Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

yeter sıkıldım... bu gerizeka muhabbetinden....
yorum yapmaya gelmiyor 10 koldan saldırıyorsunuz........

ama diğerleride yönetimde söz sahibi,erdoğan reisi cumhur zaten
yönetimde söz sahibi olup boş olan o kadar insan var ki onlara sıra gelmez....
ben erdoğan yönetiminden bahsettim...davutoğlunda da durum farklı değildi(erdoğan a göre bi vites düşük olssa da)

yönetimde söz sahibi olup boş olan o kadar insan var ki onlara sıra gelmez....
ben erdoğan yönetiminden bahsettim...davutoğlunda da durum farklı değildi(erdoğan a göre bi vites düşük olssa da)
maaliye bakanı 60 lira zam vermiş emeklinin alım gücünü arttırdık diyor,davut oğlu vs,hiç ya sen nediyorsun demiyormu maaliye bakanına

Kemal kilicdarogluna soyledigi laftan kime ne yahu.yargi merci olmus millet.
Erdogana olmadik hakaretler edilirken kimsede cikip sen nasil hakaret edersin demedi.gozunu sevdigimin ciftestandarti.

E="EbediMutluluk, post: 41322778, member: 390810"]Kemal kilicdarogluna soyledigi laftan kime ne yahu.yargi merci olmus millet.
Erdogana olmadik hakaretler edilirken kimsede cikip sen nasil hakaret edersin demedi.gozunu sevdigimin ciftestandarti.[/QUOTE]
Yok ona da hakaret edilse burdaki çoğu üye üslubuna dikkat et der. Ama buradaki ak partiye oy vermeyenler kişiler üzerinden değil yaptıkları ve söyledikleri üzerinden konuşuyor onun için hakarete gerek kalmıyor. Zaten ortada olan şeyi söylüyor. Hem bir örnek verir misiniz hakarete biz de bilelim. Mesela ben vereyim dün burda akpye oy veren birisi eski bir siyasetçi ve lider için altı bezli vs diyerek hakaret etti. Neyse ben de bekliyorum nedir dediğiniz. Vurkaç yapmayalım değil mi

Be mantık fakiri.
Azıcık düşün, hesap yap.
Chp'nin oyu aynı,
Mhp'nin oyu artmış.
Akp'nin oyu % 9 azalmış.
Chp'den inadına küçük bir Hdp'ye oy veriş vardır mutlaka ancak...

Akp'den giden o büyük yüzdeyi kimler oluşturuyordu acaba?

Vaktinde Akp'ye oy veren kürtler ve sayın cumhurbaşkanımızın ötekileştirdiği, paralelci olarak etiketlediği,
küçümsediği ve nihayet ee bu kadar yeter bir herkes kendine gelsin diyen eski Akpliler olabilir mi?

Hdp dediklerinizi, pkk diye sitem ettiklerinizi tepesine kim çıkardı bir vakit?

Az ağlayın da çok düşünün bir zahmet!

Pkk meclise girdiyse sebep diğer partiler değil, Akp'nin yanlış tutumlarıdır.

Lütfen şu alıntıları doğru alırmısınız her defasında karman çorman alıntı yapıyorsunuz.cümleler birbirine giriyor.
Neden vur kaç yapayım ki?
Kusura bakma da kimse Erdoğan'a hakaret ederken uyarı falan yapmadı takip ediyorum görüyorum
Şimdi hangi hakareti sayayım,o kadar çok ki,hatta ölsün diyenler var.tepki verdikleriniz masum kalır yanında.
iyi o arkadaşta yaptıkları üzerinden cevap vermiş işte hatta yapamadıklarından!
Altı bezli derken ne demek istenmiş.
Altı bezli yaşlanmış hala siyasette mi denmiş ne var bunda.bende istemem o halde evde otursun.Devlet işlerine bakacak birileri elbet bulunur.bunda küçümseme yok.herşeyi kendinize göre yontmayın.
Polemik aramayalım.

Bir
bu kadar yeter bir herkes kendine gelsin diyen eski Akpliler olabilir mi?
Ama lütfen biri daha çıkıp "%13' ün %10' u eski akpliler" demesin. @hayatbenibastanyarat

Hdp'nin %6' lık kemik kitlesini gözardı etmemek gerek.
Bunun yanında... İlk kez oy kullanmış genç kitle de bulunuyor. Chp' den gelen bi miktar oyla beraber seçim geçmişinde tepki olarak geçersiz oylarda ısrarcı bir kitle de var.
Hdp' nin söylemleri ve adaylarıyla göstermiş olduğu çeşitlilikte epey etkili bu sayıda... Farklı din ve ırktan bir çok seçmen var. Eşcinsel adayla beraber ciddi bir destekte var.

