Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
2. Turda da millet ittifakının alacağını hiç sanmıyorum kk en başından beri doğru aday değildi muharrem inceye gereksiz bir algı operasyonu yapıldı deva partisi ile bir olacağına yanına muharrem ve Sinan oğanı seçmeliydi, kk nın çok rahatsız edici söylemleri oldu geçmişte insanların dediği doğru sevmeyen kemik kitle var maalesef doğru strateji yapılsa doğru aday çıkıp doğru kişilerle masaya oturulsaydı millet ittifakı alabilirdi ama o tren geçti rte 2.turda bu işi bitirir
CHP kendi içinde zaten kk istemiyor. Mehmet sevingen istifa etmesini istiyoruz diye açıklama yaptı cnn de. Kendi hırsı yüzünden oldu onun kaybedeceği belliydi. Sonuç olarak yine halkın çıkarı gozetilmedi. Davutoglu kendi halasini kk oy vermeye ikna edememiş onların seçmeni vermedi ki millet ittifakına. Oy kaybettirdi bence onlarla birlik olmak.

Dün gece bir şey oldu bence. Ysk da önde giderken bir anda geriye düştü Kılıçdaroğlu... Onursal Adıgüzel in bu durumu açıklaması gerekirdi ama yapamadı. Sıkıntı yok dese de bir sorun çıktı dün gece

Evet 12 den 1 e kadar birseyler oldu mu diye düşündüm.
Şöyle ki Tweeter daki trolleri bile geri adım atmaya başladılar.Sonra ne oldu ?
Chp nin sitesine de giremedim.
Eğer bir usulsüzlük yapıldıysa en geç bu akşam çıkıp ispatlı anlatsınlar.

Ben Ogan ile millet ittifakı işbirliğini de doğru bulmuyorum, 1.si gdogu oylarını azaltır. 2. Si içişleri bakanlığı sözü verilirse başka sözlerde verdi kendini çok zora sokar ztn içişleri hali hazırda söz verilmiştir hadi ona milli eğitim yada sağlik bakanlığı verildi e kendi ne yapacak kendi oylarını bile kacirabilir
Toplamda artıdan çok oy eksiltir
Kendi içlerinde kendi kendilerini zora soktular.

Benim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.

Kendi sandığınıza bakmak isterseniz.
Sandığım 🥰
Screenshot_20230516_071011_Samsung Internet.webp

Benim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.

Merak edip baktim 214 Erdoğan 99 kk oy almiş. Ki bulunduğum yer çok muhafazakar sayılmaz. Bence hile hurda iddialarından çok nerde yanliş yapildi onu tartışmalisiniz 🤔

Merak edip baktim 214 Erdoğan 99 kk oy almiş. Ki bulunduğum yer çok muhafazakar sayılmaz. Bence hile hurda iddialarından çok nerde yanliş yapildi onu tartışmalisiniz 🤔
Bu saatten sonra tartışacak birşey yok
Seçim sonuçlanınca konuşulur bence hata varsa nerde diye.
Henüz sonuçlanan birşey yok diye düşünüyorum

Evet 12 den 1 e kadar birseyler oldu mu diye düşündüm.
Şöyle ki Tweeter daki trolleri bile geri adım atmaya başladılar.Sonra ne oldu ?
Chp nin sitesine de giremedim.
Eğer bir usulsüzlük yapıldıysa en geç bu akşam çıkıp ispatlı anlatsınlar.
Son secimlerin en net,en seffaf ve en olaysiz secimi oldu.Usulsuzluk falan yoktu yani.Bir yanlislik yapildi partinin kendi oy sistemiyle alakali .2019 istanbul seciminde tikir tikir isleyen,aldiklari oy sayisini kusuratina kadar sonuclar aciklanmadan ellerinde olan sistemde bir seyler oldu.Olan da Imamogluna oldu cikip aciklama yapti.Eminim ki cok kizmistir.

Günaydın hanımlar☺
İş yerindeyim şu anda.
Birden çalışmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm.
Bazen yorulsam da sızlansam da yeter dıcek duruma gelsem de çok seviyorum yaa.
Bi an çalışamadığımı, özgürlüğümün elimden alındığını düşündüm de içim sıkıştı.
Ben çalışmayı, gezmeyi- tozmayı, yemeyi- içmeyi, kahkaha atmayı, flörtleşmeyi kısaca özgürlüğü çok seviyorum yaa🥺
Lütfen elimizden alınmasın bu haklarımız lütfen lütfen 🥺🥺
Sanki çalışma hayatımda sayılı günler kalmış gibi hissediyorum ve içim daralıyor. 😕

Kasıtlı hiçbir şey yok... Dün burada yazılanlar üzerine bazı seçmenlerin kızgınlıktan çok kırgın olduğunu gördüm,ben olsaydım biraz empati beklerdim diyerek aynı şeyi buraya aktarmayı hedefledim... Ama siz beni anlamadınız , anlayamazsınız zaten...
Biri çıkıp kasıtlı olarak cvp verdiği mı iddia etmedi sadece önyargılı bir üye dalga geçiyor iddiasında bulundu ama sonrasında uzatmadı .. kişi kendinden bilir işi diyorum...
Ben gayet normal bir şekilde yorumumu yapıp geçiyorum burda başka diğer üyelerde ama sizin dün olay şey çok yakın bir süre içinde 2 kez olunca saf olmayan herkes kasıtlı paylaştığınızi dusunur zaten. İkisine de cevabınız ay bilmiyordum. Bilmiyorsan paylaşma ama paylasiyorsun çünkü işine geliyor.

Chp 141
Akp 61
İyi parti 22
Yeşil sol parti 8
Mhp 8

Millet ittifakı 3
Cumhur 0

Bendede böyle.

Back
X