Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
sinan oganin tarafsiz kalmasini bekliyordu herkes... ona bu yakisirdi ben bile cok begenmistim. konusmalarini aday olsa direk ona oy veririm diyordum simdi 10 oyum olsa birini vermem.. bu cumhuru tuttugu icin degil tarafsiz olmaliydi iki tarafada cok seyler soyledi çünkü

Benim anlatmak istediğim o değildi. Meral Akşenee adayı beğenmeyip masadan kalkınca aynı şekilde eleştirilere, hakarete uğradı sosyal medyada gördüğüm kadarıyla geri dönene kadar. Neden kabullenmek zorunda adayı, kendi istediğinin önemsenmemesine tepki göstermek hakkı değil miydi? Seçim gecesi sizce kazanamayınca ben demiştim dememiş midir?

Aynen 1.turda Onların sayesinde olamadılar. Biz de Sinan Oğan’da verdik oyumuzu söylemlerinden dolayı. Eşim seçimden önce whatsapp durumunda paylaşım yapmıştı Sinan Oğan 'ın klibi vardı, hoşuna gitmişti. Seçim gecesi kuzeni aramıştı oy böldünüz, sizin yüzünüzden kazanamadık diye🤦🏻‍♀️ Sonrasında şartları doğrultusunda görüşme yaptılar mı, yaptılar. Sanki millet ittifakında olan herkesin birbiri ile çok güzel dayanışması var, fikir ayrılığı yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Arşiv dökülse kimbilir birbiri hakkında söylediği neler çıkar da gerek yok.

Burada da çıkıyordu reklamda Akşener ortada, İmamoğlu bir tarafında Yavaş diğer tarafında. Yenilik, değişim deniliyordu bundan iyi değişim olmazdı o kadar karışıp ittifak olana kadar bu üçlünün kuracağı ayrı bir seçenek olabilirdi.
İmamoğlu nu yargıladılar ya ceza alırdı belki!
Böyle bir seçenek bulup uzlaştılar işte.
Akşener de seçim gecesi için ben demiştim dememiş sevmezmiş o lafı zaten bugün izlediğim programda kendisi söyledi.
Keşke insanları dinlemeden onlar adına düşünmesek önce dinleyip sonra düşünsek.

İmamoğlu nu yargıladılar ya ceza alırdı belki!
Böyle bir seçenek bulup uzlaştılar işte.
Akşener de seçim gecesi için ben demiştim dememiş sevmezmiş o lafı zaten bugün izlediğim programda kendisi söyledi.
Keşke insanları dinlemeden onlar adına düşünmesek önce dinleyip sonra düşünsek.
Ben kesin olarak demiştir demedim zaten, dememiş midir dedim. Demek ki başka düşünenler de olmuş ki bu açıklamayı uygun bulmuş. Genel olarak halk olarak kullanırız ben demiştim sözünü. Seçim gecesi sosyal medyada çok okudum Akşener haklıymış masadan kalkmakla diye.

