- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
MNe diyorsun sen ya!!!
uyaripta polemikmi cikarayim.
her hakarete ban olmuyor zaten.kiblemeyide senden ogrenecek degilim de get isine.
daha demin kiblemeye ne gerek var diyen facede yazarim diyen sen degilmiydin.
muhatabim degilsin...
Hi hi evet evet,bende diyorumkiMuhatap görmüşsün ki cevap yazmışsın. Ben kiblemem kimsenin yazısından rahatsız olmuyorum gırgır yapmak için buradayım. Sen rahatsız oluyorsan kible dedim.
M
Ok. Hiç sıkıntı yok. Hakaret kelimesi hiç kullanmam. Kullananlar düşünsünHi hi evet evet,bende diyorumki
siyasilere edilen her laf her hakaret ban sebebi olmuyor.o yuzden neyi kibleyeceksin.ama üyelere hakaretten ban aliniyor.
Böyle halk birbirini yiyip dursun ; şuan ülke ekonomisi ne kadar zararda bilen var mı ? İstikrar , istikrar , güle güle istikrar.
seçimden önce halk birbirini yemiyor muydu? üstelik bugüne + olarak her gün bir ilde miting yapıp akp seçmenini vatandaş, diğerlerini hain gösteren bir cumhurbaşkanı vardı, ondan daha büyük bir kutuplaştırıcı yok. Merak etme ekonomi rayından çıkmayacaktır ne de olsa çok büyük bir ekonomiyiz. Birçok avrupa ülkesi koalisyonla yönetiliyor ve bizden gelişmiş durumdalar.Böyle halk birbirini yiyip dursun ; şuan ülke ekonomisi ne kadar zararda bilen var mı ? İstikrar , istikrar , güle güle istikrar.
seçimden önce halk birbirini yemiyor muydu? üstelik bugüne + olarak her gün bir ilde miting yapıp akp seçmenini vatandaş, diğerlerini hain gösteren bir cumhurbaşkanı vardı, ondan daha büyük bir kutuplaştırıcı yok. Merak etme ekonomi rayından çıkmayacaktır ne de olsa çok büyük bir ekonomiyiz. Birçok avrupa ülkesi koalisyonla yönetiliyor ve bizden gelişmiş durumdalar.
güle güle tek parti baskıcılığı, hoş geldin özgürlük
seni beğenen ve cevap yazan yok ben bu yazdıklarını biliyorumda ne yazarsan yaz sana yokya diyeceklerdirrr..Valla insanlar gercekten nankormus sunu anladim ben yurtdisindayim simdi sorsan sunlara yurtdisi önde turkiye soyle Boyle geri hukumet kotu diye laf ederler yok ilac 40 liraymis antibiyotik bile paraylaymis biz burda bir ultrasyona girebilmek icin doktora iki saat dil dokuyoz iki uc Ay sonraya gun veriyor antibiyotik zaten yok cocuklar hastaliktan olecek duruma gelmedikce vermiyor lar dogru maasimiz yuksek 6.milyar aliyoz ama 4 milyari eve gidiyor ekmegin tanesi bile 4 lira 2 bin lirayla nasil geciniyorsan gecin diyor devlet sadece turkiye mi Boyle saniyorsunuz aceba yada 2002 den daha once daha mi iyiydiniz... Ilaci 40 liraya degill hic alamiyordunuz cunku sira icin gunlerce bekleyip sirada olen insanlari bilirim bak engelliler dul kadinlar be guzel para aliyorlar cocuk yapanlar her sene durum. Kotulere komur yardim bizzat icindeyim ben biliyom. Turbanlilar dayaklarla zorla kafasi actirilirken simdi rahatca yasayabiliyorlarsa akp sayesinde.. Bu hukumeti begenmeyenleri birgun getirecen avrupa ya bir Ay yasasinlar d. Gorsunler hukumet ne kadar iyi oldugunu aslinda aclik siniriymis burda duydum ama turkiyede acliktan olen duymadimm ...
Yavv he he canım arkadaşım iyimisin neyse ya ...Ayrica biri su mhp chp hdp ye secimi Kaybettigini yine akp kazandigini hatirlatabilir mi akp %40 aldi diye dalga geciyorlar kendileri %25 %16 %13 komik valla sabahlara kadar halay cekiyor lar toplasan ucunu anc. Akp ediyor hahah. 've buna seviniyorlar ne komik ..akp yine iktidar yine tekk guc olacak herkesde bunu gorecek istemeyenler hukumeti begenmeyenler tuekiyede yasamak zorunda degil madem yasanacak turkiye degil yasanacak turkiyeyi kendileri yapacakti gule gule onlara yasanmayacak tuekiyeyse yasamasinlar Bu kadar basitt :)
1 milyon yardımı akp kesecekti zaten okumadınızmı,facebook ta kobane olaylarında 1000 lerce kürt vatandaş rte bizi kandırdı çözüm süreci diye kuduryorlardı,kime gitti akp nin kaybettiği oylar onu bi diyiver heleValla goren goruyor gormeyende gozunu zorla kapatiyor ne diyelim Allah yardimcimiz Olsun bundan sonra uzuldugumuz dua ettigimiz yardimci oldigumuz suriyeli filistinli kardeslerimizden farkimiz kalmayacak Bu gidisle bizde onlardan dua bekliyoruz artik ...Allah askina su an hukumeti begenmeyip begenmeyipde onun sagladigi imkanlardan faydalanan varsa yuh artik diyorum universitedeki ogrenci parasindan engelli maasindan dul maasindan dige. Yardimlardan faydalaniyorsa helal Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?