Elbette azımsanmayacak eski akp seçenleri de mevcut. Ama böyle bir tabloyla %10 veya %9' un tümü demek gülünç olur. Tepki olarak oyunu kullanmayan akp seçmenini de işin içine katmak gerek tabi... :)

Bu tabloda uzun adamın payı büyük.

Son düzenleme:
Tepki olsun diye oy kullanmayan chp ce mhplileri de katmak lazım.
sizin matematiğinizde şu yanlış var. Hiçbir kürt Cumhuriyetci chpye hiçbir milliyetçi mhpye oy vermez. Ne chp nede mhp hiçbir zaman doğudan oy alamadı. Türkiye genelinde kıyaslama yapma sadece doğuda kıyaslama yaparsan farkı görürsün.
şimdiye kadar doğudan akpye gelen oylar hdpye kaydı

Madem hakaret gördün sen uyarsaydın. İlla başkasının mı uyarması lazım. Kkda çok güzel bir uygulama var. Bepenmediysen k.i.b.le

Yanlış bir cümleydi Özür dilerim dedi sonunda kendisi. Demekki polemik aramıyoruz burada. Ben de en yakınını örnek verdim. Akılsız beceriksiz vb şeyler söyleniyor. Ölsün demek de bir hakaret değil bedduadır olsa olsa

Madem hakaret gördün sen uyarsaydın. İlla başkasının mı uyarması lazım. Kkda çok güzel bir uygulama var. Bepenmediysen k.i.b.le
Ne diyorsun sen ya!!!
uyaripta polemikmi cikarayim.
her hakarete ban olmuyor zaten.kiblemeyide senden ogrenecek degilim de get isine.
daha demin kiblemeye ne gerek var diyen facede yazarim diyen sen degilmiydin.
muhatabim degilsin...

Sadece secim topigini takip etmedim sayfalar cok yogundu.bir ara bskicam.herneyse ben yaslilarin olmamasi taraftariyim.demek istedigimde buydu zaten.beddua da iyi birsey degil demiyorlarmi farkeden ne.
her neyse ne gereksiz konular uzerinden tartismak istemiyorum.

Haklısınız çifte standart konusunu açan sizdiniz şimdi de gereksiz oldu

Haklısınız çifte standart konusunu açan sizdiniz şimdi de gereksiz oldu
Ciftestandart hala var yokmu dedim
napalim istiyorsun!
uzun uzun tartisip banlanalim mi?
benim demek istedigimi anlamamissin bile
siyasilere hakaret edilirse avukat gibi savunmaya gecen sizsiniz.bende diyorum ki buna gerek yok.vaktimi senle harcayamam islerim var.bana yazmazsan iyi olur ...
cunku ne demek istedigimi anlayacagini sanmiyorum.

Çok komik üslubunu bozmazsan niye banlanasın. Beş seneyi geçiktir bu sitedeyim
.bir kere banlandım o da kocasının aldatmalarına eziklemesine falan hala haklı yön bulmaya çalışan birine
Aptallık yapıyorsun dediğim için
Yani ben üsluptan kolay kolay şaşmam gaza gelmem benle banlanmazsınkorkma. Ama sen karşındakine gerizekalı muamelesi yaparsan böyle sana ayıracak vaktim yok gibi aşağılayıcı cümleler kullanırsan sonunda birisi dellenir karşılığını verir banlanırsın. Ama ben seviyemi bozmam. Sen yazma dedin ama açıklayıcı yazdım neden banlanabileceğini. Diğer konuyla ilgili de bir şey demiyorum. Direkt beni anlamıyorsun dediğin için çünkü ben biraz da meslek icabı beni anlamıyorsun demem anlaşılamıyorum başka türlü anlatayım derim ya da belki aa ne kadar ilginç belki ben anlayamıyorumdur derim. Neyse siz böyle devam edin ama bu üslupla tartışma yapamazsınız anca kavga edersiniz

Huh :) bir solukta okudum disari ciktim geldim hala devam.valla ban nasil alinir ogretecek degilim.ban sadece hakaretten degil karsilikli atismalardan da ban aliniyor.cok gereksiz bir konuyu uzatip tartismaya gerek yok.

Herkes kendi seviyesine baksin.gereksiz insanlar gelip alintilamadan laf caktiriyor.
Belli bir sinir var gecmemis :)
yollarimi gozledigine gore.
sizin gibilerin yuzunden ban kacinilnaz oluyor.sonrada ama sana dedigimi nereden biliyorsun diye laf cambazligi yapiliyor.Ben kibledim bu saygisiza gereken yapilir umarim.
boyle hakaret eden saygisizlar tahrik edenler banlansin.
bu nedir ya birsey yaziyoruz cekemeyip arkadan gelip hemen hakaret ediyorlar.seviyeyi kim yere dusuruyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…