Herkese günaydın...
Gün ayıyor mu onu da bilmiyorum artık
Bu sabah üç tane raporlu ilacıma 350 lira fark ödeyerek güne başladım o da ilaçların tamamı yoktu eczanede bir kısmını alabildim. Eskiden yani bir üç yıl önce falan bu ilaçları yazdırmadan ücretli alıyordum o kadar makuldu fiyatları. 19 Mayıs ta eczaneden bir şişe Gaviscon aldım, 75 lira ödedim inanamadım Gaviscon nedir yaa....
Sağlık ocakları artık vitaminlere bakmadıkları için devletten dahiliye randevusu almaya çalışıyorum 23 gün oldu randevu yok, eskiden gider özelde yaptırırdım şimdi özellerin kapısından geçilmiyor
3 Martta başvuru yaptığım emekliliğim hala sonuçlanmadı ve Mayıs sonu itibariyle sigortam bitiyor
Dün akşam bir koli yumurta, 2 kg yoğurt ve 2 litre süte 200 lira ödedim
Almayı düşündüğüm için favorilerime attığım Beko elektrikli çaydanlık 6.300 lira olmuş
Dün sabah sürekli yürüyüş yaptığım parka ortalığa çöken mültecilerden giremedim
Oy vermesine vereceğim ama umudum yok, bıkkın, yılgınım
Çoluğum çocuğum yok kendimi de kurtardım vatandaşların çoğuna nazaran ama içimdeki sıkıntı bitmiyor
İnsanların birbirini yemesinden, hakaretten, çekişmeden, takım tutar gibi parti kurulmasından, insanların yaşamak için verdiğim emeği hiç etmesinden yılgınım. Ben bu kadar yılgınken bazılarının sevgi kelebeği gibi her şey güzel demesine de öfkeliyim. Terörist olarak anılmaktan, iki kuruşluk şeye yirmiiki kuruş ödemeye isyan ettiğim için aykırı görülmekten bıktım. Hak etmiyorum kendi ülkemde bu kadar ezilmeyi çok üzgünüm.... Kaç gündür yazmıyorum topiğe okuyorum sadece, onun videosu, bunun afişi, tuhaf tuhaf vaaz veren abidik gubidik adamlar, seçim koltuk hırsları gerek var mı bu kadar tartışmaya kimse alış verişe çıkmıyor mu, hastaneye eczaneye gitmiyor mu neye bu kadar çekişme....
Öncelikle geçmiş olsun.Geçmiş mesajları okurken gördüm mesajınızı. Randevu almak konusunda zorlandığınızı yazmışsınız. Çoğu kişiye randevu ala ala püf noktalarınını öğrendim artık. Bugün bile uzun zamandır göze randevu alamadığını söyleyen komşuma randevu aldım. 182 den almak zaten güç, bağlanıp bilgileri verene kadar zaman geçiyor. MHRS uygulamasından gideceğiniz bölümü ve hastaneleri favorilere ekleyin ki seçenek olarak en üstte olsun. İstanbul da saat tam 10 da açılıyor randevu sistemi. 9:59 da bütün bilgilerinizi girip saat 10 olur olmaz hastaneye tıklayın.WİFİ daha yavaş çekiyor, varsa İnternetiniz randevu alırken mobil veriyi açın.

Yeni fotoğraflarını da koysaniza🤔.

Eklentiler

• Screenshot_20230523-015920_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20230523-015920_Samsung Internet.webp
    27 KB · Görüntüleme: 54
Çok güzel tepki veriyorlar, bunu inş sandikta da görürüz ✊
Komik olan Erdoğan'a karşı muhalefet bir parti kurup tamamen rakibinin aksine Atatürk ilkelerini, Türkçülüğü, Kadın haklarını vs. savunan biri olarak halkın karşısına büyük iddialarla çıkarak daha yolun başında çılgın bir dönüş yapması. U dönüşü demek bile hafif kalır. Bu insanlar seni vaatlerinden dolayı destekledi, sevdi hala seveceklerini düşündüren ne? Bu adaylar ne sanıyor acaba? Ölümüne tüm tercih ve seçimleriyle destekçileri kendilerini ateşe atacak.... Yok ya. Hadi Erdoğanı destekleyen kitle cahil onlar yanlışa da yanlış demez putperestler adeta. Ne Atatürk'e saygıları var ne Türkiye Cumhuriyeti'ne. Yemişim kadın ve insan haklarını diyorlar. Bu yıllardır süregelen dini kullanma çabaları zaten vardı. Sinan daha başlamadan bitirdi kendisini. Hayır birde destekçilerini davet ediyor ahahahh. Bahçeli bile bu kadar kısa sürede dönmedi. Tarihi okudum, geçmişte ki tüm siyasetçi ve cumhurbaşkanı adaylarını okudum, araştırdım. Ne korkuları vardı ne taraf değiştirmeleri. Çoğunun hedefi Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutmaktı. Artılarıyla birlikte eksileri olsa da bugünlere onlarla gelindi. İmam'ı dahi Atatürk'ü çok severdi bu vatan için yaptığı fedakarlıklardan dolayı oğlum derdi. Okuyan bilir ayrıntılara girmiycem. Ama şimdi bakıyorum daha başlamadan pes edenler, korkanlar, bir dediği bir dediğine tutmayanlar.. Bunlar ülke yöneteceğim diyor ama daha kendini yönetemiyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey bırakmıyorlar.

