bir iddiada bulundu.
Polis, 53 yaşında olduğunu açıkladığı saldırganın fabrika alanında yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılırken, Alman medyasında ve sosyal medyada olayın siyasi tartışma sonucunda yaşandığı şeklinde çıkan haberleri doğrulamadı.
Benim belalı Tuğrul,bu Turgut aralarında nasıl bir bağ var acaba.İkisi de Almanya'da yaşıyor ayricaKızBorellus80 senin bit yavrusu her yerden çıkıyor.
Üç sayfa cevap yazar buna, yapma, geriden geliyorum, okuyamıyorum. Okusam, pişman oluyorumPare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadımBen çok üzüldüm
Umarım bu durum bir daha yaşanmaz...Çok üzüldüm.....Haberi buldum
Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadımBen çok üzüldüm
Cezalı hemen yazamaz o zamana kadar yetişirsinÜç sayfa cevap yazar buna, yapma, geriden geliyorum, okuyamıyorum. Okusam, pişman oluyorum![]()
Bir dk ya,aynı kişi bu Tuğrul Selmanoglu bahsi geçen kişi.Yazim yanlisi olmuş herhaldeBenim belalı Tuğrul,bu Turgut aralarında nasıl bir bağ var acaba.İkisi de Almanya'da yaşıyor ayrica.
İzlemeliyiz mecburuz seslerini duyurmak istiyorlar.Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.
Nefes yerine acı soludum yemin ediyorum. Çaresiz bir empati yaptım istemsizce, beynimin empati yeteneğini aştı. İlk dakikadan pes ettim. Şimdi ben bu programı nasıl izleyeyim?![]()
Bu sandım ben, dal başak yazınca çıkan bu değil miydi? Amann troll kaynıyor, aklımda mı kalıyor isimleri... dur yazayım gidip...Benim belalı Tuğrul,bu Turgut aralarında nasıl bir bağ var acaba.İkisi de Almanya'da yaşıyor ayrica.
Sallamış olabilir. Yorumlar, cinayetin seçimle alâkalı olmadığını söylüyor. İş yerindeki bir red problemiyle ilgiliymiş.Benim belalı Tuğrul,bu Turgut aralarında nasıl bir bağ var acaba.İkisi de Almanya'da yaşıyor ayrica.
Hayır tr de bile değilsin. Bu ne öfke. Alt tarafı seçim ya.Umarım bu durum bir daha yaşanmaz...Her kesim için Rabbim bir daha göstermesin...
İyi bari yazmak zorunda kalmadımBir dk ya,aynı kişi bu Tuğrul Selmanoglu bahsi geçen kişi.Yazim yanlisi olmuş herhalde.
Turgut yazmışlar yanlışlıkla,bahsi geçen kişi azılı trol Tuğrul Selmanoglu.Google da arabada bağıran dal yaprak yazınca çıkıyorBu sandım ben, dal başak yazınca çıkan bu değil miydi? Amann troll kaynıyor, aklımda mı kalıyor isimleri... dur yazayım gidip...