- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.580
- 478
Bence mimar filan değil ya, benim eşim de mimar ben de öğretmenim değil yalı, İstanbul'da denizi ucundan kıyısından gören evde zor otururuzKim bu böyle tam yandaş mimarmış kendisi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence mimar filan değil ya, benim eşim de mimar ben de öğretmenim değil yalı, İstanbul'da denizi ucundan kıyısından gören evde zor otururuzKim bu böyle tam yandaş mimarmış kendisi.
Bu gerçekten zivanadan cikti artık kimsede dur demiyor bunlara tek başlarına savaşıyor 6 li masa karşı taraf gurur kırıcı küçük düşürücü davranıyor başarılarda ilk turda gördük millet inanmışBu kadar iğrençlik fazla artık.
Evet evet Yuşa tam bir trolll çok gurur kırıcı şeyler yazıyor yazdiriyorYusaisback mi öyle birseydi
Mimar yazıyordu profilinde,değişik hayatlar işte.Bence mimar filan değil ya, benim eşim de mimar ben de öğretmenim değil yalı, İstanbul'da denizi ucundan kıyısından gören evde zor otururuzparaların nereden geldiği belli.
Muhalefet geç kaldı aslında,ilk gün aynılarını yapacaklardı mitinglerde,vereceklerdi ekrana herşeyi.Bu gerçekten zivanadan cikti artık kimsede dur demiyor bunlara tek başlarına savaşıyor 6 li masa karşı taraf gurur kırıcı küçük düşürücü davranıyor başarılarda ilk turda gördük millet inanmış
Ne hayatlar'Büşra Dede' videolarını izlemek için ciddi bir tahamül seviyesi gerekiyor.
ben baktım hanım abla aynı yerde kullanıyoruzBugün bir paylaşım vardı,sandık numaraları değişmiş gene muhtarlıktan yeni seçmen kağıdı alıncakmış haberiniz varmı.
Dün Aksam e devletten baktı eşim,bir değişim yok olarak gözüküyor.Bugün bir paylaşım vardı,sandık numaraları değişmiş gene muhtarlıktan yeni seçmen kağıdı alıncakmış haberiniz varmı.
Bugün bir paylaşım vardı,sandık numaraları değişmiş gene muhtarlıktan yeni seçmen kağıdı alıncakmış haberiniz varmı.
Baktım şimdi aynı yer görünüyor ama seçmen kağıdı olayını bilmiyorum onunla ilgili bir bilgi bulamadım
Dün Aksam e devletten baktı eşim,bir değişim yok olarak gözüküyor.
Şimdi konuştuk tanıdıklada muhtara gitmiş değişiklik yokmuş,söylentiydi herhalde o paylaşımda.
Bu olayı başka şekilde paylaşanlar oldu....Sahilde Kürtçe şarkılarla halay çeken gençlere polis müdahale etmiş.
Videoyu izlerseniz halk polise tepki göstermiş....Sizin attığınız altyazılı olan da video da söylenmeyen şeyler yazıyor.....Hangisi doğru bilemiyoruz.
Baktım şimdi geçen seferki gibi aynı sandık numarası var.Denedim şimdi e devletten, seçmen sorgulamada seçmen kağıdı indir diye bir bölüm var, indirince cumhurbaşkanılığı seçimi ikinci oylaması diye evrak veriyor bilginiz olsun, bence çıktı alıp gidin
Furkan kimFurkan video gönderecekti onu da yayınlayacaklardı bakalım neler oldu
Çok merak ediyorum
UlanCanım söyleyeceği şuymus Hürriyet'te yazıyor kulis bilgisi diye. Biz PKK ile kola yuruyenlerle aynı safta olmamız mümkün değil.akpartinin ilkeleri bize daha uygun ikna edildik diyecekmis kulis bilgileri buymuş buyrun cenaze namazına
Baktım şimdi geçen seferki gibi aynı sandık numarası var.
Tamam o zaman eşimede söyleyimde çıktısını alsın elimizde olsun en azından.Bence yine birer çıktı alıp gidin ablacım son dakika sandık başında evrakınız yok falan demesinler, her şey olabilir çünkü :)))) seçmen kağıdını döküm alınca cumhrbaşkanlığı seçimi ikinci oylaması diye yazı çıkıyor çünkü
Furkan Bölükbaşı diye biri twitter da ak parti savunucusuFurkan kim