Son düzenleme:
Komik olan Erdoğan'a karşı muhalefet bir parti kurup tamamen rakibinin aksine Atatürk ilkelerini, Türkçülüğü, Kadın haklarını vs. savunan biri olarak halkın karşısına büyük iddialarla çıkarak daha yolun başında çılgın bir dönüş yapması. U dönüşü demek bile hafif kalır. Bu insanlar seni vaadlerinden dolayı destekledi, sevdi hala seveceklerini düşündüren ne? Bu adaylar ne sanıyor acaba? Ölümüne tüm tercih ve seçimleriyle destekçileri kendilerini ateşe atacak.... Yok ya. Hadi Erdoğanı destekleyen kitle cahil onlar yanlışa da yanlış demez putperestler adeta. Ne Atatürk'e saygıları var ne Türkiye Cumhuriyeti'ne. Yemişim kadın ve insan haklarını diyorlar. Bu yıllardır süregelen dini kullanma çabaları zaten vardı. Sinan daha başlamadan bitirdi kendisini. Hayır birde destekçilerini davet ediyor ahahahh. Bahçeli bile bu kadar kısa sürede dönmedi. Tarihi okudum, geçmişte ki tüm siyasetçi ve cumhurbaşkanı adaylarını okudum, araştırdım. Ne korkuları vardı ne taraf değiştirmeleri. Çoğunun hedefi Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutmaktı. Artılarıyla birlikte eksileri olsa da bugünlere onlarla gelindi. İmam'ı dahi Atatürk'ü çok severdi bu vatan için yaptığı fedakarlıklardan dolayı oğlum derdi. Okuyan bilir ayrıntılara girmiycem. Ama şimdi bakıyorum daha başlamadan pes edenler, korkanlar, bir dediği bir dediğine tutmayanlar.. Bunlar ülke yöneteceğim diyor ama daha kendini yönetemiyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey bırakmıyorlar.
Sen sana inananlari bile sattin oğan yazmisti biri. Gerçekten öyle. Ben oy vermedim ama vereyim mi diye dusunmustum, inanmistim .

Komik olan Erdoğan'a karşı muhalefet bir parti kurup tamamen rakibinin aksine Atatürk ilkelerini, Türkçülüğü, Kadın haklarını vs. savunan biri olarak halkın karşısına büyük iddialarla çıkarak daha yolun başında çılgın bir dönüş yapması. U dönüşü demek bile hafif kalır. Bu insanlar seni vaadlerinden dolayı destekledi, sevdi hala seveceklerini düşündüren ne? Bu adaylar ne sanıyor acaba? Ölümüne tüm tercih ve seçimleriyle destekçileri kendilerini ateşe atacak.... Yok ya. Hadi Erdoğanı destekleyen kitle cahil onlar yanlışa da yanlış demez putperestler adeta. Ne Atatürk'e saygıları var ne Türkiye Cumhuriyeti'ne. Yemişim kadın ve insan haklarını diyorlar. Bu yıllardır süregelen dini kullanma çabaları zaten vardı. Sinan daha başlamadan bitirdi kendisini. Hayır birde destekçilerini davet ediyor ahahahh. Bahçeli bile bu kadar kısa sürede dönmedi. Tarihi okudum, geçmişte ki tüm siyasetçi ve cumhurbaşkanı adaylarını okudum, araştırdım. Ne korkuları vardı ne taraf değiştirmeleri. Çoğunun hedefi Türkiye Cumhuriyetini ayakta tutmaktı. Artılarıyla birlikte eksileri olsa da bugünlere onlarla gelindi. İmam'ı dahi Atatürk'ü çok severdi bu vatan için yaptığı fedakarlıklardan dolayı oğlum derdi. Okuyan bilir ayrıntılara girmiycem. Ama şimdi bakıyorum daha başlamadan pes edenler, korkanlar, bir dediği bir dediğine tutmayanlar.. Bunlar ülke yöneteceğim diyor ama daha kendini yönetemiyor. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey bırakmıyorlar.
👍👏👏🫶

Sen sana inananlari bile sattin oğan yazmisti biri. Gerçekten öyle. Ben oy vermedim ama vereyim mi diye dusunmustum, inanmistim .
Evet bana da sempatik gelmişti sonunda şu çirkin zihniyete karşı biri daha çıktı demiştim. Oy vermeyi henüz düşünmemiştim çünkü birçok kişinin gönlünü fethetse de bahçeli işine döner diye de düşünmedim değil. Bahçeli de böyle başlamıştı bir zamanlar :) Sinan da sanıyor ki oooo ben şimdiden çok sevildim ben nereye halk oraya...

Back
X