- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
ama diğerleride yönetimde söz sahibi,erdoğan reisi cumhur zatenherkesin tek tek uslubuna bakacak olursak sabaha kadar söyleriz....
ayrıca benim kastettiğim erdoğandı...ve o kararlı dik duruşuyla, uslubuyla sevildi....
yönetimde söz sahibi olup boş olan o kadar insan var ki onlara sıra gelmez....ama diğerleride yönetimde söz sahibi,erdoğan reisi cumhur zaten
maaliye bakanı 60 lira zam vermiş emeklinin alım gücünü arttırdık diyor,davut oğlu vs,hiç ya sen nediyorsun demiyormu maaliye bakanınayönetimde söz sahibi olup boş olan o kadar insan var ki onlara sıra gelmez....
ben erdoğan yönetiminden bahsettim...davutoğlunda da durum farklı değildi(erdoğan a göre bi vites düşük olssa da)
Ama lütfen biri daha çıkıp "%13' ün %10' u eski akplilerbu kadar yeter bir herkes kendine gelsin diyen eski Akpliler olabilir mi?
Tepki olsun diye oy kullanmayan chp ce mhplileri de katmak lazım.Bir
Ama lütfen biri daha çıkıp "%13' ün %10' u eski akpliler" demesin. @hayatbenibastanyarat
Hdp'nin %6' lık kemik kitlesini gözardı etmemek gerek.
Bunun yanında... İlk kez oy kullanmış genç kitle de bulunuyor. Chp' den gelen bi miktar oyla beraber seçim geçmişinde tepki olarak geçersiz oylarda ısrarcı bir kitle de var.
Hdp' nin söylemleri ve adaylarıyla göstermiş olduğu çeşitlilikte epey etkili bu sayıda... Farklı din ve ırktan bir çok seçmen var. Eşcinsel adayla beraber ciddi bir destekte var.
Elbette azımsanmayacak eski akp seçenleri de mevcut. Ama böyle bir tabloyla %10 veya %9' un tümü demek gülünç olur. Tepki olarak oyunu kullanmayan akp seçmenini de işin içine katmak gerek tabi... :)
Bu tabloda uzun adamın payı büyük.
Madem hakaret gördün sen uyarsaydın. İlla başkasının mı uyarması lazım. Kkda çok güzel bir uygulama var. Bepenmediysen k.i.b.leLütfen şu alıntıları doğru alırmısınız her defasında karman çorman alıntı yapıyorsunuz.cümleler birbirine giriyor.
Neden vur kaç yapayım ki?
Kusura bakma da kimse Erdoğan'a hakaret ederken uyarı falan yapmadı takip ediyorum görüyorum
Şimdi hangi hakareti sayayım,o kadar çok ki,hatta ölsün diyenler var.tepki verdikleriniz masum kalır yanında.
iyi o arkadaşta yaptıkları üzerinden cevap vermiş işte hatta yapamadıklarından!
Altı bezli derken ne demek istenmiş.
Altı bezli yaşlanmış hala siyasette mi denmiş ne var bunda.bende istemem o halde evde otursun.Devlet işlerine bakacak birileri elbet bulunur.bunda küçümseme yok.herşeyi kendinize göre yontmayın.
Polemik aramayalım.
Yanlış bir cümleydi Özür dilerim dedi sonunda kendisi. Demekki polemik aramıyoruz burada. Ben de en yakınını örnek verdim. Akılsız beceriksiz vb şeyler söyleniyor. Ölsün demek de bir hakaret değil bedduadır olsa olsaLütfen şu alıntıları doğru alırmısınız her defasında karman çorman alıntı yapıyorsunuz.cümleler birbirine giriyor.
Neden vur kaç yapayım ki?
Kusura bakma da kimse Erdoğan'a hakaret ederken uyarı falan yapmadı takip ediyorum görüyorum
Şimdi hangi hakareti sayayım,o kadar çok ki,hatta ölsün diyenler var.tepki verdikleriniz masum kalır yanında.
iyi o arkadaşta yaptıkları üzerinden cevap vermiş işte hatta yapamadıklarından!
Altı bezli derken ne demek istenmiş.
Altı bezli yaşlanmış hala siyasette mi denmiş ne var bunda.bende istemem o halde evde otursun.Devlet işlerine bakacak birileri elbet bulunur.bunda küçümseme yok.herşeyi kendinize göre yontmayın
Polemik aramayalım.
Ne diyorsun sen ya!!!Madem hakaret gördün sen uyarsaydın. İlla başkasının mı uyarması lazım. Kkda çok güzel bir uygulama var. Bepenmediysen k.i.b.le
Sadece secim topigini takip etmedim sayfalar cok yogundu.bir ara bskicam.herneyse ben yaslilarin olmamasi taraftariyim.demek istedigimde buydu zaten.beddua da iyi birsey degil demiyorlarmi farkeden ne.Yanlış bir cümleydi Özür dilerim dedi sonunda kendisi. Demekki polemik aramıyoruz burada. Ben de en yakınını örnek verdim. Akılsız beceriksiz vb şeyler söyleniyor. Ölsün demek de bir hakaret değil bedduadır olsa olsa
Haklısınız çifte standart konusunu açan sizdiniz şimdi de gereksiz olduEbediMutlost: 41323814 .!.:Sadece secim topigini takip etmedim sayfalar cok yogundu.bir ara bskicam.herneyse ben yaslilarin olmamasi taraftariyim.demek istedigimde buydu zaten.beddua da iyi birsey degil demiyorlarmi farkeden ne.
her neyse ne gereksiz konular uzerinden tartismak istemiyorum.
Ciftestandart hala var yokmu dedimHaklısınız çifte standart konusunu açan sizdiniz şimdi de gereksiz oldu
Çok komik üslubunu bozmazsan niye banlanasın. Beş seneyi geçiktir bu sitedeyimCiftestandart hala var yokmu dedim
napalim istiyorsun!
uzun uzun tartisip banlanalim mi?
benim demek istedigimi anlamamissin bile
siyasilere hakaret edilirse avukat gibi savunmaya gecen sizsiniz.bende diyorum ki buna gerek yok.vaktimi senle harcayamam islerim var.bana yazmazsan iyi olur ...
cunku ne demek istedigimi anlayacagini sanmiyorum.
Huh :) bir solukta okudum disari ciktim geldim hala devam.valla ban nasil alinir ogretecek degilim.ban sadece hakaretten degil karsilikli atismalardan da ban aliniyor.cok gereksiz bir konuyu uzatip tartismaya gerek yok.Çok komik üslubunu bozmazsan niye banlanasın. Beş seneyi geçiktir bu sitedeyim
.bir kere banlandım o da kocasının aldatmalarına eziklemesine falan hala haklı yön bulmaya çalışan birine
Aptallık yapıyorsun dediğim için
Yani ben üsluptan kolay kolay şaşmam gaza gelmem benle banlanmazsınkorkma. Ama sen karşındakine gerizekalı muamelesi yaparsan böyle sana ayıracak vaktim yok gibi aşağılayıcı cümleler kullanırsan sonunda birisi dellenir karşılığını verir banlanırsın. Ama ben seviyemi bozmam. Sen yazma dedin ama açıklayıcı yazdım neden banlanabileceğini. Diğer konuyla ilgili de bir şey demiyorum. Direkt beni anlamıyorsun dediğin için çünkü ben biraz da meslek icabı beni anlamıyorsun demem anlaşılamıyorum başka türlü anlatayım derim ya da belki aa ne kadar ilginç belki ben anlayamıyorumdur derim. Neyse siz böyle devam edin ama bu üslupla tartışma yapamazsınız anca kavga edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?